סריקת האתר ע"י גוגל
שלום,
קניתי דומיין ואחסון ב BLUEHOST והאתר שלי נמצא בגוגל ואין לכאורה שום בעיה עם זה
רכשתי דומיין נוסף והעברתי אותו כ ADDON דומיין ל BLUEHOST ובניתי אתר נוסף
כאשר אני מקליד את כתובת האתר (השני) המלאה בשורת החיפוש של גוגל הוא לא מוצא את האתר (השני) האתר נמצא באוויר כשבועיים, לא ציפיתי להגיע לעמוד ראשון בתקופה הזו אבל ציפיתי שלפחות גוגל יזהה את האתר. (את האתר הראשון אם מקלידים את הכתובת המלאה בשורת החיפוש גוגל מזהה)
השאלות הן כאלו:
האם ייתכן שבגלל שזה ADDON דומיין גוגל לא סורק אותו? (נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת שאלתי)
כל כמה זמן ניתן לצפות לסריקה של גוגל?
האם זה הגיוני שגוגל לא מזהה את האתר עד כה? (האתרים בנויים על WORDPRESS)
יש לציין שהתקנתי באתר ,
google xml site map
google analytics (מראה שיש מעט כניסות לאתר כלומר היה אמור לזהות אותו בסרגל החיפוש)
all in one seo
google web master tool (יש הבדלים בתוצאות בין הכלי הזה ל google analytics)
כתובת האתר הבעייתי www.tobepregnant.com {זה לא למטרת קידום (האתר מיועד לארה"ב) זה עבור מי שרוצה להכנס ואולי שם למצוא פתרון לשאלה שלי)}
תודה מראש לעונים
שלום,
קניתי דומיין ואחסון ב BLUEHOST והאתר שלי נמצא בגוגל ואין לכאורה שום בעיה עם זה
רכשתי דומיין נוסף והעברתי אותו כ ADDON דומיין ל BLUEHOST ובניתי אתר נוסף
כאשר אני מקליד את כתובת האתר (השני) המלאה בשורת החיפוש של גוגל הוא לא מוצא את האתר (השני) האתר נמצא באוויר כשבועיים, לא ציפיתי להגיע לעמוד ראשון בתקופה הזו אבל ציפיתי שלפחות גוגל יזהה את האתר. (את האתר הראשון אם מקלידים את הכתובת המלאה בשורת החיפוש גוגל מזהה)
השאלות הן כאלו:
האם ייתכן שבגלל שזה ADDON דומיין גוגל לא סורק אותו? (נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת שאלתי)
כל כמה זמן ניתן לצפות לסריקה של גוגל?
האם זה הגיוני שגוגל לא מזהה את האתר עד כה? (האתרים בנויים על WORDPRESS)
יש לציין שהתקנתי באתר ,
google xml site map
google analytics (מראה שיש מעט כניסות לאתר כלומר היה אמור לזהות אותו בסרגל החיפוש)
all in one seo
google web master tool (יש הבדלים בתוצאות בין הכלי הזה ל google analytics)
כתובת האתר הבעייתי www.tobepregnant.com {זה לא למטרת קידום (האתר מיועד לארה"ב) זה עבור מי שרוצה להכנס ואולי שם למצוא פתרון לשאלה שלי)}
תודה מראש לעונים