סשן בליווי מוזיקלי

סשן בליווי מוזיקלי

לאחר שהתרשמתי עמוקות מהשימוש במוזיקה ב broken saints התחלתי לחשוב על שילוב מוזיקת רקע בסשנים שאני מריץ. אני מחפש ללמוד מנסיון העבר שלכם.. דרכי ביצוע טכניות. ובעיקר אשמח לדוגמאות ממנחים שהריצו עם מוזיקה - באיזה קטעים מוזיקליים השתמשתם באיזה סצינות ? מה הייתה התגובה , וכו'

Nihau

New member
במהלך פגישות קבוצות נוסגות'

אנחנו תמיד שמים PLAYLIST שמורכב ממנגינות LOKBO LOKSR1 LOKSR2 ואיזו מנגינה אחת או שתיים מסרטים שהתאימו לנו לאווירה שרצינו לייצר. בסצינת מרדף ספציפית דרגורן השה"מ סידר את המוזיקה מראש כך שתתאים לאווירת הנרדפות והמירוץ וזה עבד מעולה!

ogmios

New member
אין לי כח לחשוב על משהו חדש

אז פשוט אדביק כאן את התגובה שעניתי בפורום השני ששאלת זאת: דעתי בנודע למוזיקה זהה לדעתי בנוגע לאביזרים - כל עוד זה תורם לאווירה, מה טוב. ברגע שהמוזיקה מתחילה להיות העיקר ומפנה את תשומת הלב מהסשן עצמו, אתה כנראה עושה משהו לא כמו שצריך. קצת יותר פרקטיקה אפשר למצוא במאמר צלילי המוזיקה בפרוייקט אוגמיוס.

elik101

New member
תראה.........

בשעתו כשהיינו צעירים יותר.... היו לנו דיסקים של SOUND EFFECTS והשתמשנו בהם כאווירה וכקולות רקע וזה היה מגניב בשלב מסויים היה לנו שחקן שהיה גם DJ והוא בנה לדמות שלו קולות והשתמש בהם כל אימת שהצטרך

טוב, אין לי הרבה נסיון

אבל אני בעיקר שמה מוסיקה אירית. אני עורכת רשימה של קטעי המוסיקה- האם הם עצובים ומייללים, ממרצים ושמחים, ממלאי אימה או מבהיל? בסצינת מרדף, למשל, שמתי שיר שפשוט סיפר במקומי את העלילה. יערה

mishmishi

New member
אמרת גם משהו על מוסיקה אירית

בפיות שדונים וכל השאר לא? אני לא יודעת... אנחנו אף פעם לא השתמשנו במוסיקה אבל זה נראה לי יכול להיות נחמד...

למעלה