סתיו סקארלט!!! איך היה???????

אריאלי18

New member
סתיו סקארלט!!! איך היה???????

אני חייב לדעת איך היה ב"מרי לו" עם המדהימה מספר 1 שלי יעל בר זוהר!!!! נו פגשת אותה? איך היא שיחקה?..... אני כבר מת לשמוע מכן...! אריאלי.

scarlet moon

New member
אמממ...

סתיו ! איפה היית?! חיפשתי אותך... טוב, כנראה לא היה לך מספיק חשוב לפגוש אותי
לא משנה. בכל מקרה- זה היה נחמד.... אבל אם אני משווה למחזמרים אחרים, זה ממש לא משהו. כאילו, התלבושות היו מרהיבות (יובל כספין), הכוריאוגרפיה נחמדה... הסיפור והשזירה של השירים בהם היו טיפה מאולצים, לדעתי. אבל ס"כ היה נחמד- ישבתי עם חברות וכל הזמן שרנו איתם וכל זה (זה הכיף כשמכירים את השירים.. כי אם אלה לא היו שירים מוכרים אז לא היה למחזמר הרבה טעם, לדעתי...). הדמות של אלה (שאחר כך גם יצא לי לדבר עם השחקנית שעושה אותה- ממש מתוקה!) מאד הזכירה לי את אפונין, וזה היה נחמד... גם אמיר פיי גוטמן יכל, לפחות לפי המראה החיצוני, לשחק את מריוס. אבל הוא יצטרך לעבוד עוד הרבה על המשחק שלו. יעל בר זוהר לא היתה משהו. היא דיי דקלמה את התפקידים שלה.. אבל האמת שתקעו לה שורות כל כך מטומטמות שאפילו שחקנית מעולה היתה מתקשה להתמודד איתם. אילנה אביטל היתה דיי מרשימה, עם הרבה נוכחות... ס"כ היה נחמד מאד.... ומשעשע....

ביקורת על מרי לו+סקארלט יקרה

דבר ראשון, לסקארלט: גם אני חיפשתי אותך, והתקשרתי לפלאפון שלך איזה חמישים פעם, & no command!!!!!!! לפחות ניסיתי...
וביקורת על מרי לו. אני אעשה את זה לפי נושאים כדי להקל על עצמי: אמיר פיי גוטמן: לשחק הוא לא יודע, לשיר בקושי, דבר אחד לטובתו - הוא חתיך ויש לו קסם אישי של נער חביב וחמוד. יעל בר זוהר:הנפילה הגדולה ביותר של ההצגה. לא יודעת לשיר, בהחלט לא יודעת לשחק, יש לה פרצוף יפה מאוד (יאמר לזכותה) אבל גוף נ-ו-ר-א-י, שמודגש בבגדים חושפניים שמאוד לא מחמיאים לה. אבל גם לה, כמו לאמיר פיי גוטמן - יש את קסם הנעורים, שמאוד הכרחי במחזמר שכזה. אריאל - אל תכעס עליי ואל תגיד שאני מקנאה, זאת פשוט האמת. כל אחד והאנשים שהוא אוהב... אילנה אביטל: היחידה שהדיעה שלי עליה לפני מרי לו הייתה שלילית, ובעקבות ההצגה השתנתה מהקצה אל הקצה. יש לה נוכחות בימתית נפלאה, יש לה ריאות, ברוך השם, יש לה ווליום, יש לה עוצמה, היא יודעת בדיוק כיצד לשחק את הדממות שלה, וגם בטעים היותר דרמטיים היא יודעת לעשות דמות טובה מבלי להגזים. פשוט מדהימה! אין לי מושג איך קוראים לה, אבל היא מוכרת לי והיא שיחקה את אלה: הייתי חייבת להציל אותה, כי היא אחת מהזמרות המוכשרות ביותר ששמעתי בחיים, והכי מוכשרת שהכרתי בישראל. יש לה קול מעולה, רואים שהיא למדה היטב, יש לה קסם, ממש מתחברים אליה, היא עושה דמות שאי אפשר לא לאהוב, יש לה עוצמה (אומנם לא כמו של אילנה, אבל מי יכול להתחרות עם הריאות שלה...
), והיא פשוט מצילה את ההצגה. התלבושות: מדהים, מדהים ושוב פעם - מדהים! יובל כספין כשרוני שזה לא יאומן! הבגדים שעיצב הם ממש סבנטיז, מכנסיים מתרחבים, שלל צבעים ובדים, פשוט יפה. תפאורה: מאוד אהבתי את זה שהתפאורה היא בעצם לא יותר ממסך של ריבועים, אבל כל פעם נפתח ריבוע אחר ויוצאת תפאורה שונה. כל הקונסטרוקציה הזאת מאוד יפה לעין ומאוד מקורית. העלילה: הדבר היחיד שיותר גרוע מיעל בר זוהר. נועדה לקשר בין שירים שלא נכתבו למטרת מחזמר, וממש צולעת. לפעמים זה ממש מאולץ, כמו למשל ב"מת אב ומת אלול", פשוט תפורה גס. ממש מגוחך.וחרא של סוף, אבל אני לא אגלה לכם אותו. בקיצור - הצגה חביבה, מוזיקה סוחפת (אני אפילו קמתי מהמושב ורקדתי...), ממש מסיבה כיפית, אבל אפשר היה לסחוט מזה הרבה יותר. לא אסתיר שאני יותר מקצת מאוכזבת...

אופס מספר תיקונים

דמות ולא דממות, קטעים ולא טעים, להזכיר ולא להציל, תפור ולא תפורה. צר לי על כל הטעויות... חברתכם הקטנה כותבת מהר ולא שמה לב לשטויות שכאלה...

trilliane

Well-known member
מנהל
המממ... למה אני לא מופתעת? ../images/Emo3.gif

את רוב התובנות האלה (מינוס התפאורה והעלילה, עליה היה ברור לי מראש שהיא תהיה מטופשת, כמתבקש...) הצלחתי לקלוט כבר ממחרוזת השירים שהם ביצעו אצל יאיר לפיד. כיוון שמעולם לא הייתי גרופית של צבי קפיק או של שיריו, החלטתי לוותר מראש. אילנה אביטל זמרת מעולה, זה ידוע (גם את זה כתבתי בהודעה בה פרטתי את התרשמותי מההופעה אצל לפיד). לגבי הבחורה הלא ידועה - אני "מאוכזבת" מכם לרעה...
שאתם לא תצליחו לברר שם של שחקנית? לא קניתם תוכניה / לא הצלחתם להציץ באחת? לא מתאים לכם...
(האמת, זה הכל לפי רושם שהשארתם עלי כאן בפורום. לא מכירה אף אחד מכם אישית, וזו לא ביקורת כמובן). זה מחזיר אותי לשאלה ששאלתי לפני כשבועיים ומשום מה זכתה להתעלמות גורפת... אז אולי עכשיו: אצל יאיר לפיד היה קטע של בחורה מתולתלת עם שיער אדום, לבושה בביגוד צמוד ומנומר, ששרה בליווי כמה גברים שעמדו מאחוריה (אולי גם הם היו מנומרים, כבר הספקתי לשכוח). הבחורה הנ"ל (הייתכן שאליה התכוונת?) הזכירה לי מאד את רינת יילון מצעירי ת"א (של לפני 10 שנים בערך). לא סגורה על שם המשפחה שלה, אבל אני כמעט בטוחה שהיתה שם רינת וכך היא נראתה פחות או יותר. מישהו יכול לאשר/להכחיש?

scarlet moon

New member
../images/Emo13.gif

לשחקנית ששיחקה את אלה קוראים אביטל לבני. היא פשוט מקסימה ומוכשרת... הרבה פוטנציאל לשחק את אפונין...

actress

New member
חחחחח הוא שאל ונעלם ../images/Emo6.gif אריאלי????

מה קרה אמרו לך מה חושבים על יעלי ונעלמת???
ע-נ-ק
סתיו תמשיכי ככה
כל הכבוד!

אריאלי18

New member
יופי!!! תמשיכו....

תמשיכו להגיד כמה שהיא לא מוכשרת ושרה כמו צפרדע....! כל עניין של טעם....אני אוהב את יעל לא בתור שחקנית ולא בתור זמרת אלא בתור פרפורמרית יש לה נוכחות על הבמה אם זה ע"י היופי שלה ואם זה בגלל דבר אחר...או יותר נכון דברים אחרים אם אתם מבינים למה אני מתכוון.... בכל מקרה היא זוהרת על הבמה...כוסית...יש לה קול לא רע אחרי פיתוח קול..והיא רקדנית סוף הדרך!!! במשחק היא חייבת להשתפר...בקשר לאמיר פיי גוטמן...הוא הדבר הגרוע ביותר בהצגה הזו! אפילו אתן אמרתן שרק יופי זה מה שרואים אצלו ולא דבר אחר! על יעל כתבתם יותר דברים מאשר עליו! תתביישו! סתאאאאאם!!! בכל מקרה אין לי כוח להתחיל שוב את הדיון על יעלי המדהימה.... אני חייב ללכת למרי לו!!! ודרך אגבנית שהיא באמת מוכשרת ששיחקה את אלה סינדרלה היא אביטל ליבני או טלי אורן

אם זאת טלי אורן אז

נראה לי שאני מבינה מאיפה אלה סינדרלה נראתה לי מוכרת... אני מכירה את טלי.

gamegir

New member
לא לא..

זאת אביטל לבני ששחקה גם ב"הברווזון" בתור שכניה השכנה ובתור מלכתולה. היא שחקנית וזמרת מצויינת ובנאדם מקסים- שיחקתי איתה. היא עוד תצליח, בטוח. סופשבוע נעים! גומא

למעלה