סרט קצר ראשון

אורי624

New member
קבל:

מתייחס רק לפן הצילומי, לא לתוכן ולא לפוסט-
איזון לבן - הלבן לא לבן. גם בסולית הנעל, גם בניאגרה וגם בגליל הנייר.
תאורה לא אחידה. הקפיצה מורגשת במיוחד בזמן 1:09.
ג׳אמפ קט לא נחוץ ב 0:37
חדות. לא מצאתי עודף ממנה.

אבל לא להתייאש, כסרט ראשון הוא לא מחורבן. רק קצת.

IdoShkedi

New member
אוי. היכון לקטילה.

קצת קשה לבקר את העלילה של סרט שעוסק בסיפור כזה, ובכל זאת אני חייב לציין שהגיבור התנהג בצורה לא הגיונית בעליל. הסיטואציה הזכירה לי את מיסטר בין, אבל שם הכל מוקצן פי אלף, וזה מה שמצחיק. בנוסף במיסטר בין משתמשים בסיטואציות המוקצנות כדי להעביר איזשהו מסר. בסרט שלכם מוצגת כביכול סיטואציה שגרתית, עם דמות מטומטמת, שלא עושה שום דבר מצחיק, ואין מסר. התחושה היחידה שלי במהלך הצפייה היתה אי-נעימות.

עכשיו לגבי הביצוע. יש כאן דוגמא טובה איך בימוי, צילום ועריכה לא-מוצלחים יכולים להרוס לגמרי סרט (גם את הפוטנציאל המועט שהיה מלכתחילה). למרות שזה רק 2.5 דקות, הסרטון הזה ארוך פי כמה ממה שדרוש לו מבחינת התוכן. כל החצי הראשון נמתח בצורה נוראית עם שוטים ארוכים ואיטיים שחוזרים על עצמם.
זה מתאים אולי לסרט דרמה של האחים כהן, או לחילופין אם היתה מוצגת סיטואציה מאוד קומית שהמתיחה שלה מעצימה את ההומור, אבל זה פשוט לא מתאים לסרטון הזה.

מבחינת הטכניקה, אמנם מדובר בהפקה ביתית חובבנית, אבל בחייאת, אין שום הצדקה לשוט הרועד על רצפת השירותים בהתחלה, לחושך בשירותים, לצילום הלא מפוקס של מסך הטלפון, לצילום האלכסוני-עקום כשהבחור יוצא מהשירותים, לג'אמפ קאט ב1:15... יש כאן הרבה יותר מדי פאשלות בשביל סרטון פשוט כל כך. אני לא יודע אם אתם צריכים לחזור על החומר התיאורטי או פשוט להתאמץ יותר בביצוע, אבל כרגע זה לא מספיק טוב, אפילו בהשוואה לסרטים ביתיים שהפיקו נערים אחרים.

אתה קורא לזה קטילה, אני לוקח כביקורת

תודה רבה על ההשקעה בתגובה!
בהחלט סרט ראשון וחובבני, הכל נרשם והמגמה היא שיפור.

שוב תודה

IdoShkedi

New member

למעלה