סתיו יש לי הרגשה וגם היא נכונה

סתיו יש לי הרגשה וגם היא נכונה ../images/Emo46.gif

שיש פה אנשים בפורום שרוצים יותר ממך בקשר לערב שאת רוצה לעשות. כולם מציעים תפאורה ותאורה הגברה ואת תמיד מורידה את זה- כי זה מה שיש לך בראש. את צריכה לדעת לשתף- לשמוע מה אנשים אחרים גם רוצים ולא להתקע עם הרעיון היחיד שיש לך בראש. הרעיון חמוד מאוד ויהיה יפה אבל תשתפי פעולה גם עם אנשים שמביאים רעיונות חדשים. ערן

אתה מדבר שטויות

כאילו שאני לא הייתי רוצה תפאורה ותאורה וכל השאר... אבל צריך להיות מציאותיים. צריך בשביל זה אולם מתאים, אנשי הגברה, ציוד הגברה, ציוד ואנשי תאורה, אנשים שיעשו את התפאורה ויבנו אותה, וכל מיני דברים שכאלה... מאיפה נשיג את כל זה?! בשביל צריך כסף. והרבה כסף. רק לבנות תפאורה יעלה המון כסף. תאמין לי שהייתי מאושרת אם היינו יכולים להעלות כזאת הפקה, אבל אנחנו כולה פורום בתפוז, אין לנו את הכסף בשביל, אין לנו מספיק זמן להשקיע כדי לבנות תפאורה בעצמנו, שלא לדבר על הגברה שזה בכלל לא ביידים שלנו. אז תחשוב קצת לפני שאתה ממהר לנזוף לאנשים ולהטיף בהם. יש לך שכל. תשתמש בו. ושוב, מה שכבר אמרתי לך בעבר - תיזהר איך שאתה מדבר, כי אתה פוגע באנשים לא רק מבלי להתנצל, אלא גם מבלי להרגיש שאתה פוגע, וזה יותר גרוע.

hilla g

New member
דבר ראשון סתיו ../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif

את תמיד יכולה לבקש ממני להכין תפאורה ותלבושות (עשיתי את זה בפסח - למרות שזה היה מאוד שטחי והיה לי רק שבוע) להגברה תוכלי לשכנע (אולי) את יורם וצוות ההגברה של גורדון. ואין סיבה להתעצבן. הוא העלה נקודה טובה. הילה

הילה!!!!!!!!!../images/Emo6.gif

איזה כיף לראןת אותך כאן! וולקאם! בכלמ קרה, אני ממש מעריכה את היוזמה שלך, אבל לא מדבור כאן במחזמר אחד אלא בקטעים ממספר מחזות זמר, שלכל אחד מהם צריך תפאורה שונה. המון עבודה. ותעשי לי טובה - לבקש מיורם?! שזה לא יראה כמו הטקסים בגורדון. זה יהיה כישלון ענק! אני רוצה שישמעו את מה שאנשים שרים בלי קולות רקע וצפצופים...
ותאמיני לי שיש סיבה להתעצבן. את לא יודעת כמה זמן ערן מעיר לי כל מיני הערות שממש פוגעות, ולא טורח בכלל לבדוק אם זה מצחיק אותי כמו שזה מצחיק אותו. עזבי, סיפור ארוך.

hilla g

New member
טוב, הנה הפתרון:

אמא שלי הסכימה לתרום את האולם בבית הספר שלה (כולל הגברה). יש לה במה עם משהו שאפשר לכנות מאחורי הקלעים. יש שני תנאים: 1) בלי כל שאתם מכירים (כלומר בלי כל בית הספר, בת דודה של החבר של אחותך וכו´) 2) תוכלו להופיע ולעשות מה שבא לכם תמורת 170 ש"ח תמורת ביטוח וחוץ מזה, אם כל מי שבפורום ישתתף - מי יצפה בזה?

ובכן...

בקשר לתנאי הראשון ושאלתך - אני חושבת שזה כרוך יחדיו. גם אני חשבתי על זה. מכיוון שכל מי שלא משתתף בהופעה לא משתתף רק מכיוון שהוא לא יכול להגיע, אז שיערתי לעצמי שנקציב לכל מופיע מספר אנשים אותם הוא יכול להזמין. בינתיים זה רק בגדר רעיון. עדיין לא בנינו את כל העניין, וצריך באמת לעשות עוד הרבה תכנונים ולפתור הרבה בעיות. בקשר לתנאי השני - מזתומרת ביטוח?

hilla g

New member
ביטוח

כמו ביטוח חיים/דירה/רכב וכו´ רק ביטוח חד פעמי להופעה.

שלדר

New member
סתיו.../images/Emo20.gif

לפני כמה ימים הייתם 10 חברה עד שתרימו את הערב הזה תהיו כמה עשרות. אפילו 100 חברה.במקרה כזה אפשר לקחת גם אולם קטן(צוותא?) ואפשר שכל אחד מכם ישלם 10 שקלים להוצאות. תני לאנשים להתבטא, וכן, פרסמי את הפורום שלך בסופו של דבר זה יהיה מבורך. ראיתי שמישהו אמר כאן שהוא יכול לארגן גם זמרת מיקצועית כדי להעלות את הרמה. גם זה מבורך. וגם יגאל לא בשמים אני דווקא יודע. תמשיכו לגלגל, ותחשבו גדול. אם אוכל , אני גם אעזור אבל רק אחרי שאראה רצינות. ואם תביאי מיקצוען הוא לא יפסיד מזה גם. ירכוש לעצמו אחלה גרעין של אוהדים.

סתיווש,לפני שאת קופצת,תזכרי שיש לך

בפורום אנשי מקצוע,אני מנדב את הניסיון שלי בהגברה לתפעול הציוד שמישהו אמר שאפשר להשיג,ואני מתנדב לעזור בתפאורה,ובזה יש לי המוןןןןןןןןןןןן המוןןןןןןןןןן ניסיוןוןןןן! את יודעת שאני אוהב אותך,נכון? סתיו מאמי שלי,אל תהיי כזו לוחמנית,אנשים רק מתלהבים ורוצים לשפר,וחוצמזה מה רע אם נצליח להעלות משהו שהוא קצת יותר ממיקרופון ואיפור בעיניים?זה יכול להיות מגניב,וגם אם זה ייתפרסם,תחשבי על הפוש המטורף שזה ייתן לפורום אל תכעסי עלי,את יודעת שאני מתתת עליך

לתום-תום ושלדר

אני ממש ממש ממש אשמח אם תוכל להיות תפאורה, ותאורה, והגברה וכל זה. אם תוכלו לעזור לי בעניין אני לא אדע איך להודות לכם. חברה שלי בתנדבה לעזור להכין את התפאורה, והיא משמ כשרונית. היא עשתה את התפאורה ליוסף וכותנת הפסים בבית-הספר שלי. ושלדר - הרעיון עם האולם הקטן באמת רעיון טוב, בתנאי שיהיה שיתוף פעולה וכל אחד באמת יסכים לתרום קצת. ובתנאי שיש פסנתר. לא אורגן...
בכל מקרה, זה יהיה נהדר עם באמת כל אחד יוכל לתרום קצת לא רק כספית, אלא גם מבחינת עזרה - תפאורה, הגברה וכו´. אז תתגייסו, אנשים! במיוחד שאף אחד כמעט לא ענה לי ולא מסר לי פרטים על מנת שאוכל ליצור קשר ולקבוע פגישה. צריך למהר, למרות שאפשר לדחות את זה לשנה הבאה, אבל חבל...

אהבתי את כל רעיונותיך חוץ מ

רעיון הזמרת המקצועית. למען האמת, גם להזמין את יגאל לא הכי נראה לי, אבל אני מוכנה להתאמץ. אני באמת הייתי מעדיפה אם זה אירוע רק שלנו, אנשי הפורום, ולא היה הופך למשהו גרנדיוזי שכל זמר יכול להופיע בו. זה הרי צמח מהרעיון של לעשות מפגש של חברי הפורום. השינוי היחיד הוא שמוסיפים שירים וכל מה שכרוך בזה... זה לא מופע. זה מפגש.

למעלה