סשן פורום 22-5

בארס

New member
ברור ...ברור...

...לא לכולנו במוחון יש מחלקת תפיסה סמלית מפותחת...P: אבל הנה קיבלנו תזכורת מעוררת...טנקס! :)

barak001

New member
../images/Emo6.gif

ואיפה נקודת ההיפוך של בארס? אתה יודע שזה מסקרן את כולנו :)

barak001

New member
או במילים אחרות

האם השם קונדליסה רייס אומר לך משהו? מאיזו אונה אתה כותב פה בפורום? :)

barak001

New member
יפה :)

טוב, יש לי שאלה רצינית שאולי אני צריך להפנות דוקא לאונה השמאלית של האישיות המזוייפת של מוטי - האם יש קשר בין העין השלישית והאונה הימנית?

בארס

New member
שאלה מאוד רצינית

אני יכול להעלות בדעתי חצי מהאנושות שתקרא את השאלה שלך ותתפוצץ מצחוק :) האונה השמאלית שלך מתעניינת בקשר בין העין השלישית והאונה השמאלית...נשמע כמו תסריט לטלנובלה. :)

barak001

New member
../images/Emo13.gif

אושו אמר "Life is the ultimate joke", אז זה לא יכול להיות עד כדי כך מצחיק... נראה לי בכל אופן שככל שהעין השלישית פעילה יותר, היא מפעילה את האונה הימנית שבה האינטליגנציה היא יותר אינטואיטיבית ויצירתית. בכל מקרה, מחכה לשמוע גם מה האונה השמאלית של מוטי אומרת בעניין.

מוטי ש

New member
זה בדיוק מה שרציתי לומר

לאלה שישאלו אותי "ומי ידאג לאישיות המזוייפת שלך"? :) ההא,איו בעיה,דרוליק ובארס וכל אחד אחר,כל עוד הוא יצליח להוכיח את זה באותות ובמופתים..:)

בארס

New member
ערב טוב...

...לכל הנוכחים והמצטרפים... תכינו קפה, שימו מוזיקה, תתישבו...תרגישו בבית
הלילה מתחיל לרדת מה שלומכם?

ערב טוב ערב טוב..

הכנתי
מקוה שרעש הכרסום לא יפריע לאף (של אף) אחד.. מה שלומך בארס? איך עבר היום כשהציפיה לסשן הייתה ברקע?

בארס

New member
אם מישהו יתלונן...

...נשלח אותו להסתכלות ;) היה לי יום שקט ורגוע במיוחד...קצת מרגוע לעצמותי הדואבות. האמת...לא ממש התרגשתי לקראת הסשן...סתם ליוותה אותי מן שמחה עדינה כזאת , וקצת סקרנות.

בארס

New member
העלינו כל מיני רעיונות

ובתכלס מדברים על מה שרוצים. למשל...אתה כל הזמן מזכיר בהודעות שלך את הביטוי "אישיות מזוייפת" ונראה שאפילו דרול מחבב את הרעיון ואני, עם כל ה"רקע" שיש לי מבין על מה אתה מדבר רק אם אני ממש מתאמץ...אז אני די בטוח שיש כאן עוד אנשים שישמחו אם תסביר למה אתה מתכוון באומרך 'אישיות מזוייפת'...והאם יש קשר בינה לבין האונה השמאלית של ברק? רק תפתח ענף (לא שרשור) חדש לצורך העניין הזה כי בטח יעלו שאלות. (או לא:)

בארס

New member
מיכל

מה את עושה אחרי תשע בלילה? למה אי אפשר "להתקשקש" איתך בשעות יותר נורמאליות מאשר השעה הזאתי (בשבילי זה ממש אמצע היום) ?

יש לי מיכסה מסויימת

של אנרגיה יומית ואני מקפידה לא לנצל יותר ממה שמוקצב כמו איך קראו לה.. תהילה .. לא? פשוט זה מן חלוקה מאוד מנטלית כדי שלא אסחף אחרת לא אוכל לתפקד למחרת.. אני מבנה שלהרבה אנשים קשה השעה הזו אם יהיה מצב לשעה אחרת אוכל לנסות לתכנן אחרת החלוקה ואם יצא אצטרף ..

למעלה