סרט קומדיה יפני...

jhshadi

New member
סרט קומדיה יפני...

בילדותי לפני כ 15 שנה ראיתי סרט יפני/סיני מצחיק... אני חושב שקראו לו האלים משתוללים או משהו בסגנון... הסרט מדבר על כומר יפני שנושא עימו חבילה במטוס והם מתרסקים באמצע מדבר (באפריקה, אני חושב) כאשר מתברר שהחבילה מכילה איזה שד יפני לבן שמודבקת לו על המצח פיתקית סינית וכאשר מוציאים את הפתקית השד מתחיל לאבד שליטה. אחד הדברים שאניי זוכר הוא שהשד לא הולך אלא קופץ(!) ממקום למקום. אני זוכר שיצא גם סרט המשך שבעיקרו זה אותו סיפור רק בעיר ולא במדבר. מישהוא יודע מה שמו של הסרט (בעיברית וגם בלועזית) או חלופין יכול להביא לי הפנייה ל IMDB?

זה הסרט השלישי בסדרת The Gods Must Be Crazy.

שני הסרטים הראשונים בסדרה נקראו בארץ "האלים משתוללים"/"כולם נפלו על הראש" ו-"ממשיכים ליפול על הראש". הם היו קומדיות קטנות וחביבות שצולמו בדרום אפריקה, והגימיק העיקרי שלהם היה שימוש בשחקנים לא מקצועיים, בני שבטים בושמנים ממדבר קלהארי. בסרט השלישי הצטרפו להפקה מפיקים ושחקנים מהונג קונג, והתוצאה ממש ממש מוזרה (ופחות מצחיקה, לדעתי). אני לא זוכרת איך קראו לסרט השלישי בארץ. לפי IMDb יש בסדרה עוד שני סרטים, שגם הם הופקו בהונג קונג. אגב, אאל"ט השד היה מומיה, והוא נאלץ לקפוץ בגלל שהוא היה קשור בתכריכים. קישור ל-IMDb

למעלה