סריקת ערוצים מחדש

Dultsi

New member
סריקת ערוצים מחדש

שלום לכולם, מאז שהתקינו אצלי את הצלחת לקליטת הוטבירד לפני 3 חודשים, לא ביצעתי סריקות לחיפוש ערוצים חדשים. האם מומלץ לבצע סריקה אוטומטית בממיר (מגנום)? או שכדי להזין ידנית מהנתונים שנמצאים באתר www.lyngsat.com? בכלל, האם הסריקה האוטומטית פועלת כמו בטלביזיה לפי סיגנל, או שתדרי הערוצים צרובים בתוכנה של הממיר? תודה מראש, דולצי

ariels1

New member
סריקת ערוצים

לא יקרה כלום במידה ותסרוק מחדש את כל הערוצים רק במידה ויש תדר חדש והוא לא קיים בזכרון של המקלט תיצתרך להוסיף אותו ידנית בהצלחה אריאל

ג ל ו ב ל

New member
בהחלט כן !!

אין בעיה ואפילו רצוי . בממיר מגנום .....הממיר יוסיף את הערוצים החדשים לרשימה הקיימת , מה שאני מציע לך זה לפני הסריקה תסתכל כמה ערוטצים יש לך , ממס 1 תרד אחק למטה ותזכור למשל אם היו לך 358 תחנות .....תבצע סריקה באוטומטי ואחרי תוכל לראות ..... אם זה עדיין על 358 אז לא נוספו תחנות חדשות ואם זה יותר למשל 368 אז התווספו 10 תחנות חדשות והם יופיעו בסוף הרשימה . רצוי לעשות עדכון כזה מדי פעם ... בהצלחה !

Dultsi

New member
כלומר, הסריקה האוטומאטית מתבצעת...

...לפי עוצמת סיגנל ולא לפי תדרים הקבועים מראש בתוכנת הממיר? תקנו אותי אם אני טועה... תודה מראש, דולצי

ג ל ו ב ל

New member
אין קשר לעוצמת הקליטה ......

התדרים באמת קבועים מראש . אך לפעמים מתווספים או יורדים ערוצים מתוך תדרי החבילות הדיגיטליות . בכל תדר דיגיטלי דוחסים בדר"כ כ -10 ערוצים אך כיום ניתן לדחוס גם 18 ערוצים . ולכן יש שינויים מדיי פעם ותוספות ערוצים . לגבי תדרים שאינם קיימים בתוכנת הממיר בכלל ..... ניתן לחפשם ידנית או לעדכן את קובץ ההפעלה של הממיר .

למעלה