סרט שחור

soulbird

New member
סרט שחור

האיסור המתגבש בכנסת על שידור סרטי פורנו בטלוויזיה ובכבלים. כולם שוטפים למסקנה : הפורנו מעודד עבריינות מינית בקרב בני נוער. כתבה מתוך מעריב

soulbird

New member
המממ

האם נוער שמושפע מסרטי פורנו ברמה כזו הוא לא נוער בעייתי מחתחילה? לדעתי נוער יודע את ההבדלים בין סרט ומציאות

wasaby

New member
כולנו (לא רק בני נוער)

מניחים שבסרטים יש חלקים מסוימים אמיתיים. גם כשמדובר בסרט בדיוני לחלוטין כמו שר הטבעות או מלחמת הכוכבים, את תדעי אמנם שהנופים שאת רואה אינם אמיתיים ושלגיבורים יש יכולות על אנושיות שאינן קיימות במציאות אבל לא תהיה לך סיבה מיוחדת להניח שצורת השיחה שלהם איננה אנגלית תקינה או שהאופן שבו מתפתח רומן בין שתיים מהדמויות המובילות הוא תמוה אלא אם כן יש לך ידע מוקדם בתחומים אלה ומה שאת רואה שונה באופן משמעותי מהידוע לך. תארי לך למשל שאת עוקבת אחרי סדרה שמתרחשת בניו יורק. מידי פעם מופיעים בסדרה בנייני התאומים. הדמויות בסדרה מקבלות את הבניינים האלה כמובנים מאליהם ולא מתיחסות אליהם בשום צורה מיוחדת. הם משתלבים לחלוטין עם שאר הבניינים ברחוב (מלבד העובדה שהם גבוהים במיוחד). אם לא שמעת חדשות בשנה שעברה לא תהיה לך שום סיבה להניח שלא קיימים כיום בנייני תאומים בניו יורק. לבני נוער יש ידע מצומצם בכל הקשור למין וידע עוד יותר מצומצם על רגשות והתמודדות איתם. תוך תקופה קצרה יחסית הם יכולים לאסוף ידע רב אבל כשהידע כולו בא ממקורות מטעים הוא פשוט לא נכון. אין להם כל אפשרות לדעת מה מהידע שאספו בדרך זאת הוא נכון ומה מוטעה.

soulbird

New member
לא יודעת

לדעתי יש כאן פגיע בחופש הפרט . אני חושבת שפיתרון טוב יותר היה אם היו משדרים סרטי פורנו דרך קוד מסויים כמו בארצות הפרית . שרק דרך הקוד אפשר לצפות בסרט.

טל קר

New member
לפני כמה ימים חרשתי את הרשת בנושא

הזה, ושני ממצאים שהגעתי אליהם היו: א. הגיל הממוצע שבו גבר נחשף לחוברת פורנוגרפית לראשונה בחייו הוא 11. ב. קבוצה גדולה של צרכני פורנוגרפיה היא קטינים בגילאי 12-17.

soulbird

New member
שאלה לי

האם לדעתך play boy זה פורנו ואם כן אז איזו דרגה?

טל קר

New member
אם אאמץ את הקריטריונים של נבילה

אספניול, כפי שהובאו בסיכומה של רוני מהכנס על הפורנוגרפיה : "בעבודה הבחינה בין שלושה סוגים של עיסוק במין: אקטוגרפיה – הצגת האדם כיצור מיני בסביבתו הטבעית, באמצעות מילה תמונה או סרט – ביטוי אמנותי, מדעי או אחר – בלי כוונה לעורר תגובה מינית אצל הצופים. ארוטוגרפיה – הצגת התנהגות מינית כל שהיא; חלומות ופנטזיות, עמדות וידיעות מיניות, בצורה מציאותית – כחלק בלתי נפרד מהחים של בני אדם, ביחסים שונים, ללא יחסי כח ואלימות פורנוגרפיה – כוללת אלימות פיזית או נפשית, העלבה או השפלה, התנהגות מינית לא מקובלת כגון, גילוי עריות, סאדו מאזוכיזם, ללא התיחסות לחיים אינדיבידואליים. כוללת תגובה חיובית לאלימות ודומיננטיות – כניעה והעלבה של נשים (בעיקר), אנטי הומניזם של המשתתפים כדי לעורר תגובה מינית אצל הצופים." אז לדעתי פלייבוי זה פורנוגרפיה. אין שם שום דבר מציאותי, רק אובייקטיביזציה של נשים. מה שכן יאמר לזכותם, זה שלפחות (כך אני מקווה) הם לא מנצלים נשים עניות מארצות עולם שלישי, ולא משתתפים אצלם תחת איומי נשק, סחיטה ואיומים. מה שמאוד מפריע לי בפלייבוי זה שטיפת המוח שהם מעבירים בנוגע למעמדה הכנוע של האשה. האשה ככלי לסיפוק צרכים. אין שם גברים ונשים ערומים, אברי מין זכריים ונשיים, יש שם נשים ערומות שבאות לשרת גברים לבושים. עוד משהו שמסוכן בעיני זה תוכניות שהיו להם - למשל סרט על "כמה טוב לי להיות זונה, אני נימפומנית וכמה אני אוהבת את כל הגברים האלה שבאים אלי ואני נהנית מכל רגע, התשלום הוא סתם בונוס" או "עד כמה טוב לי להיות כוכבת פורנו, זה נורא מרגש אותי לשכב עם מאתים גברים בחודש, מאז שאני עושה את זה חיי השתנו ללא הכר". וגברים, גם כאלו שאינטיליגנטים בנושאים אחרים, שמחים לקנות את זה. סרטי פרסומות עושים לנו שטיפת מוח. סרטים מעבירים מסרים שאנשים צועקים לצנזר. אבל פתאום כשזה מגיע לפורנוגרפיה יש שמגלגלים עיניהם מעלה ואומרים "מה פתאום, שמישהו ילמד משהו מסרט פורנוגרפי? זה רק סרט" תוך כדי התעלמות מגיל החשיפה לפורנוגרפיה , ומכך שרוב אם לא כל הגברים נחשפים לפורנו עוד לפני שהם עצמם היו פעילים מינית.

soulbird

New member
לי בוי זה מה שנקרא סופט פורן

את יודעת כמה משלמים למצתלמות למגזין?? תאמיני לי שסכום מאוד מכובד. אף אחת מהמצתלמות שם לא רואה את זה כניצול אלה ההפך הרוב ראות בזה כבוד שפליי בוי הראו עיניין. הן רואות את זה כעלייה על הגל הפירסום. אם יצא לך פעם להציץ בפליי בוי תראי שרוב התמונות שם מאוד מכובדות וצנועות שלי כמו Hustler ושאר הפורנו.

חיפושיט

New member
כשאתה אומר נוער, למה אתה מתכוון?

רוב הנוער, תחת גיל 15 לערך, זה נוער בלי הרבה מושג על מין ורגשות.. בסביבות גיל 15 + ואילך מדובר באנשים בוגרים יחסית שמבינים הרבה יותר ממה שנדמה לך [מבחינת תפיסת עולם לגבי מין] . העניין הוא בנטיעת רעיונות [נכון יותר- המנעות מנטיעתם] בשלב מוקדם, ולא עקירתם בשלב מאוחר יותר..

אמיר.

New member
כל זילות - מסוכנת...

בין אם זה חיי אדם (סרטים אלימים) בין אם זה היחס לנשים (פורנו) בין אם זה נימוס חברתי או ריבוד חברתי מעוות... בכלל המדיה הויזואלית הבידורית היא נורא בעיתית. (וזה מבלי להתיחס להיבטים דתיים)

Lizz

New member
תמיד מדברים על ניצול נשים

ואף פעם, אף פעם לא מזכירים פורנו של גברים בלבד.

למעלה