סרט פרסומת למשחק

• פותח הנושא faruz
  • פורסם בתאריך

faruz

New member
סרט פרסומת למשחק

אני וחבר פיתחנו משחק לאייפון. (כרגע הוא נשלח לAPPLE לאישור ואנחנו מקווים שיהיה זמין להורדה בעוד כשבועיים). בינתיים, היתה לנו דילמה אם ואיך לעשות סרט פרסומת למשחק ביוטיוב. הדילמה היא כזאת: המשחק הוא סופר-כיפי לשחק, אבל המראה שלו הוא בינוני (שנינו לא גרפיקאים בשום פנים ואופן). לכן סרט פרסומת שבו רואים קטעים מהמשחק יכול אולי לפגוע בנו. כי אנשים יראו גרפיקה בינונית ולא ירצו להוריד את המשחק. (מבלי להבין כמה שהוא כייפי!) מצד שני, אולי זה עדיף על כלום וזה לא יכול להזיק. צירפתי את הסרטון, אשמח לשמוע דעות בפורום. (אבל ביו-טיוב רק תכתבו כמה הסרטון מעולה, טוב?
) http://www.youtube.com/watch?v=BgJ5tm_RaII

דווקא נראה לא רע

גם המשחק וגם הסרטון. אפשר לעשות כמה דברים עם הגרפיקה של הדמויות שיראו קצת יותר טוב. אם אתם רוצים, שלחו לי את הגרפיקה, ואני אראה מה אני אוכל לעשות (אני אשלח לך מייל במסר) בברכה, שפי.

ahillel

New member
עכשיו כל אחד שעושה משחקון

קז'ואל קטנטן לאייפון פותח גם דומיין ואתר בשבילו...

ahillel

New member
זה כבר לא שיווק... זו האדרה עצמית

הסרטון שלהם חביב ומבדר, אבל מה הקשר שלו למשחק? ומה זה כבר המשחק שלהם? לחתוך פירות. שבPC אף אחד לא היה נוגע בזה בחיים, ובאייפון עם המסך מגע זה אולי נחמד לדקה או שתיים, אבל רבאק... אתה יודע שגם ככה קשה לקרוא לזה באמת "משחק"... אין בעיה עם שיווק כל עוד אתה באמת משווק משהו שראוי לשווק אותו...

Tiger 2

New member
תצחק תצחק

אבל הוא כבר הורד מאות מליוני פעמים, הם עשו יותר כסף משכולנו עשינו במשך כל החיים שלנו ביחד, אז כנראה שהם יודעים מה הם עושים שם.

Mr Majar

New member
חביב

קצת צרם לי לראות סמן של עכבר במשחק לאייפון. הגרפיקה לא משהו אבל לא נוראה. הטריילר עצמו נראה כאילו מכוון לקהל יעד מצומצם מידי ולא משדר מספיק כיפיות. הדוגמה של אורן מעולה.

ahillel

New member
המשחק חמוד.הגרפיקה באמת לא מספיקה למשהו מסחרי

לדעתי חבל ששלחתם אותו ככה. תשקיעו עוד קצת בגרפיקה ואנימציה. אם אתם מתקשים לבד זה בסדר גמור גם לשכור מעצב גרפי שיעשה את העבודה. זה לא אמור ליהיות יותר מדי יקר כי אין כאן הרבה עבודה בסך הכל.

למעלה