סרט שאכלתי אתמול

psytherapy

New member
סרט שאכלתי אתמול

טתמול ערב יום שבת אין מסיבת גואה ואני אומר לעצמי אחרי 3 חודש של רק חפירות במסיבות או בדירות של חברים אני רוצה ועשות לשם שינוי סוף שבוע אצלי בבית איפה שאני גר ועז ידידה שלי שמעה שאני בבית והזמינה אותי לבוא איתה לפאב ושתבינו אני גר בכפר שמורכב מחקלאים ואנשים מעוד פשוטים אני ניכרא כאן פריק ומסומם בקיצר אנשים קלישיאות אמרתי לידידה שלי בכייף למה לא ויצאנו בקיצר אני יושב שם קצת מסטול וכל האנשים שם בוא לי לא טוב אנשים לא ציבעוניים לא מחייכים היה שם 3 פעמים מכות ושטויות שכאלו ועז זה רק היכה בי שהיבנתי עד כמה שאני היתרחקתי מהאנשים ה''רגילים'' ואת האמת זה רק טוב העים יש אנשים שמרגישים כמוני

PsyShark

New member
זה דבר נורמלי לחלוטין.

אין לך מה לחשוש. , רק אל תבנה סביב עצמך מבצר, תהיה עם אנשים שאתה אוהב. שיודעים לזרום ומצחיקים ותתרחק מכל אלה שעושים בעיות ומכות...פסיכופטים.

psytherapy

New member
אני יודע שזה כך

פשוט אתמול אני ממש היבנתי שאני היתרחקתי מהסוג אנשעם האלו ברמות ענקיות

MULAN30

New member
אמממ...

אני חושבת שאתה אוליי בשלב שאתה רואה דברים מעווטים.. אז זה אור אדום למשהו. ו.. מה זה אנשים לא יפים? צריך להיסתפק באנשים תרבותיים ונחמדים סביבתית. פשוט ללכת למקומות שיש שם אנשים כאלה.

psytherapy

New member
בת כמה את וכמה זמן את בצינה הזו

דבר שני אני היפי עז בישביל אנשים יפים זה אנשים שמחייכים ונחמדים לסביבה ולא קורמים עוול לאחרים מבחינה פסיזית ונפשית

19crystal

New member
love uu !!!

היפים זה טוב..... LOVE&PEACE זאת הגישה אבל אל תתחיל להגזים, כן מכירה היטב את ההרגשה אבל תצטרך לחיות עם האנשים האלה... עבודה וכו'.. אז תהנה אבל אל תחשוב שאתה יוצא דופן כל בן אדם שונה וזה כל היופי.. קבל את זה אז לא תיהיה יותר מדי בשוק..

psytherapy

New member
תודה על ההבנה

חשבתי שאני יקבל יותר תגובות אבל כניראה שלא

shkool

New member
אני מסכים איתך

גם אני מרגיש שהשתנתי לטובה בשנה/שנתיים, ממש הפכתי לבן אדם אחר.. לדעתי רוב רובה של החברה היא חברה אשר שמה דגש על הרס עצמי, שנאה, קנאה ותחרותיות במקום לשים דגש על ערכים של אהבה, בנייה, סובלנות וכבוד.. החוכמה היא לדעת לחיות בשלום עם אנשים מהסוג הנורמטיבי על אף שאתה סולד מהם(כי מה לעשות אתה לא יכול להיות באינטרקציה רק עם אנשים שאתה אוהב, יש מסגרות כמו צבא ועבודה בהם אתה ניתקל באנשים מהסוג הזה, ונוצר הרושם, שרוב החברה נוטה לכיוון השלילי וההורס מאשר לכיוון החיובי והבונה), זה אומנם קצת קשה אך אפשרי..

psytherapy

New member
את קלעת בול

וחוץ מי זה אני אומר שהמוזיקה שלנו היא חלק מי זה ובישביל מה יש לנו פורום שכזה אנחנו כולנו פה דומים בצורה שכזו או אחרת כי עם לא לא היינו פה בפורום ולפי דעתי אפשר וצריך גם לדון בנושאים הקשורים למעגל הפסי שזה חלק גדול מימנו כי אנחנו הדור החדש של היפים אים תירצו או לא

v i rg o

New member
אני חבר של כול העולם ...

אבללל איןןןןן על צבעוניים !!!!

psytherapy

New member
כולם שווים אבל יש חלק שעיוורים

צריך לקבל אותם אבל אין מה לעשות שאת הכייף שלי אני צריך לעשות עם הדומים לי או בקירבתי

למעלה