סרט קצר.

להפתח

הוא נפתח אבל מקרטע. נתקע כל 5 שניות. הפסדתי את הסוף <מחוסר סבלנות>
מישהו יודע איך נגמר?
לא אוכל לסבול להשאר בחוסר ידיעה

נו...

שאני אשאיר לך פה לסבול?! גם לי נתקע כל כמה שניות,אבל... היה חשוב לי לדעת אם היה מזון רוחני או קולינארי בסוף
אז ככה... הם נכנסו ביחד תחת השמיכה...ולא נתנו לי להציץ. אבל גם פה הפלגתי לי בדימיון הלא מודרך שלי

נו מה יהיה קוקיה?

הייתי בטוחה שאת לא תפספסי. אז נסתפק בדמיון הלא מוד רך שלך
אפשר פרט דמיוני אחד קטן,או שניים?

אז ככה...

היא התחילה לספור... הוא קצת הפריע לה. בסוף היא הגיעה ל-10. והכל מאהבה ושמחה...לא היה שם שמץ של קמצוץ של דכדוך או עצבנות.
ושאבתם מים בששון ממעייני הישועה
זהו...ניראה שהצלחתי לשלב סופית בין שני חלקי השרשר מה הזדווגו להם יחדיו.

ידעתי שרק עלייך אוכל לסמוך

עכשיו כל פ'ם שתהיה לי בעיה של חיבור בין חלקים בלתי משורשרים, אשתמש <ברשותך האדיבה כמובן> במוד הרך שלך...ז'תומרת בD מיון. לחיי שמחת "בית השואבה"
וחיי השמחות שבדרך

ידעתי../images/Emo70.gif

ידעתי ברגע יזדחל לו האסימון אצלי... מישו כבר יבוא ויחתים לי על חוזה. משו עם השם הזה...חוזה...מנתק לי ת'חיבור האסוציאטיבי בין סוגי המזונות. חוזה... לא עדיף כבר ג'יזססססססססססססס

שנעשה סדר?

החוזה ההוא שמנתק לך,זה כי הוא נחתם בפזיזות? או שמא זה אותו חוזה,שמשקפיו הכהים לחלוטין יכולים לשבש ת'הבחנה בעיקר אם זה בין סוגי מזונות?!
תראי גם ההוא שחזה לנו מהמרפסת,לא מי יודע מה הצליח לו|הרצל| אז "תייצבי" אותי כבר על איזה חוזה

זה היה...

חוזה לך ברח...בלילה אפל כל כך. ההוא עם הבלקון,מחוסר התגלחת...עליו היה הסרטון השני
ב'מת... היה לי יום קשה... עוד דחיפה אחת...וגם הרגל האחת מה הכריחו לי לעמוד עליה...תקרוס

../images/Emo13.gif

סחיטה רגשית קוראים לזה. אבל אם אני לא אתחשב בך,מי כן?
"חוזה לך ברח" אחלה
.

../images/Emo124.gifמינהלתתתתתתתתת

זקוק לי פה מחיקון על האאוטינג מה ההיא עשתה לי פה
בואי... ת'קלפונים של הסחיטות...השארתי עמוק מתחת לשמיכה... ואת פה במשיכת קולמוס קטנטנה...באה ונותנת לאחרים להציץ. תבואי פה מיד... תני ת'פוקר פייס במיידית...ותכסי לי ת'אסים...או שאני צורחת פריש

../images/Emo178.gif

אאוטינג? מואה?
זו בכלל לא אני,זו המקלדת חסרת הרסן. ת'זבי,המינהלת לא אשמה,ניצלתי רגע של נמנום שלה בבוטקה,וז'דחלתי לך מתחת. אם את צועקת פריש,עוברים ל"טאץ'"
.אל תגידי "לא אמרו לי"

טאץ'...

זה כשאני רואה לך קודם...מה שהיית צכה לראות ולא ראית,הא? תדיגי... זו היית איתי בחדר בבסיס...שלמשמע ה"טאץ'" שלי...דמם לה ה
כי אם כן...המהלך הבא שלי הוא פתיחת זרנוק כיבוי האש וכיוונו לעברך...רק תדיגי...ואני משפריצה

ואני חשבתי שרק אני מכירה

את המשחק הזה.... רגע עוד לא שמעת אותי צועקת "טאץ'"
אפילו אום כולתום תשתוק באותו רגע

ניראה לי מצאנו סולושן להוא...

את...היא...אני...ועוד איזה בת משפחה שלי אדומת שיער,מה קולה נישא למרחקים ארוכים... ביחד...
טאץץץץץץץץץץץץץץץץ' מה שכמובן לא מבטל את החרסינה מעופרת יצוקה של זאתי

למעלה