סרט קצר.....

ארזירון

New member
סרט קצר.....

אז לפני חודש (למי שכבר שכח) ביקרתי בארץ לתקופה קצרה של שבועיים.... במהלך השבועיים הייתי במועדון כמה פעמים, צילמתי כמה צניחות, ואחרי שנים של יובש קל בא לי פרץ אנרגיה לערוך סרט חדש.... אז תהנו... http://video.google.com/videoplay?docid=-5171023476337604685&hl=en ורציתי להגיד שמאוד נהניתי לצנוח בפרדייב שוב, ועם כל מי שיצא לי לצנוח.... אני מאוד מצטער שלא היה לי יותר זמן לצנוח עם יותר אנשים.....מגבלת הזמן שלי (ושל היעפים) מנעה ממני לצנוח עם כל מי שרצה או כל מי שאני רציתי לצנוח איתו/איתה אז כל מי שרוצה לבוא לפריס לבקר, אני מבטיח לצנוח כמה שרק אפשר.....רק תודיעו מראש שאתם באים זיידוש - שיהיה לך ברור שהשיר הגיע ממך....

ארזירון

New member
../images/Emo208.gif

רק בשביל הקטע העקרוני שהסרט שלי יהיה מעל ההודעה של המנהל......

זיידוש

New member
כן, אלו חיי...

תגיד, מה זה המצב גוף הזה שלך???!!!@#$$????
תודה על כל הצניחות !!! סחטיין על הסרט.. (והלקח
)

elraviv

New member
שיר אכזרי - קליפ נהדר ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

שווה

danmordechay

New member
חזק ביותר ארז... תודה

תודה לך ולנועם על החיזוקים לצנחנים היושבים בציון The free spirit of skydiving is still alive and kicking within all of us

tomerg

New member
../images/Emo179.gif הערות ותמיכה

שניכם ממש מזכירים לי את היורדים שמייד מפתחים דעות פטריוטיות ימניות איך שהם עוזבים את הארץ... אז במקום לעודד ירידה לגלות בשביל בצע כסף וממון תחזרו כבר לארץ ותפתחו מועדון לפרטיים בלבד עם הממון שצברתם בגולה. בברכת שמיים כחולים, במיוחד למי שלא צונח כמוני. תומר

noamk

New member
עם הממון שאני צברתי

אני יכול לפתוח מקסימום מועדון סנוקר בשדרות. וגם זה רק בגלל שהשכירות שם מאוד נמוכה עכשיו.

למעלה