סשן פורום 22-5

בארס

New member
../images/Emo2.gif

חחח בכל אופן נראה לי שפשוט אפשר להתחיל את הסשנים האלו בשעה 20:00 ואין סיבה שהם לא ימשכו אל תוך הלילה...אנשים באים והולכים...הכל סבבה.

בארס

New member
לפי כל הסימנים

"סינדרלה, צריכה לפרוש בקרוב...;) אל תשכחי לשכוח סנדל! :)

כן .. אני מקווה

שאפסיד את האקשין מה שאומר שאני מקווה שימשיך ויהיה פה מעניין

מצאתי לך ולי

ש"י עגנון הסיפור "תהלה" הוא סיפורה הקסום של בת ירושלים, המסמלת את עולם המצוות והמעשים הטובים של ירושלים. אפילו לא זכרתי שזה בירושלים מה שאומר שזכיתי בהארה נוספת להיות תודה ועכשיו לילה טוב ממש

אכן תהילה של עגנון

לא המילים? או-אה היום באמת קצת נסחפת

אני אקרא אותו שוב

עכשיו אני חייבת יתכן מאוד שהמילים ובאמת נסחפתי מאוד אמש

בארס

New member
מוטי

מתי אתה מתכנן לעשות קצת סדר בתאג ליינים וכל הפסיליטיז של הפורום?, לא שאני דוחק - סתם מתעניין. אה...ואם אתה מתכוון לכתוב מגילות עכשיו, קרוב לודאי שתפספס את ה"בלאגן"...תתאמן בלכתוב הודעות קצרות :p

מוטי ש

New member
היי בארסי,

אני לומד את העניין,התחלתי כבר אתמול ואני מניח שעד סוף השבוע נתחיל לראות ניצנים של עשיה,כמובן בשיתוף פעולה עם יושבי הפורום. אני זקוק לאנשים שיעברו על דף הכניסה לפורום ויעלו רעיונות כיצד הם רוצים לראות את הדף הנ"ל.אני בהחלט סבור שיש לערוך אותו מחדש. באשר למגילות,חס וחלילה,אני בהחלט רוצה משהו קצר ותמציתי,אבל זה בניגוד להרגלים שלי,לכל היותר נחכה להשראה הנכונה ולזמן הנכון ונדבר על זה גם.

בארס

New member
בניגוד להרגלים...

..וזה נשמע לך דבר רע? חיחי לא נראה לי שכדאי להפוך כל נושא בניהול הפורום למשאל עם...בסוף יגיעו לכאן פוליטיקאים. תסדר מה שנראה לך ואם למישהו יהיו טענות... :)

מוטי ש

New member
חס וחלילה:)

הרגלים גם קשורים לאישיות המזוייפת.השאלה במה יש לטפל היא שאלה של קביעת סדרי עדיפויות,כי לכל אדם יש הרבה מאוד הרגלים. מה מועיל לי?מה מזיק לי? כל מה שהוא בניגוד להרגלים מצריך קצת יותר אנרגיה מהרגיל,לפחות בהתחלה.

בארס

New member
אבל לפי מה

...אתה קובע מה מועיל לך ומה פחות? נראה לי שהאישיות המזוייפת היא זו שאוהבת לקבוע את סדרי העדיפויות כאן. :)

מוטי ש

New member
זאת שאלה של מטרה.

תמיד זאת שאלה של מטרה.וגם איזו מטרה,אף זאת שאלה..:) בכל אופן,תכונה של האישיות המזוייפת בעניין הזה היא חוסר הרצון להתאמץ, לבחור תמיד את מה שקל יותר לעשותו.אבל אתה בוודאי יודע שאין טעם להתחיל להיכנס למשטר של שינויים אך ורק על סמך איזשהו רצון בלתי מובן של אישזהו צד "לשנות" ובכל מחיר...גם זה שייך לאישיות המזוייפת.:)

בארס

New member
בדיוק

בגלל כל אלו, האדם הערמומי...עבורו כל דבר הוא הזדמנות :) לא נכנע ל"לוחות זמנים" וסדרי עדיפויות ו"מטרות" מצוחצחות.

למעלה