סרק,סרק..

סרק,סרק..../images/Emo88.gif

סרק-סרק !!!!!!! הצליל,שבאוזנינו יהדהד עוד שנים רבות קונספירציה ??? או,נסיון נואל להסוות קונספירציה בדיוק כמו אחרי רצח קנדי לעולם לא נדע אם לא הנעל של חרושצ´וב בחשה באותה הקדירה וגם,אם כן הממשל לא ירצה שאתה זאת תדע כי אם אמת היה הדבר אז אמריקה היתה אמורה אז להטיל על מוסקווה את פצצת-האטום. וכך גם אצלנו: אם גרגר של אמת היה בחזון הקונספירציה בכיכר אזי-מה שצריך היה לקרות אחרי זהו הכאוס הגדול והנורא-סוף המדינה אבל,הממשל הרי מת למשול.. והוא טוען,שזה לטובתך..

לא,העתקתי מ 45+-..../images/Emo6.gif

ולא יזיק לך,יא מכשפה לכתוב גם שם מילה,או משפט אולי אפילו..

magy

New member
משהו פוליטי, כלכלי, גנטי?

אני צריכה לכתוב משהו שיתאים לנושא הפורום שלך.......לא?

magy

New member
אני כן בררנית

אני מצפה שהפורום יעסוק בנושא חמישים - מינוסים ופלוסים כתיבה פוליטית, אינה מענייננו....פה אלא אם אחד הכותבים יספר לנו שעשה הסבה בגין גילו והפך לעסקן מפלגתי. ונדבר על רפואה, אם אחד הכותבים נתקל בבעיה וזקוק לעוד דיעות. ונדבר על הנדסה וארכיטקטורה...אם מישהו יספר שבנה בית, והוא לא יודע איך להנדס אותו...... יש בתפוז מספיק מקומות לכתיבה בכל הנושאים......... אבל לכל פורום היעוד ........הספציפי.....שלו. אין בכוונתינו, שותפי ואני, למלא דפים ......ולא חשוב במה..... אם למלא,......... זה יהיה בחומרים שקבענו לעצמנו כשחשבנו על פורום חמישים........ שבת שלום

למעלה