מאיה.... אני ממש לא.
אבל ממש לא חזקה. חשבתי שאני כן. עכשיו אני יודעת שאני לא. כבר לא פוחדת להגיד את האמת. כן. אני לא יכולה להתמודד. אני רוצה רק לברוח. רק לברוח. זה כל מה שאני רוצה. אין טעם להאמין בכוחות שאין לי, הם לא יבואו מאליהם אין לי מאיפה למלא את מיכל הכוחות שלי. איבדתי אותו כבר מזמן.... ו.. כן מאיה, את חזקה מאוד. עצם זה שאת ממשיכה ללכת קדימה, מסרבת לחזור לאחור. אני יכולה רק להעריץ תכונה זו בך. לא לאמצה. ויותר מתמיד, ממש עכשיו אני פשוט מרגישה את זה עמוק בתוכי שאין לי עוד צורך להמשיך שאין עוד בשביל מה. נותרתי פה בבית לבד, לא מזיזה את עצמי מהכסא. אפילו האור לא דולק, רק האור של המחשב. אוירה של סוף נשתרשה בי מאיה, מהצהריים. מצטערת כ``כ. אין לי דרך להסביר את עצמי. ולמה בעצם להמשיך? למה בעצם לאסוף כוחות שוב ושוב? הם במילא נגמרים לי כ``כ מהר.... את הכח שלך מאיה אני לא יכולה לקחת... רוצה להשאיר לך את מה שנשאר. את החיבוק לקחתי. תודה. הייתי צריכה אחד כזה ממש עכשיו. כשכל כך לבד לי פה, וריק... לא יודעת מה אעשה עם עצמי. הזמן עובר כ``כ לאט. זה כ``כ מפחיד. ואת לא סתם. את מאיה קסומה שמפליאה אותי בכל פעם מחדש. תודה מאיה. תודה שאת פה. לא כ``כ יודעת איך לעשות ומה אבל יודעת שאני שלמה עם עצמי כ``כ... שזה מפחיד.