סרט.. יש חדשות בנוגע לסרט של רומח הדרקון?
ו ווילו רוזנברג New member 4/3/04 #2 נצל"ש נבזי >.>; אני כותבת(מנסה) פיק על רומח הדרקון,יותר נכון על פלד.. ואמ..יש לי כמה דברים שהייתי רוצה לדעת- יש לחרב של סער שם?..מה הוא?בהירת להב? O.O; בן כמה פלד,בערך?.. ואיך קוראים לשרשרת הזאת שאלהנה(אם אני לא טועה..)נתנה לסער?..
נצל"ש נבזי >.>; אני כותבת(מנסה) פיק על רומח הדרקון,יותר נכון על פלד.. ואמ..יש לי כמה דברים שהייתי רוצה לדעת- יש לחרב של סער שם?..מה הוא?בהירת להב? O.O; בן כמה פלד,בערך?.. ואיך קוראים לשרשרת הזאת שאלהנה(אם אני לא טועה..)נתנה לסער?..
M Moondust New member 5/3/04 #15 לחרב קוראים Brightblade../images/Emo41.gif כמו שם המשפחה. את יכולה לקרוא לה "בהירת להב" אבל זה נשמע קצת מאולץ.
לחרב קוראים Brightblade../images/Emo41.gif כמו שם המשפחה. את יכולה לקרוא לה "בהירת להב" אבל זה נשמע קצת מאולץ.
M midnight dragon New member 4/3/04 #6 לא ממש.. זה כבר איזה 5 שנים בתכנון או משהו.. יש בכישורים של הפורום כישור לאתר של הסרט.. לפי דעתי לא יצא סרט.. חח
לא ממש.. זה כבר איזה 5 שנים בתכנון או משהו.. יש בכישורים של הפורום כישור לאתר של הסרט.. לפי דעתי לא יצא סרט.. חח
H HELLrider New member 4/3/04 #7 האתר עודכן בפעם החרונה באפריל 2003! ואווווווווווווו!!!! יש להם חתיכת DELAY!
S SaberTooth New member 4/3/04 #9 כי הסרט תקוע... ההפקה של הסרט תקועה. הדבר האחרון ששמעתי זה שהחברה שסוף סוף לקחה את התסריט, דחתה אותו בסוף ועכשיו הוא שוב קופץ בין הפקות ומחכה שמישהו יקבל אותו.
כי הסרט תקוע... ההפקה של הסרט תקועה. הדבר האחרון ששמעתי זה שהחברה שסוף סוף לקחה את התסריט, דחתה אותו בסוף ועכשיו הוא שוב קופץ בין הפקות ומחכה שמישהו יקבל אותו.
H HELLrider New member 5/3/04 #12 מעניין אם זה בגלל שאין ביקוש או שעדיין אין תקציב כזה גדול לסרט כי זה אפילו אמור להיות יותר גדול משר הטבעות כל ההפקה והספר נמשך על פני זמן נרחב יותר.
מעניין אם זה בגלל שאין ביקוש או שעדיין אין תקציב כזה גדול לסרט כי זה אפילו אמור להיות יותר גדול משר הטבעות כל ההפקה והספר נמשך על פני זמן נרחב יותר.
P python 4 New member 4/3/04 #10 לפורום הזה יש אכן כישורים רבים../images/Emo45.gif הוא יכול להוציא בנאדם מדעתו.
N NJS New member 4/3/04 #11 מה זה הדבר הזה כשאני רוצה לעשות עידכון סוקלים אותי (הפצעים עדיין לא התרפאו) וכשפייטון מתקן לא אומרים לא כלום שערוריה!
מה זה הדבר הזה כשאני רוצה לעשות עידכון סוקלים אותי (הפצעים עדיין לא התרפאו) וכשפייטון מתקן לא אומרים לא כלום שערוריה!
W Wild elf New member 5/3/04 #13 אני בעדך כתוב עידכון כי לא נראה לי שמישהו מוכן לקחת את האחריות בזמן הקרוב. ושרק ינסו לגעת בך...
N NJS New member 5/3/04 #14 לא ממש הבנת... העידכון שדיברתי עליו זה עדכון שגיאות כתיב של חברי הפורום...