סריוסלי???

סריוסלי???

מה נסגר???
(זה).

אוף, יכול להיות שזו רק אני ושאני לוקחת דברים "קשה מדי", אבל אני לא מרגישה בנוח עם זה שבאים ושואלים אותנו שאלות כאלה.
זה לא נראה לי לגיטימי.
אנחנו מתמודדים עם מספיק, ויש עלינו סטיגמות מפה ועד הודעה חדשה, ו-וואללה, אנחנו עובדים מספיק קשה להזכיר לעצמנו שאנחנו לא דפוקים ושאנחנו לא "משוגעים"... בשביל מה אני צריכה שיבואו וישאלו אותי דבר כזה?
זה המקום הבטוח שלי. אני לא רוצה שיבואו מבחוץ וישאלו אותי דבר כזה.
(אגב, אם זה היה מישהו מחברי הפורום, או מישהו חדש שסובל מההפרעה, והוא היה שואל "אנחנו חולי נפש?", התגובה שלי הייתה אחרת לגמרי. מותר לנו לפקפק בעצמנו ולבקש הבהרה ותמיכה במקום הבטוח והמוגן שלנו. אבל כשמישהו בא מבחוץ זה נראה לי פשוט... לא יודעת. מגעיל.)

זהו. שחררתי. אשמח לשמוע אם גם אתם (חברי הפורום הסובלים מההפרעה) מרגישים כמוני, ואם לא - למה.

hyperlost

New member
תפוז פרסמו את הפורום הזה בכל הפורומים.

זו לדעתי הסיבה

זה באמת לא נעים...

לקחתי סיכון ע"מ להגיע אל עוד גבוליים ובכך הסתכנתי שעלולים להגיע ביחד איתם סקרנים, מטרידנים, טרולים וכדו'...

אבל אני מתכוונת לטפל במקרים כאלה בתקיפות (מחיקת הודעות וחסימות), ולהרחיק אנשים שאינם מתאימים לפורום....
ד"א - לגבי "הנועץ2" נאמר לי שהוא טרול מוכר בתפוז והוא נחסם לצמיתות
.

ואני מאמינה שזה לא ימשך זמן רב ובסופו של דבר ישארו פה רק אנשים עם ההפרעה ואנשים רגישים וטובי לב.
עד אז אני מבינה שהפורום לא מרגיש מקום הכי בטוח וקצת מלחיץ ויש הרגשה של קופים בכלוב בגן חיות...

אני איתך, גם לי קשה עם זה... אבל אני מקווה שזה יהיה שווה את זה בסופו של דבר...

מקווה שהובנתי...

למעלה