סרט

yair morag

New member
סרט

יש להם את The Song Remains The Same ויש להם עוד סרט שאני לא יודע איך קורים לו וראיתי תמונה שלו באינטרנט מישהו יודע???

AeroTom

New member
אין להם בעיקרון עוד סרט

אבל יש ב-DVD עוד דברים כגון ה-DVD לייב הכפול והמשובח מ-2003, וגם יש את ה-Unledded של רוברט וג'ימי מ-1994. אם תביא את את התמונה או קישור אליה, אז נוכל להגיד לך בדיוק מה ראית.

AeroTom

New member
זה אכן ה-DVD מ-2003

זה DVD לייב כפול שיצא ב-2003 (ביחד עם אלבום הלייב How The West Was Won) וזה מוצר משובח ביותר ששווה מאוד לראות. הוא מאגד בתוכו קטעים מכמה הופעות של הלהקה. בעיקר Royal Albert Hall ה-1970, Earls Court ב-75 ו-Knebworth מ-79. כל הופעה אגדית ומשובחת בפני עצמה. והקטעים שנכנסו ל-DVD נהדרים ובאיכות וסאונד מצויין. ויש עוד 4 שירים מה-Garden ב-73 ועוד בונוסים נחמדים מאוד כגון ראיונות וההופעות הקצרות בתוכניות בתחילת הדרך. DVD חובה לכל אוהב או חובב הלהקה. מוצר משובח ביותר ומומלץ בחום. יותר מ-5 שעות של המון זפלין באיכות הטובה ביותר על המסך והנאה צרופה בצפיה של כל הקטעי הופעות הללו והתוספות האחרות. לקנות בלי לחשוב אם במקרה מתלבטים.

AeroTom

New member
ברוב החנויות ה-DVD הכפול עולה

בסביבות 140 ש"ח נראה לי. פחות או יותר. והוא לא סרט, הוא DVD לייב שמאגד בתוכו קטעי הופעות של הלהקה לאורך השנים מכמה וכמה מקומות.

AeroTom

New member
זה ממש לא סרט, זה אלבום לייב

זו תמונת הקאבר של אלבום הלייב המשולש והמשובח ביותר - How The West Was Won. אלבום הלייב הזה וה-DVD הכפול יצאו ביחד בסוף חודש מאי, 2003. בחיפושים לחומר בשביל ה-DVD ג'ימי פייג' נתקל ב-2 ההופעות של הלהקה בלוס אנג'לס ב-1972. הופעות ב-LA Forum וב-Long Beach Arena חודש יוני, 1972. ואלבום הלייב הזה כולל 17 שירים מתוך 2 ההופעות הללו. זהו בעיקרון היה אלבום הלייב במונח של "אלבום לייב" הראשון שיצא ללהקה. אחרי ש-The Song Remains The Same שיצא ב-1976 גם הוגדר כפסקול וגם לא מספק את הגדולה של הלהקה בהופעות, וגם ה-BBC Sessions שיצא ב-1997 שהוא אומנם אלבום כפול משובח ביותר, אך כולל קטעים שונים של הלהקה מהקלטות ל-BBC והופעה אחת כמעט מלאה מ-1971. How The West Was Won בעיקרון נחשב כאלבום לייב האמיתי היחיד שלהם, שעונה להגדרה של אלבום לייב. עם שירים מ-2 הופעות נהדרות רצופות (שהיו כמעט זהות בסט-ליסטים שלהם). אלבום הלייב המשולש הזה הוא מההוצאות הכי מושלמות ומשובחות שיצאו ללהקה. ביצועים נהדרים עד מדהימים לשירים שם. מומלץ בחום בטמפרטורה הכי גבוהה שיש...רק קצת חבל שהוא עולה לא מעט בארץ (המחיר הכי זול הוא 180 ש"ח או קצת יותר). אך שלושת הדיסקים של How The West שווים כל שקל. רק הביצוע שם של Bring It On Home מבחינתי כבר שווה את כל 180 השקלים... האלבום הזה גם יצא גל גבי DVD אבל לא לצפיה, אלא פשוט לשמיעה בסאונד אחר. הרבה מתבלבלים וחושבים שיש קשר ישיר בינו לבין ה-DVD הכפול שיצא איתו. אבל לא. הוא אלבום לייב (אודיו) וה-DVD הוא DVD. בכל הוצאה יש תוכן אחר לגמרי, אבל מה שכן מקשר ביניהם הוא ששניהם הוצאות Live ויצאו ביחד באותו יום ב-2003. אה כן, ושניהם גם חבילה אחת שלמה ומשובחת של זפלין Live שכל אחד צריך שתהיה אצלו בבית.

MOLA BOY

New member
אוף אתה מגרה אותי ../images/Emo10.gif

אני מת לקנות גם את זה לפי מה שאתה אומר אבל אין לי מספיק כסף איזה קובה...

AeroTom

New member
תחסוך ותחכה

תאמין לי שווה. אני זוכר את הימים שגם אני לא יכולתי לקנות כל דיסק שרציתי, אז חסכתי וחיכיתי ואז הקניה של מה שחיכיתי לו הייתה ממש מתוקה. וגם אני יכול להבטיח לך שתהנה מאוד גם מהתוכן של האלבום הזה, ככה ששווה לצפות לזה ולהשקיע. סוף חודש הבא אגב How The West (וגם ה-DVD) חוגג 3 שנים, אז תעלה הודעה מפורטת על האלבום וכדומה. באמת אלבום נהדר. אחד מאלבומי הלייב הכי אהובים עלי בכל הזמנים.

MOLA BOY

New member
יאיר זה how the west was won

זה אלבום עם 3 דיסקים אני חושב שהם נגנו בהופעה יש את זה בפאוזה ובאוזן השלישית וזה ממש מגניב כדאי לך לקנות...

AeroTom

New member
אפשר להשיג את זה די בזול

את ה-DVD של The Song Remains The Same. עולה אפילו בסביבות 50-60 ש"ח בכמה וכמה מקומות. פסקול הסרט של הלהקה העונה לאותו שם, עולה בדרך כלל 100 וקצת.

למעלה