סרט קולנוע

benadam00000

New member
סרט קולנוע

נכנסתי לאולם הקולנוע וראיתי שאת יושבת לבד, התמקמתי לידך למרות שזה לא היה המקום שלי.... שאלתי אותך אם אפשר לשבת ואאמרת בכיף עם חיוך שטני.
רכנתי לעברך ולחשתי באוזנך , מתאים לך? ענית לי בנגיע קלה באיבר מיני. לאט לא פתחת את הכפתורים עד אשר הזין פרף החוצה כמו התפרצות הר געש.
רכנת לעברו והחלת במציצה חזקה.
אחרי שסיימת הפלתי משהו על הרצפה והייתי עם פני מול כוסך הנעים, היית עם שמלה ולאט לאט הורדתי את התחתון. בעדינות החלתי מלקק את כוסף תוך כדי שאת גונחת ומרטיבה את כל המושב. מתאפקת לא לצרוך ומצמידה את פני לתוך הכוס. ליקקתי וליקקתי עד שגמרת. ברגע שפתח את עינייך כבר לא הייתי שם.
המשכתי הלאה לדבר הבא.....

giligil55

Member
נוסטלגיה

הזכרת לי שגם לי היה פעם קטע בקולנוע

בקולנוע - שידור חוזר מלפני כמה חודשים

בקולנוע - מועלה בעידודה של השותפה לפשע

שבועות שאנחנו מתכתבים, מחליפים מחשבות, סיפורים וחוויות. מספרים אחד לשניה וההיפך על מאויים סמויים, פנטזיות ובכלל. נוצרה ידידות עמוק, כך נראה לי.
היא בת קצת למעלה מ 40 ואני 60 היא בוחנת את גבולותיה מפעם בפעם ואני כותב עליהם. מעולם לא החלפנו תמונות או אפילו תיאורים הדדיים. כל שהיכרנו היה המחשבות והרצונות והפנטזיות. שום פרט גופני לא נחשף.
סיכמנו להיפגש לפגישה ראשונה. פגישה עיוורת. קבענו להיפגש בקולנוע לסרט של אחה"צ סיכמנו על הסרט "צללים אפלים"
המפגש, שיהיה הפעם הראשונה שבה נתראה (כאמור מעולם גם לא החלפנו תמונות) יתנהל על פי כללים שנקבעו מראש ובדייקנות:
אני אזמין כרטיסים באינטרנט, ואדאג להעביר לה אחד מהם
היא תיכנס ראשונה.
אני אכנס אחריה, אחרי שהסרט יתחיל - כשיהיה כבר חשוך.
כל משך הסרט אסור לדבר - אף מילה.
אין החלפת מספרי טלפון – סמס, כלום.
פגישה עיוורת לחלוטין.
מותר לגעת, מותר גם, כמובן, לדחות את המגע במידה וזה לא נעים למי מן הצדדים
קבענו גם סנקציה. מי שמדבר במהלך הסרט יהיה צפוי לקבל משימה מן השני – כל משימה שיחליט או תחליט עליה. ולבצע.

ימים לפני הפגישה ואני כבר מרוגש ומגורה מן המחשבה. חולפות בראשי תמונות שונות ומשונות. כיצד היא נראית, איך זה יעבור?
הזמנתי כרטיסים. נראה היה שרכשתי את שני הכרטיסים היחידים שנקנו באולם. שורה אחרונה שני כרטיסים בצד הקיצוני בקצה השורה. נהייה לבד? איך יהיה?
כהרגלי, הגעתי מוקדם. משכתי את הכרטיסים ושמתי אחד במעטפה עם שמה.
הילל, השוער הנאמן והחביב, קיבל לידיו האמונות את הכרטיס, והבטיח למוסרו לנמענת. מאוחר יותר, היא סיפרה לי שהילל היה חמוד ביותר. כשהגיעה ואמרה שמחכה לה כרטיס אצלו, הוא מיד קרא בשמה, נתן לה את הכרטיס ואיחל לה הנאה. מה הוא הבין? מעניין.
ישבתי לי בקפה, הלאפטופ פתוח והמתנתי. בנחת? קשה לאמר. היתה התרגשות וריגוש וגם מתח.
הגיעה השעה. ידעתי שהיא בפנים. למדתי כבר להכירה. ידעתי שאם היא אמרה שהיא תהיה במקום במועד, אז היא תהיה במקום ובמועד.

הגעתי לאולם, הדלת היתה סגורה. פתחתיה וצעדתי פנימה. הפתעה! בשורות הראשונות היו כ 20 בני נוער, צעקניים וקופצניים. בשורה האחרונה עוד כמה זוגות.
מה יהיה? הבטתי לפינה המרוחקת של השורה האחרונה. היא ישבה שם, ממש כמו שסיכמנו.
נו טוב, חשבתי, וצעדתי לעבר הכסא שלי. הגעתי והבטתי בה. התרכזתי בה. התעלמתי מכל האחרים ומן ההמולה.
בחושך החלקי ששרר יכולתי לראות היטב. הבטתי בה. יפה בהרבה ממה ששיערתי. אף של בת אצולה יוונית, עיניים גדולות וחמות שהביטו בי מעבר לזוג משקי ראייה שרק הוסיף לה מידה של סקסיות שהיתה בה גם כך. שיער רך ויפה. מחשוף צנוע החושך זוג שדיים יפים בגודל בינוני ואסופת נמשים שמשווים לה חן נעורים. התיישבתי בלי לאמר מילה. גם היא שתקה. ההסכם כובד (עד כה) הבטנו האחד בשנייה, בחינה ראשונית. עיניה מצביעות על האולם במעין התנצלות על הקהל הבלתי צפוי, כאילו שזה היה בידיה.
חייכתי, נטלתי את ידה בידי, ברוך, בוחן את תגובותיה. לא, היא לא דחתה את ידי. לקחתי את מה שקיבלתי ונשקתי ברוך. לאט לאט, אצבע אחרי אצבע, נישקתי וליקקתי והכנסתי לתוך פי תוך כדי מציצה, חש את הנעימות של המגע של האצבע בתוך הפה. לא, היא לא נשארה אדישה, למרות שבשלב זה היא נתנה לי את זכות ההובלה. יכולתי לחוש היטב כיצד היא מניעה את האצבעות שליקקתי, בתוך הפה, כאילו מרמזת על הפוטנציאל הגלום באצבעותיה. תנועותיה בתוך פי מגרות אותי ואני חש בהתרוממות בתוך מכנסי. אני ממשיך לפנק א אצבעותיה, נושק ומוצץ את נקודות החיבור שבין האצבעות. נושך קלות וחש בויברציות שלה. כן, היא רוצה, אני חושב, ומקרב את ראשי לראשה, לאט, ונושק לה בעדינות תחילה אבל מהר מאוד הנשיקה הופכת להיות נשיקה לוהטת. הלשונות מחליפות מקום, שפתיים בולעות זוג את רעותה והעוצמה הולכת וגוברת. ידי על כתפה, מחבקת ומושכת אותה כלפי. היא נענית בקלות מחשופה מול עיני, אני שולח יד ונשרטט קוים לאורכו ולרוחבו.

giligil55

Member
אחרי כיבוי אורות

בחורף בשורה האחרונה בקולנוע
המעיל שלי מונח על ברכי
והמעיל שלו , של זה שיושב על ידי , על ברכיו
סרט רומנטי
הוא לקח את ידי אל מפשעתו
הרגשתי את זיקרותו מבעד למכנסי הגינס
פתחתי את החגורה , את הרוכסן ושלפתי את הזין שלו ממכנסיו
ליטפתי לו מהקצה ועד המפשעה ולא פוסחת , חלילה , על כלום ...
לאט לאט הגברתי את הקצב עד שהרגשתי זרם חמים של נוזל התאווה שלו ...

הוא רכס את מכנסיו והכניס את ידו לבין רגלי
הכוס כבר היה לח והוא ליטף את הכוס עד ש ...גם אני הגעתי לפורקני ...

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2432951

benadam00000

New member
וואו

אם רק היית מה הולך לי בתוך המכנסיים בזמן שאני קורא את זה.
הלוואי שהייתי יכול ליישם את זה....

למעלה