איי כפרעליך! בדיוק היום ראיתי את הקליפ של "הכל יהיה בסדר" ב-24 (ולא את ההופעה מהמצעד.. את הקליפ)
R RTur New member 24/2/08 #15 איי כפרעליך! ../images/Emo13.gif בדיוק היום ראיתי את הקליפ של "הכל יהיה בסדר" ב-24 (ולא את ההופעה מהמצעד.. את הקליפ)
איי כפרעליך! ../images/Emo13.gif בדיוק היום ראיתי את הקליפ של "הכל יהיה בסדר" ב-24 (ולא את ההופעה מהמצעד.. את הקליפ)
ס סתיו ויטל New member 24/2/08 #18 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifורק אני עוד לא ראיתי את הקליפ הזה!! איף
א אתי גאוליוב New member 25/2/08 #24 באמת מתי זה היה למה אף אחד לא יכול לצלם את זה ולהעלות לפליקס??? ומה זאת אומרת רק עם תחתונים???
א אור גוהרי New member 25/2/08 #25 כן הפשיטו אותה שם בכוח בקליפ..... האנשים שם והשאירו אותה אם תחתונים רק אז בסוף השיר היא ישבה אם הגב למצלמה וראו אותה שיש לה רק תחתונים בלי חלק עליון והיא שרה את סוף השיר וניגמר היא הורידה את הראש וזהו
כן הפשיטו אותה שם בכוח בקליפ..... האנשים שם והשאירו אותה אם תחתונים רק אז בסוף השיר היא ישבה אם הגב למצלמה וראו אותה שיש לה רק תחתונים בלי חלק עליון והיא שרה את סוף השיר וניגמר היא הורידה את הראש וזהו
ג גלושקה 12 New member 25/2/08 #31 לירזי יואו אני מתה עליך נשמה שלי !!! סתיו המון מזל טוב נשמיזה !! מואאההה... לירז מהממת אוהבת אותך !!