סריקת תמונות ישנות

Dr Scanner

New member
סריקת תמונות ישנות

שמתי לב שזה אישו די רציני כאן בפורום, עשיתי את זה במשפחה שלי לפני זמן מה ואחרי שגיליתי כמה זה עולה בחנויות נורמליות החלטתי שיהיה חכם ונ כ ו ן להציע את אותו שירות רק ברמה הרבה יותר אישית וזולה בהרבה. אתם מוזמנים להכנס לאתר הטרי שלי www.dr-scanner.com שבוע טוב וחג שמח!

Dr Scanner

New member
:) זה נכון לעתים

כל עוד היא "חיה"... הבעיה היא מה קורה כאשר יש חס ושלום חורף קשה עם הצפה בבית וכל התמונות נרטבות או שריפה לא עלינו, גניבה או כל רעה חולפת... אני אישית איבדתי ים תמונות ומשם הגעתי לנושא. בנוגע לאתר, חיובי, הוא בהרצה... אני סטודנט באוניברסיטת בר אילן עם רגע ארוך בצילום ואמנות וחיפשתי זמן רב משהו שיתן לי איזושהי נגיעה בנושא וגם אולי הכנסה מסויימת שתאפשר לי ללמוד בשקט...:) בכל מקרה, לא הכנסתי את הת'רד כת'רד מסחרי דורסני. אני באמת חושב שזה חשוב ולכן העלויות שאני מבקש הן מזעריות לעומת כל אחד אחר.

עמי60

New member
תאמר לי דר',מדיה דיגטלית חסינה מפני

הצפה ,שריפה או גניבה ?

עב

New member
על גניבות

לפני כשנתיים פרצו לי לבית גנבו את המחשב הנייד ושמו אותו בתוך תיק בו היו תמונות ישנות שטרם נסרקו. הגנבים השליכו חלק מהתמונות. חמש תמונות אבדו לנצח! שתיים הצלחתי לשחזר איכשהוא בעזרת החוקר בבודפשט (תמונות של מצבות). לכן כדאי לסרוק הכל! וגם להפיץ בקרב בני המשפחה למקרה של הצפה, שריפה או גניבה. כך תהיה בטוח שיש עותק היכן שהוא. כמו כן תמונות ומסמכים באמת מתקלקלים - רק לאחרונה עשיתי רסטורציה לתמונות הישנות מהונגריה והדפסתי אותן בכמה העתקים. יכול להיות שהגזמתי אבל אני לא רוצה לאבד את פיסת ההסטוריה היקרה הזאת. חג אורים שמח לכולם!

עמי60

New member
היתרון היחידי של סריקת התמונות

הוא האפשרות לייצר עותקים מהתמונות ,לשפר תמונות בלויות וכן להוסיף כיתוב ישירות על התמונה .

השארתי את ההודעה למרות אופיה

הפרסומי, כיוון שנפתח בעקבותיה דיון בנושא צריבה, תמונות ומה שביניהם. ארנון

למעלה