סרט קומי נחמד. Quiz Lady 2023

רוב הזמן נח

Well-known member
זה לא אותו שחקן מהסרט ברבי?
הוא בסוג של קאמבק? או שהוא גם קשור לכתיבה ולתסריט בשני הסרטים?

ומעניין אם באמת בעברו הוא היה מנחה בשעשועונים האלה וזה מבוסס על זה, או שסתם המציאו את זה.

נדירליאל

Well-known member
זה לא אותו שחקן מהסרט ברבי?
הוא בסוג של קאמבק? או שהוא גם קשור לכתיבה ולתסריט בשני הסרטים?

ומעניין אם באמת בעברו הוא היה מנחה בשעשועונים האלה וזה מבוסס על זה, או שסתם המציאו את זה.
צפיתי ונהניתי. אמנם דילגתי על איזו רבע שעה מיותרת, הכל צפוי, אבל היה נהדר.

אוסווין

Active member
זה אותו שחקן, שמו וויל פארל, הוא לא הנחה שום שעשועון עד כמה שידוע לי אבל הוא היה שחקן בולט ב-SNL בשנות ה-90 ושיחק אחרי זה בהרבה סרטים.
לגבי הסרט עצמו, כן גם אני חושב שהוא סה"כ חמוד. עשו פה תכסיס וליהקו את שתי השחקניות הראשיות הפוך מהטייפקאסט שלהן. בדר"כ אקוואפינה היא המסוממת חסרת האחריות וסנדרה או היא היותר כבדת ראש, פה עשו הפוך. מהטריילר חשבתי שזה לא יעבוד, אבל אחרי צפייה בסרט אני חושב שזה עבד בסדר.

רוב הזמן נח

Well-known member
זה אותו שחקן, שמו וויל פארל, הוא לא הנחה שום שעשועון עד כמה שידוע לי אבל הוא היה שחקן בולט ב-SNL בשנות ה-90 ושיחק אחרי זה בהרבה סרטים.
לגבי הסרט עצמו, כן גם אני חושב שהוא סה"כ חמוד. עשו פה תכסיס וליהקו את שתי השחקניות הראשיות הפוך מהטייפקאסט שלהן. בדר"כ אקוואפינה היא המסוממת חסרת האחריות וסנדרה או היא היותר כבדת ראש, פה עשו הפוך. מהטריילר חשבתי שזה לא יעבוד, אבל אחרי צפייה בסרט אני חושב שזה עבד בסדר.
אם אין קטעים אמיתיים שלו שהוא צעיר ומנחה שעשועון, אז עשו אותו צעיר בדיפ פייק או משהו בסגנון.

למעלה