סרט תדמית - חיפה

roei90210

New member
סרט תדמית - חיפה

בעזרתו האדיבה של מר ביל גייטס והתוכנה שלו, העלתי לאינטרנט סרט של קבוצת חיפה במשחק שנערך ב-7.1 מול הסברס. כל המעוניין להוריד אותו, שיהנה.. אני מקווה בכלל שאפשר להוריד אותו ככה, ואם לא, אני אשמח אם מישהו יפנה אותי לאתר בו אפשר לחלוק קבצים גדולים..

omrili77

New member
יפה מאוד!

חוץ מזה שקיבלתי ורטיגו מהקפיצות בווידאו (התנועה לא חלקה במיוחד, כמו שבטח שמת לב), אבל אני מניח שאין מה לעשות בנידון. ואפילו יש שם עדות מצולמת ל-block to the back שרשף לא ראה מתחת לאף...
מה שנקרא irrefutable evidence...

ofribecker

New member
מקסים!!! זה ברור לך מה

זה ברור לך מה קורה ביום שבת, 21.1.06, כן? איזה יופי! כל הכבוד!

Yo-man

New member
מצויין - רק יש לי בעיה אחת

וזה לא קשור לצילום. על זה אין שליטה בזמן המשחק. אבל למה המוזיקה של מרדף מסרט בשנות ה-70 ?
אני אשמח לפתוח ספרייה של קישורים למשחקים או מהלכים מיוחדים. Keep them coming!! ואיפה ה-TD בלי המכנסיים ? רציתי לראות מה היה שם. אנא...

roei90210

New member
תודה, וכמה תשובות

המוזיקה לקוחה מ-NFL Films, היה הכי מתאים לדעתי.. ל-TD בלי המכנסיים היתה רק תמונה מטושטשת אחת, אבל זה צריך להיות בסרט תדמית של ת"א לא? (או הצ'יפנדיילס)
עומרי, אם אתה מוכן לממן חצובה, אני מבטיח שמי שיצלם ישתמש בה
ערב פלייאוף נהדר לכולנו וגם מחר

lambdeus

New member
כצפוי, הסרט מאוד חד צדדי.

הוא לא מראה איך קרענו לכם את הצורה (-:

roei90210

New member
רביב, דווקא יש 2 צילומים של קריעות

אחת היא של שחקן שלכם, קורע לעצמו את המכנסיים ורץ לט"ד (טוב, את המכנס הוא לא קרע, אבל הוא קרע אותנו מצחוק) השניה היא תמונה שלי עם החולצה האהובה עלי, קרועה, הודות לכם

lambdeus

New member
למעשה, יש בידיי יופי של סרט.

מהמשחק שנערך בין האנדרדוגס לפיונירס. הסרט ערוך עם הייליטס, וסלואו מושן בקטעים החזקים, מצולם במצלמה סופר איכותית ובלי רעידות בכלל. הבעיה היא שהוא שוקל 1.1 ג'יגה לכ-5 דקות של סרט. אם למישהו יש רעיון איך לצמצם את הנפח או איך להעלות אותו לרשת, אני פתוח להצעות.

omrili77

New member
זה לא מה שהתכוונתי

לא התכוונתי לתנועה של המצלמה, אלא לזה שדווקא כשהמצלמה יציבה המעבר מפריים לפריים הוא לא רציף (כמו stop motion אם אתה מכיר).

roei90210

New member
חוששני ששוב לא הבנתי אותך

אולי זה בגלל שאני שחקן פוטבול וזה נובע אחד מהשני
אבל אם התכוונת לפריימים בצילום, זה כי אם אני לא טועה, קטעי הוידאו צולמו במצלמת סטילס דיגיטלית (או מצלמת וידאו ממש קטנה) אם מישהו מוכן לתרום מצלמה יותר איכותית, אני מביא כמה תאילנדים להסריט

Quantum2

New member
תגובה מבעל המכנס המדובר...

אל תדאגו, במשחק הבא אני אבוא עם אותם מכנסיים ואני מבטיח לשחזר למי שלא ראה... Go Sabres!

omrili77

New member
Just You Wait

ב-NFL עוד יגידו "he pulled a Lior", ע"ש המהלך הקלאסי... ומי שלא היה שם פשוט הפסיד. אהבתי את ה-Sabre Spirit, ד"א...

omrili77

New member
הפעם דווקא הבנת

וזה לא נובע מהפוטבול, זה נובע מהאויר שם בצפון...

למעלה