סרנדה

צייר

New member
סרנדה

סרנדה לך אשיר סרנדה של אהבה הביטי בי שירי איתי את שיר האהבה תני לי יד ונצעד לנו ביחד כאשר את נוגעת בי רעד חולף בגופי רעד של עונג ואהבה אנו שטים הביתה לעבר האושר לאן שאת הולכת את נושאת את לבי אתך את הקסם הנודע שלי את מערבבת את גופך במדבר התשוקה את יפה את מפילה כל גבר פתחי כנפייך ועופי איתי למחוז לא נודע צייר

magy

New member
אחחחחחחחחחח

איזה מילים......למה לי לא כותבים אף פעם מילים כאלו???????

צייר

New member
מגי יקרה

מוכן לכתוב לך מילים אלו לחמם את ליבך ולראות אותך פורחת כפרח הלילך יפה כמו איילת חן וחושנית כסחלב פראי שלך ובשבילך צייר

magy

New member
צייר יקר....

אני לא רוצה שיר בהזמנה....... תודה לך....... אני רוצה שיר ממישהו שיכתוב אותו אליי, כמו שאתה כותב לאהובתך..... מישהו שירגיש כפי שאתה מרגיש כשאתה כותב.

צייר

New member
מגי יקרה

אני מאחל לך משהו שיהיה עשיר בלב עם המון רומנטיקה אהבה והבנה ושיהיה לצדך כל הזמן ללא הפסקה יחזיק את ידך ויחייך יבין וידאג לך שלך צייר

magy

New member
מתאים לי , צייר.....כל מילה

תודה..........לו יהי

צייר

New member
מגי חישבי חיובי

שדרי לו גלי אהבה רצון אז לאחוז בידו ולצעוד על שפת הים תראי שהוא יבוא תאמיני בעצמך צייר

magy

New member
איך כתבו פעם שיר אהבה?

שַׁי אֲעוֹלֵל כַּגֶּפֶן שְׁאֵרִית הָרַחַשׁ וְאֶשְׁלַח מִנְחָה לָךְ מִזִּמְרַת לִבִּי – כָּל שֶׁיַּד הָעֶצֶב לֹא עָקְרָה מִשֹּׁרֶשׁ, שֶׁקְּדִים-הַזַּעַם לֹא שָׁדַף עוֹד בִּי. אֲרַפֵּד הַטֶּנֶא זִכְרוֹנוֹת כִּנֶּרֶת, וֶרֶד שְׁמֵי הַבֹּקֶר בֵּין עֲצֵי הַגָּן, זְהַב הַצָּהֳרַיִם בְּמֶרְחָב רוֹגֵעַ וְלִילָךְ הָעֶרֶב עַל הָרֵי גוֹלָן; זֵכֶר לֵיל הַסַּהַר עַל חֶלְקַת הַמַּיִם. זוֹ תְּרוּעַת הָאֹשֶׁר בַּעֲלוֹת יָמַי, כְּבִשְׁנִי תוֹלַעַת בָּהּ אֶקְשֹׁר הַטֶּנֶא וְאֶשְׁלַח אֵלֶיךָ – הֲתִשְׂמַח לַשַּׁי? רחל תר"ץ

צייר

New member
בוקר טוב לך נגה

בוקר טוב לך נגה של אור ויופי אני שמח שהשיר מצא חן בעינייך מאחל לך בוקר נפלא בוקר של יום חדש מלא אהבה ושמחה צייר

למעלה