סתאם הרהורים..........

super girl24

New member
סתאם הרהורים..........

היום הרופאה שלי (רופאת משפחה) תיארה את המצב שלי : יש לך רק חוסר איזון נפשי.אז למה שלא תלכי להיתנדב איפשהו ,היא אומרת לי במילה את יושבת כל היום בבית. ואני חשבתי לעצמי בלב בין המניה והדיפרסיה?! שלא תבינו לא נכון אני מתה עליה ,היא כמו אימא (יותר אימא מאימא שלי זה בטוח!) אז עניתי לה כן אולי ברגע שהמצב יתייצב. הגוף שלי נהיה קשה כמו אבן,אני שותה קפה כמו מים ולא מצליחה להיתאורר כל היום.אני מתרחקת מאנשים וכשאני כבר עושה צעד לעבר אז הם נעלמים.אולי עדיף ככה רק אני . הרוקח בבית מרקחת (אותו רוקח בפעם ה-5)שואל :הכדורים האלה בישבילך?(שואל בפעם ה-5 )מה הוא חושב שהפעם התשובה תהיה שונה??!! כן בישבילי ,רוצה ת.ז ? עוד יום ועוד יום , למה אני צריכה את זה?תמיד אים שמעתי על אדם שמת קנאתי בו שהתמזל מזלו ואני נשארתי פה לסבול. אני לא יודעת מה מרגיש אדם אחר שיש לו לא רק חוסר איזון נפשי,הרגש הזה שלי נראה לי הדבר הכי קשה שיש. מקווה שאצלכם הכול טוב

אמא11

New member
בוקר טוב חמודה../images/Emo13.gif

לפעמים דברים תמימים שאנשים אומרים לנו מקבלים אצלינו פרשנות קצת שונה בגלל מה שאנחנו חושבים. כאילו יש לנו איזה פילטרים שבהם שומעים (או קוראים) ומוסיפים משהו . לפעמים שלילי, לפעמים סתם פירוש "שלנו". כל רוקח שואל, תמיד, אם הכדורים בשבילך. אם את לוקחת כדורים עבור מישהו אחר הוא שואל אם המישהו יודע מתי לקחת וכמה) (בוקר, ערב, לפני אוכל, אחרי אוכל). שום דבר אישי וקרוב לודאי שהוא ישאל שוב בפעם הבאה כי הוא רואה המון אנשים ביום ולא יזכור אותך ספציפית. אנשים בדרך כלל לא עוצרים בכלל לחשוב על המשפט של הרוקח. ואני בטוחה שהרופאה התכוונה רק לטוב ולא היתה לה "ביקורת" על כך שאת נמצאת בבית. גם אני מציעה כאן תמיד לנסות להתנדב. לפעמים התנדבות לא כרוכה בימים קבועים או שעות קבועות ויש מקומות שאפשר לבוא ולעזור רק כשמרגישים טוב. אני מבינה שההצעה שלה הדגישה אצלך את ה"מצב" העכשוי שקשה לך לצאת מהבית אבל שוב, הכל מאהבה. גם ההודעה הזו אוהבת תמי

super girl24

New member
לאימא היקרה

קודם כול תודה על העידוד ,את מאירה את היום! העיר שלנו ממש ממש קטנה אז כנראה שבגלל זה לקחתי את זה אישית מידי. (אני בכלל יותר מידי רגישה!) ןבקשר לרופאה שלי היא באמת באמת מדהימה.היא זוכרת הכול אצלי , תמיד דואגת,מתעניינת.תמיד שם בישבילי.ואני מאוווד מעריכה את זה ואני יודעת שהיא מתכוונת רק לטוב.ואני לא ניפגעתי מימנה רק ש היא ניסתה לעודד,ואני שוב ניפגעתי. שיהיה לך כל טוב

ותיקה 27

New member
סופרגירל

דבר ראשון לגבי הרוקח- הוא שואל אם הכדורים בשביל כי הוא חייב, זו הוראה של משרד הבריאות. כל פעם שקונים תרופת מרשם, לשאול אם הכדורים בשבילך ו/או אם את מכירה ויודעת להשתמש, ממש לא אישי נגדך, זה תקף גם לגבי מי שקונה אנטיביוטיקה. והדבר השני והכי חשוב- אל תחכי שהמצב יתייצב, זה לא יקרה! בגיל 15 נשארתי בבית חודשיים רצופים(!!) כי חיכיתי שישתפר ואז אוכל להמשיך בחיי.... את לא רוצה להיות שם, קחי את עצמך וצאי, אפילו לבד סתם לקניון , לרחוב , להליכה, שמעי שירים שאת אוהבת והכל מחוץ לבית! מחכה לשמוע שהוטב לך

super girl24

New member
לותיקה 27

קודם כל אני רוצה להיתנצל שאני מגיבה כל כך מאוחר. האמת שאבדה לי תחושת זמן. את צודקת לגבי הרוקח,למרות שהיו לו עוד הרבה שאלות לא קשורות. גם אני נשארתי בבית המון ,המון זמן,אבל אני רוצה לכתוב לך שהתחלתי הליכות.
באמת הוקל לי,תודה רבה לך!!!!!! תודה גם על התגובה החמה. שיהיה לך כל טוב

למעלה