סריקת האתר ע"י גוגל

רונN

New member
סריקת האתר ע"י גוגל

האתר שלי לא נסרק למעלה משבועיים ע"י גוגל למרות שהכנסתי תכנים חדשים

האם למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הסיבה?

האתר הזה חדש?

לכל אתר יש קצב אחר בביקורים של גוגל
הגיוני שגוגל מבקר באתר יותר ממה שאתה חושב
לכל דף יש קצב אינדוקס אחר באתר
ככל שקצה הוספת התוכן באתר תעלה כך גם תדירות הביקורים באתר.

ככל שלאתר יהיו לאתר יותר קישורים גם אז זה יעלה את קצב האינדוקס

רונN

New member
תודה

האתר בן 3 חודשים וכרגע יש קצב של העלאת תכנים כל 3 ימים פוסט. מתוזמן עד סוף דצמבר.

אמשיך לעקוב אולי יהיה שיפור בקצב הסריקה.

בשתי מילות מפתח הגעתי כבר לעמוד שני בגוגל ופתאום נעצרה ההתקדמות ולכן חשבתי שאולי קרה משהו שאני לא מודע לו.

תודה לך על התשובה ושנה טובה לכולם.

שיפור הביקורים באתרים עם תוכן מתחדש

בהנחה שיש לך מסלול מוכן שבו אתה מספק תכנים שוטפים על בסיס שבועי אמליץ לך על מספר דרכים להגברת הביקורים.
*מינוף רשומות ה RSS באתר לבנייה ושיפור התנועה ובכך למשוך ביקורים של מנועי החיפוש- באתר ניסיוני שלי שנענש הגעתי לביקור(ואינדוקס) של 20דקות מרגע הפרסום.
*בניית תנועה מתמדת וקבועה מפלטפורמות חברתיות אשר משלימות לנישה- על ידי קישורים ודפי אוהדים פעילים, אקטיביים ורלוונטיים.
*שיפור מערכת הניווט באתר בכדי לשפר את הדפדוף באתר הן למנועי החיפוש והן לגולשים
*עידוד ועירוב הגולשים בתוכן האתר בכדי להפוך את הדפים באתר לדינמיים ומתחדשים.

כמובן בנוסף לאלו כלל השלבים שקשורים לקידום אתרים חשובים, אך אלו על קצה המזלג ומשפיעים בצורה ישירה ואפקטיבית על קצבי הביקורים.

רונN

New member
תודה רבה על תשובתך

יש לי מסלול מוכן של תכנים שוטפים לאתרים שלי.
בשלב הזה אני לא מצליח לייצר יותר מ150 מאמרים בחודש ולכן כל אתר מקבל בממוצע כל 3 ימים פוסט חדש. כרגע אני סגור עם כל הפוסטים מתוזמנים עד סוף השנה וכעת אני מכין את הרבעון הראשון של 2013

לגבי עירוב גולשים אני אפתח את כל הפוסטים לתגובות. עד כה היו סגורים כי הוצפתי בפוסטים ספאם של רובוטים.

אם תוכל להרחיב מעט על שיפור מע' הניווט באתר אודה לך.

תודה ושנה טובה.

חשיבות היררכית האתר לשיפור קצב האינדוקס

לדוגמא באתר שלך ישנו תפריט צדדי שמקשר למאמרים האחרונים זו דוגמא נהדרת שממחישה את מה שאני אומר.
בביקור הבא של מנוע החיפוש באתר הבוט יגיע למאמר האחרון באתר ויוסיף אותו לאינדקס.
במצב כזה כל ביקור רנדומלי יכוון את מנוע החיפוש לתוכן האחרון באתר כך שתכוון את הבוט לכל מאמר חדש באתר, ובכך תעזור למנועי החיפוש להכיר את התכנים המרעננים באתר

לגבי התגובות בנוסף לפתיחת התגובות באתר, אתה חייב לבנות את התוכן שלך בכדי שידרבן את הקוראים להגיב.
תספק להם שאלות שירצו לקחת בהם חלק בתגובות, תספק להם נושאים ספקולטיביים ומעוררי ויכוחים\דעות בכדי שלא יוכלו לקרוא את התוכן ולא לספק תגובה.

למעלה