היי מיינדי
. סליחה שאני קצת - אני
).

באמת, זו הדרך שלי לשמור עליך, לפחות בעצה
.
הכוונה טובה, גם אם אולי אני טועה... ( - ואין הרבה סיכוי לזה P: ).

אני לא נולדתי יודע. הנורות האדומות שנדלקו פה אצלי - הם מאזהרות שקראתי פה! של חברי הפורום, ומתוך הודעות נבחרות.

רק שההזהרה היא מפני שולטים שמאמינם שהם מסוגלים לקרוא מחשבות, להבין לבד, להתליח במקומות בהם אף-אחד אחר לא יבין, ובטח ובטח - מכאלה שהם בטוחים בעצמם ב- 100%. (או, גם נאמר כהזהרה והנחייה לשולטים ממה להזהר בעצמם - ומעצמם).

ופה, את מתארת שאת מחפשת בדיוק את השולט הזה - הקיים רק בפנטזיה.

זה שידע לקרוא אותך, שיבין מה את עוברת וידע גם להתמודד עם הכל. שיצליח במקום בו כל אחד אחר היה נכשל ועושה נזק (לדבריך!). שיהיה תמיד עם היד על הדופק - ולא יפספס כלום אף-פעם. ומעל לכל - זו תחת אמונה עיוורת שאת - בטוחה בה!

עבורך, אין דבר כזה. כולם רק בני אדם.
שולטים יותר פחדנים מנשלטות... נשבע לך.
תציעי לקשור אחד מהם ל- 5 דקות...
.

שלא לדבר שרובם אם לא כולם - בעצמם נתונים תחת הדחפים והחוויה שלהם.

שולט הוא לא מטפל נפשי, הוא לא האדם הכי חכם בעולם, לא האדם הכי רגיש בעולם, ובטח לא סופרמן (זה רק אני שכזה!
).

ואת עוד חדשה בכלל, עוד לא חווית את ההשפעה של לחץ הרבה יותר מתון ובמקומות הרבה פחות רגישים לך. לא בטוח שבמציאות זה כמו שאת מדמיינת...

בקיצור? מבחינתי אחלה פנטזיה - מההמת!

שוב, נכתב ממקום טוב.
לא חייבים להסכים איתי. אני חייב הייתי לומר
.
בטוח שתהינה דעות נוספות ואחרות
).

באמת, זו הדרך שלי לשמור עליך, לפחות בעצה
הכוונה טובה, גם אם אולי אני טועה... ( - ואין הרבה סיכוי לזה P: ).

אני לא נולדתי יודע. הנורות האדומות שנדלקו פה אצלי - הם מאזהרות שקראתי פה! של חברי הפורום, ומתוך הודעות נבחרות.

רק שההזהרה היא מפני שולטים שמאמינם שהם מסוגלים לקרוא מחשבות, להבין לבד, להתליח במקומות בהם אף-אחד אחר לא יבין, ובטח ובטח - מכאלה שהם בטוחים בעצמם ב- 100%. (או, גם נאמר כהזהרה והנחייה לשולטים ממה להזהר בעצמם - ומעצמם).

ופה, את מתארת שאת מחפשת בדיוק את השולט הזה - הקיים רק בפנטזיה.

זה שידע לקרוא אותך, שיבין מה את עוברת וידע גם להתמודד עם הכל. שיצליח במקום בו כל אחד אחר היה נכשל ועושה נזק (לדבריך!). שיהיה תמיד עם היד על הדופק - ולא יפספס כלום אף-פעם. ומעל לכל - זו תחת אמונה עיוורת שאת - בטוחה בה!

עבורך, אין דבר כזה. כולם רק בני אדם.
שולטים יותר פחדנים מנשלטות... נשבע לך.
תציעי לקשור אחד מהם ל- 5 דקות...

שלא לדבר שרובם אם לא כולם - בעצמם נתונים תחת הדחפים והחוויה שלהם.

שולט הוא לא מטפל נפשי, הוא לא האדם הכי חכם בעולם, לא האדם הכי רגיש בעולם, ובטח לא סופרמן (זה רק אני שכזה!

ואת עוד חדשה בכלל, עוד לא חווית את ההשפעה של לחץ הרבה יותר מתון ובמקומות הרבה פחות רגישים לך. לא בטוח שבמציאות זה כמו שאת מדמיינת...

בקיצור? מבחינתי אחלה פנטזיה - מההמת!

שוב, נכתב ממקום טוב.
לא חייבים להסכים איתי. אני חייב הייתי לומר
בטוח שתהינה דעות נוספות ואחרות