סריגה בטיסה

עידית355

New member
סריגה בטיסה

האם מישהי יודעת אם מותר לעלות עם סריגה בתיק יד למטוס (מבחינת הבטחון?)?

חנהמיכל

New member
חבל להסתכן, אלא אם לוקחים מסרגות זולות ופשוטו

ופשוטות, ועוד מסרגות במזוודה, כך שאם זורקים - ההפסד היחיד הוא הפסד תעסוקה בטיסה. שאלתי בשני מקרים שונים את הסורקים ליד מכונות השיקוף: אחת אמרה שאין בעיה, אחת אמרה שבשום פנים ואופן לא. פניתי בדוא"ל לבטחון - התשובה היתה: חד משמעית אסור! שום מסרגה משום חומר.

tzviya

New member
אנ לקחתי מסרגה אחת מהארץ ולא הייתה שום בעיה

בחזרה מארה"ב לא לקחתי מסרגה, ולכן אין לי מושג מה קורה בדרך חזרה.

../images/Emo243.gif שימו ../images/Emo23.gif מדיונים שעלו פה אנו לומדים

שלכל שדה תעופה או אפילו נדמה לאיש בטחון זה או אחר, יש יחס שונה לנושא. אני נסעתי עם מסרגת פלסטיק ולא היתה לי שום בעיה. זו אחת מהשאלות הנפוצות שחוזרות לדיון בפורום, ולכן אני מתכוונת בהמשך לנעוץ את השרשור הזה בסרגל הכחול העליון/שאלות נפוצות. אשמח אם בנות נוספות יוכלו לשרשר כאן את הניסיון שלהן משדה תעופה זה או אחר, וכך נוכל אולי יחד לרכז רשימה מסודרת לפי מדינות - יכול מאוד להיות שזה עניין משתנה רק משדה לשדה, וכך נוכל להפנות את השואלות בעתיד לרשימה לפי מדינות כעזרה מקסימלית. ציינו גם אם באחת או בשתיים. מתחילה ואשמח לשיתוף פעולה..
מישראל לאסטנבול - מסרגת קרושה פלסטיק - עברה בהצלחה מאסטנבול להודו (דלהי) - כנ"ל וגם בחזרה. טיסה נעימה!

מישראל לאנגליה - מסרגת מתכת עברה בשלום

בחזור מאנגליה לישראל היא הוחרמה. בנסיעה לארצות הברית כל המסרגות הוחרמו גם בהלוך וגם בחזור.

שבלולי1

New member
לי לא הוחרמה שום מסרגה.

לא מישראל לארה"ב ,לוינה ולברלין ולא בדרך חזרה מאף אחת מהמדינות...

sara c

New member
NO PROBLEM

הם רק שועלים אם יש לך משהו חד מסרגה1 מפלסטיק . זה לא חד נסעתי מ תל אביב ללאס אנגלס ו לסאן פרנסיסקו ן בחזרה בלי שום בעיה

גל1אור2

New member
טסתי השבוע עם לופטנזה למינכן בלי בעיה

עם מסרגה אחת נראה מה יהיה בחזרה.

ofa1

New member
מאיטליה לישראל זרקו לי מסרגה ממתכת

מסרגת פלסטיק מעולם לא אסרו עלי להעלות למטוס. אני תמיד שמה מסרגות מתכת במזוודה, ולוקחת איתי מסרגת פלסטיק.

פרפרית 4

New member
הלילה חזרתי בטיסה, וסרגתי במהלך הטיסות- אבל ר

מסרגות פלסטיק או מעץ-במבוק. גם בארה"ב זה עבר את הבדיקה, גם בגרמניה וגם בספרד. סרגתי אפודה לתינוק/ת.

טלי 121

New member
לא היו בעיות לטוס עם מסרגת קרושה

בחברת התעופה של לטביה ( Air Baltic ) בטיסה לרוסיה ובחזרה ובטיסה לנורבגיה בחזרה. שתי הטיסות עם עצירת ביניים בריגה.

למעלה