סרניטי

bluesweet

New member
סרניטי

שבוע טוב חברה מה קורה? אני לא הייתי אתמול בהקרנה אז איך היה? נהנתם? אם מישהו יודע בבקשה תגידו אם יש עוד הקרנה כי את זאת של אתמול פיספסתי כי לא יכולתי להגיע...אני שמח עם מי שנהנה אתמול ולמי שיש תשובה אני אשמח לקבל... שבוע טוב חברה ו...may the slayer be with you

bluesweet

New member
תודה רבה

תודה רבה לך וחן חן למרות שהתאריך לא מעודד במיוחד אבל טוב לדעת שישש אופציה שבוע מקסים לך וחודש קסום may the slayer be with you

bluesweet

New member
לגבי השם שלך

פלקור זה לא השם של דרקון מזל מסרט בדיוני ישן ישן,שאני מתבייש לומר ששכחתי את שמו של הסרט אבל זה דרקון נכון?

Loves Bitch

New member
../images/Emo11.gif

הסיפור שאינו נגמר
וכן, זה דרקון המזל עצוב להגיד שחלמתי עליו לא מזמן

bluesweet

New member
לא עצוב בכלל

להפךזה ממש צגניב ויפה אם חלמת עליו,אז מה חלמת?

Loves Bitch

New member
אתה באמת רוצה לדעת? ../images/Emo6.gif

לא זוכרת ממש את החלום אבל אתה מכיר את המשחק הירוס? קיצר זאוס [
] היה הקוסם מאחת הממלכות שם וניסינו להציל את העולם והיה את פלקור הרשע ופלקור הטוב אחד שחור אחד לבן ובקיצור הזוי [וזה עוד נחשב לחלום שפוי אצלי
]

bluesweet

New member
מגניב

מי ניצח? ואל תגידי הרעים כי זה ממש מבאס למרות שהוליווד מרויחה הרבה מזה שהיא הורגת לאחרונה את גיבורי הסרט

bluesweet

New member
באסה

זה מבאס כשזה קורה,לא נורא בפעם הבאה אולי תצליחי את כל החלום,ודרך אגב תנסי להבין שאת חולמת ואז זה ממש מגניב כי את יכולה לעשות מה שאת רוצה,לעוף וכל מיני דברים שאת יכולה לעשות רק בחלום :)

Loves Bitch

New member
כע חלום צלול

קראתי על זה מלא, אבל זה די קשה מצד שני אנחנו גולשים פה לנושאים שלא קשורים לפורום ואין לי כוח לקבל עוד התראה של הצפה
:X

aderettz

New member
היה לי איזה חלום צלול על באפי

לפני אולי שנה, חבל שאני לא זוכרת אותו, בד"כ יותר זוכרים חלומות צלולים. אני זוכרת רק שדיברתי עם באפי, ואני לא הייתי בדיוק אני אלא משהי אחרת. (אני מקווה שזה נשמע הגיוני:) מה שדפוק בחלומות הצלולים שלי זה שאני לא יכולה לעשות בהם דברים על טבעיים או משהו, אני תמיד מנסה ואני מבינה שהחלום אצלי זה כמו מציאות...

dudi gun

New member
סרניטי

סדרה יפה? זמינה באינטרנט? יש תרגומים בעברית לסדרה איפשהו? האמת שיש לי extra hot אבל עד עכשיו לא יצא לי לראות פרק בסדרה ואני שונא להתחיל לראות מאמצע סדרה.

dudi gun

New member
אה נכון

אז אתה יכול לענות על השאלות רק בקשר לפיירפלי?

BleedingDeath

New member
א. אני בת

ב. ננסה
סדרה מאוד יפה אני אל יכולה להגיד לך אם היא זמינה באינטרנט זה לא חוקי :X [פלוס אין לי מושג
] אתה תמיד יכול להדביק פערים אני אישית מקליטה את כל הפרקים ככה שתהיה לי את כל הסדרה בדיוידי
בטח עוד כמה עושים כמוני

lavender4

New member
תשובות

הסדרה אכן זמינה, בדרכים מסויימות... יש תרגומים מצויינים באנגלית, לדעתי הם מספיק טובים.

למעלה