אני אף פעם לא כותב על דברים שאיני מכיר../images/Emo46.gif !
יש לי את כל התקליטים של DP מ MKI עד MKIII. היתה תקופה שרוק כבד דיבר אלי יותר וקניתי חלק האלבומים הללו ממש עם צאתם (כן, אני חטיאר, מה לעשות) וחרשתי אותם מכל הכיוונים. אני לא מתכוון 'לעמוד ישר' לכבוד גילאן ובלקמור כמו שלא אעשה זאת לכבוד אמנים שאני מעריך הרבה יותר, ותגובות כמו 'ליצן' הן בדיוק מה שאני מצפה מבלוקהדז. לעצם הענין: ציינתי ש DP בהרכב של גילאן לא הוציאו אף בלדה מצליחה. עובדה. (אורן בתגובה למטה חיטט ומצא איזה שיר נידח שהופיע כ B-side של תקליטון וכשיר בונוס ב CD). זאת בניגוד להרכבים שלפניהם ואחריהם. איאן גילאן טוב בעיקר בצעקות ועובדה היא שרוב הלהיטים של DP איתו הם מלאים בצרחות (Fireball, Child in time, Speed king או Highway Star -ביחוד בביצוע ב Made in Japan) או בקולות משונים דוגמת Strange kind of woman. האם משהו שאמרתי עד כאן לא נכון ? האם אתה יכול להציג עובדות אחרות ? מה לעשות, אני פשוט לא אוהב את הקול שלו שנראה לי מאוד מוגבל ומתאים רק לסוג מאוד מסוים של מוסיקה שפעם אהבתי מאוד והיום הרבה פחות. (לזכותו של גילאן יאמר שהוא היה מודע למגבלותיו ולא ניסה לעשות מוסיקה אחרת). לגבי בלקמור - אני מאוד מעריך את היכולת הטכנית שלו אבל הנגינה שלו חלולה בעיני, כולה רעש וצלצולים ואני מתקשה לשמוע את הנשמה שמאחוריה. איפה הוא ואיפה ג'ימי פייג' שיכול לרגש עם גיטרה אקוסטית פשוטה, איפה הוא ואיפה סטיבן האקט והסולו השמימיי ב Third of Fifth.איפה הוא ואיפה הנדריקס. אני לא רואה את DP בהרכב גילאן-בלקמור עושים,למשל, מופע Unplugged. השחצנות הזאת שכולם (כל הפלנטה !) חייבים לאהוב מישהו כי אני אוהב אותו, ואם מישהו לא מסכים עם הטעם שלי אז סימן שהם מטומטמים אופינית למטאליסטים או לאנשים צעירים מאוד מאוד (אני מתאר שאתה עונה לשתי ההגדרות, נכון אריק ?) אבל מה אני מתווכח עם Head Banger ?