סתומים כאלה..

ODISIOS

New member
סתומים כאלה..

לא מבין את הגרמנים האלה.. הם שנחשבים לנאורים ומתקדמים..(מי אמר מרצדס)) מה הקטע שלהם עם הסרטים פה באמת?? לא מספיק שרמת הסרטים הם מתקופת "מת לחיות 1 "..אז גם לדובב את זה לגרמנית.????????? כל דבר ????? תנו קצת מנוחה... תנו לראות סרט בכיף בליווי הקול האמיתי ולא ככה מזוייף! מה הם לא שמעו על תרגום בכתב? חלאס.

adimayer

New member
זה לא רק בגרמניה

גם בצרפת, איטליה ואני מניחה שעוד מדינות, מדובבים את הסרטים. נורא מעצבן, אבל אילץ אותי ללמוד גרמנית מהר יותר

ribber

New member
צודק!

ומה קורה באנגליה? הם לא שמעו על כתוביות בעברית?
ערב טוב לכולם, מי כאן?

אבל יש גם סרטים באנגלית....

כשרק עברתי לפה עיצבן אותי שהסרטים בצרפתית אבל אז גיליתי שכמו שיש בתי קולנוע שמציגים בדיבוב ויש כאלה בגירסה המקורית אז זה לא ממש בעייתי.

tokit

New member
טיפ...

בכל עיר גדולה יש איזה בית קולנוע מסכן שמציג את הסרטים בשפת המקור, אולי גם באולם... וכמו שמתרגלים לאוכל המגעיל פה ולמזג-האויר הגרוע תמיד, תאמין לי שתתרגל גם לזה...

tw1975

New member
../images/Emo45.gif

והכי גרוע זה כשיש ביקור מהארץ והמבקרים לא יכולים לצפות בטלויזיה כי הכל מדובב ואני מחפשת נואשו אחר סרטים ב DVD עם כתוביות בעברית (ואין הרבה כאלה()...

adimayer

New member
נו טוב, כתוביות בעיברית

זה כבר יותר מידי מוגזם (כמו שכתבת נדיר למצוא), אבל בתי קולנוע שמציגים סרטים בשפת המקור - זה לא ממש בעיה. אפילו בכפר המסכן בו אני גרה יש יום בשבוע בו מציגים בדיבוב המקורי. וכן, תמיד אפשר לקחת DVD או שגם לא מעט פעמים נתקלתי בסרטים או סרטים דקומנטרים בעברית בטלויזיה. שבוע שעבר היה איזה משהו דקומנטרי על ילדים בישראל ובשטחים. היה מאד מעניין (היתה לי קצת בעיה להבין את הערבית - והתרגום היה מהיר מידי, אבל חוץ מזה....בכלל לא רע) וכמו שכבר נאמר - אפשר להתרגל לכל ויש דברים גרועים יותר.

peleds

New member
מה גם אצלכם?

אצלנו גם היה לפני כחודשיים וחצי את הסרט הזה (בפינלנד) וגם על קניית אהבה רוסית ועל סרבני השירות ועל איזו יחידה סודית בצבא. איזה מצחיק זה לראות את זה שם.

adimayer

New member
כן, זה אכן מוזר

הקטע הוא שסביר להניח שבארץ אפילו לא הייתי שמה לב לתוכניות האלו, וכאן ברגע שהאוזן שלי קולטת מילה בעברית אני ישר נעצרת ומסתכלת ברוב עניין. ד.א. גם אצלכם מציגים את זה בשעות לא שעות? אצלינו זה מתחיל תמיד בסביבות 23:00.

peleds

New member
כן, זה תמיד בשעה ובימים כאלה...

כן, זה תמיד בשעה ובימים כאלה שיש משהו יותר מעניין לראות, ואידה (אישתי) תמיד נו תביא נראה מה אתה מתלונן על הערבים כל הזמן, בעוד שבערוץ השני יש משחק לייב של מנצ'סטר יונייטד. מעצבן. והכי מצחיק זה לקרוא את התרגום שלא מזכיר במיל את המשמעות האמיתית של הסיפור. רוצה לעבור לצ'אט?

adimayer

New member
אני יוצאת תיכף לעבודה, אבל אפשר

בערב לצ'אטצ'ט. להתראות בינתיים

י ש1

New member
אני מגרמניה

בערך שעה ומשהו מפורצהיים. יש עוד - ראי בשירשור ההיכרות האולטימטיבי.

tw1975

New member
הי !

ששללווםם!
כבר כתבתי בפעם בפורום הכללי על עצמי ועל כך שהייתי מעונינת בקשר עם ישראלים אחרים מגרמניה אבל לא ממש הגיבו ...
חבל...אולי
תספר/תספרי על עצמך ?כאן או לE-Mail שלי ?אשמח מאוד !
טלי [email protected]

diday

Member
זה לא מדויק

אני הגבתי, אבל את לא הגבת לתגובה שלי. עכשיו ראיתי את כתובת הדוא'ל שלך. את עובדת שם? אם כן העולם קטן! דניאל

tw1975

New member
לדניאל../images/Emo70.gif

הגבת ?לא ראיתי...
לא התכונתי להתעלם...לגבי פרטים על איפה אני עובדת אענה בכייף אם תשלח לי E-Mail באנגלית לכתובת שמוזכרת למעלה.סקרנית לדעת מאיפה אתה מכיר את החברה...מקוה שנשתמע,טלי

tw1975

New member
../images/Emo45.gifאז מה שרציתי להגיד זה ...

שאתה צודק ב 100% !!!ולפעמים הקולות כל כת מגוחחים וחוזרים על עצמם...והכי גרוע זה כשיש ביקור מהארץ ואי אפשר לצפות בטלויזיה כי האורחים לא מבינים ואני מחפשת נואשות אחר סרטים ל DVD עם כתוביות בעברית..(ואין הרבה כאלה)

Bambi Prague

New member
גם בפראג.. אבל...

אתם צודקים וזו גם אחת הסיבות שרוב האירופאים אינן דוברים אנגלית, נו טוב, חוץ מהאנגלים... ששם הרוב דווקא כן... אבל... יש סדרות וסרטים שמשודרים עם פס קול כפול!!! יש טלויזיות שניתן לבחור בהם את פס הקול, כמעט כמו בדי.בי.די. תבדקו את הנושא...

Inuit

New member
ב ARTE (גרמניה וצרפת)

יש הרבה פעמים סרטים ישראלים ובעיברית ורובם סרטים חדשים

למעלה