סתיו !

איריס מ

New member
היא עדיין בלונדינית ../images/Emo68.gif

יש מצב שזה בגלל התאורה שהייתה חלשה, לכן בתמונה קרן יצאה פחות בלונדינית

MissPop

New member
איריס

יש לנו הרבה השלמות למסנג'ר בבקשה ואחלה תמונה

סשיושס

New member
קרן,

תודה שכתבת לנו
זה כל כך משמח! תהני בכל הצפוי לזמן הקרוב [הופעות, מסיבת הזהב, נסיעות לחול, צילומי הקליפ ועוד..] "תלבשו סוודר, או לפחות צעיף. שלא תחדור הרוח אל כל מה שחם" - היום אני אלבש צעיף, בשבילך [וגם בשביל עצמי..] גם אני מאחלת לכולם עונה חדשה ומקסימה של מוזיקה, מוזיקה ומוזיקה - שרובה קרן פלס, שוקו [אפשר לוותר..] ושמיכות פוך.
-> חורף נעים, כל האנשים מכורבלים בתוך שמיכות קטנות, ושומעים את קרן שרה.

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifכשהחורף מתקרב...

מגיעות הצפרדעים
. איזו מתוקה
, אני כ"כ שמחה שנכנסתי למחשב עכשיו, כי אם לא, הייתי רואה את ההודעה הזאת עוד 3 ימים, או בכלל לא. תהנו בסתיו הזה
ירדן
.

דס סקעת

New member
היי קרן

כן הסתיו באמת כבר הגיע וכולם מרגישים אותו אישית אני מעדיפה את הקיץ לא אוהבת שקר ואפור וקודר. שיהיה לך המון בהצלחה עכשיו בכל התקופה הזאת ואני מחכה ומתרגשת כבר לראות אותך היום בהופעה:) הדס

papashdon

New member
האהאהאאההא../images/Emo99.gifקרן מהפורום../images/Emo99.gif

שיהיה לך ולנו- חורף גשום, עם מלא סינגלים חדשים, הופעות, וכל דבר אחר שיאפשר לנו לפגוש אותך
.
אבישי מהפורום

ברווווך מחיה המתיייייייים../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

קררררררן,אוחתי,מקורה?
תעשי חיים @%$*%$%# ב"ה הלו"ז שלך לא ריק , אז נצלי מה שיש
תהנו היום בהופעה .. ואכן, גשם
. בא בדיוק בזמן $^*& ותה ירוק זה מגעיל:| אבל שוקו ושמיכות פוך זה בסדר +++ חולה עליייייייך
קובנה

groovachick

New member
קרןןן../images/Emo9.gif

זה ממש מרגש לקרוא את ההודעות שלך פה.. מעלה את המצב רוח=] בהצלחה בכל החודשים האינטנסיביים.. מקווה שנתראה בתל מונד
אוהבת
תמר

Ss H A D A S sS

New member
../images/Emo95.gifקרןןן../images/Emo23.gif

ההיי גם אני מתה על החורף!! אני רק מחקה לתקופה הזו בשנה! ללבוש את הצעיף שליפני חודש סיימתי לסרוג...[זה היה קשה] חחח.... אני כבר שבועים ישנה עם פוך![טוב ככה זה שאת ילדה של אמא שלי..] וואו איך אני אוהבת את הגשם!! יש לנו חלון זכוכית בגג בבית ואז כל פעם שיש גשם אני שומעת את ה
מתפתפות!! וזה כיף!!!!! טוב חורף נעים ואל תישקחי את הצעיף בבית... חח.. אוהבת אותך מאוד הדס!

למעלה