סריגה בידיים

אטרו

New member
סריגה בידיים

ראיתי לפני כמה זמן בטלוויזיה שאפשר לסרוג עם הידיים או משהו כזה (כלומר על האצבעות במקום על מסרגות, מין סריגה גסה כזו) אם מישהו יכול לתת קצת הסברים.... תןדה

כן זה קל מאד

בעיקרון מעלים שרשרת עיניים כמו בקרושה בהתחלה עינים מאד גדולות כאשר משתמשים בשתי אצבעות במקום המסרגה. משם ממשיכה הלאה עם עמודים או חצאי עמודים כשאת המסרגה מחליפות אותן שתי אצבבעות.

גובית

New member
לא ברור לי...

גם אני מאוד מתעניינת בנושא, ראיתי מישהי שעושה את זה וגם אני רוצה. ממה שאומרת אמא של דפנה,זה נשמע אכן קל אבל...מה עושים כשמפסיקים האם העיניים לא מתפרקות? ואיך יוצא צעיף כל כך רחב מלולאות על האצבע? ממש מקווה שאבין ואתחיל כבר השבת תודה

88hentai88

New member
אני ממליצה לכל מי שמעוניינת

ללמוד סריגת אצבעות בסגנון קרושה להיכנס לקישורים ושם ללימוד, שם תמצאו שיעורי סריגה במסרגה אחת . תפעלו בדיוק לפי ההוראות רק שבמקום המסרגה האחת תשתמשו באצבע המורה ובאגודל .

גובית

New member
אוףףףףףףף

כל השבת ניסיתי, את מי לא שאלתי, אמא שלי אלופת העולם בסריגה ולא הצליחה... בבקשה עיזרו לי מאז שראיתי את אותה בחורה עושה את זה (היא סרגה צעיף בלי מסרגות בכלל) כולי קנאה. לצערי ההסברים והקישורים לא עזרו לי בבקשה, כל מי שעשתה זאת אי פעם, נסו להסביר לי איך? תודה מראש גובית

אבל זה באמת קל

תתחילי עם שרשרת של עיניים גדולות בהתחלה משהו בין 8 ל-12. עכשיו את מדלגת על הראשונה ונכנסת בשניה כאשר את החוט את מחזיקה עם האגודל והאצבע שלידו (2 אצבעות אלה איתן סורגים כל הזמן). ועושה חצי עמוד ראשון. אחריו את יתר חצאי העמודים של השורה. שימי לב שורה ראשונה לא יוצאת כל כך יפה. לא להיבהל. טיפ: כל כמה שורות תמתחי את העבודה זה יוצא שהעיניים כאילו "מתיישבות" במקום שלהן וזה יוצא יפה מאד. בסוף בסוף כדי שהשורה הראשונה והאחרונה לא יראו לך מוזרות מומלץ מאד לקשור להן פרנזים ואז זה נראה מקסים. בהצלחה.

גובית

New member
אוףףףףףףף

כל השבת ניסיתי, את מי לא שאלתי, אמא שלי אלופת העולם בסריגה ולא הצליחה... בבקשה עיזרו לי מאז שראיתי את אותה בחורה עושה את זה (היא סרגה צעיף בלי מסרגות בכלל) כולי קנאה. לצערי ההסברים והקישורים לא עזרו לי בבקשה, כל מי שעשתה זאת אי פעם, נסו להסביר לי איך? תודה מראש גובית

למעלה