סרט פגום

adi007

New member
סרט פגום

חיפשתי תשובה לשאלתי במאמרים ולא מצאתי. הורדתי סרט ובדקה 0:51:37 מתחיל להיות לי ריבועים ירוקים ואפורים על המסך ואז הסרט קופץ לדקה 0:51:45. בדקתי מה הקטע הזה בסרט וזה לא משהו חשוב אז רציתי לשאול, איך אפשר לחתוך את הקטע הזה? בעקרון צריך לחתוך רק איזה 3 שניות כי הסרט קופץ 8 שניות דקימה. אפשר לעשות את זה בכלל? תודה רבה מראש :)

thesheep

New member
אולי תנסה את זה -

http://www.divx-digest.com/software/divfix.html יש גם אחרות אבל תתחיל עם זאת, זה אמור לעזור

adi007

New member
ניסיתי..

אבל לא הבנתי שם כלום. אפשר קצת הסבר על התוכנה?

thesheep

New member
זה יותר פשוט מVirtualDub

מפעילים את התוכנה, לוחצים על Add Files בוחרים את הקובץ הפגום עושים Check Errors מעבר לזה נדמה לי שאפשר ללחוץ על Rebuild Index ואז זה גם מתקן את הבעיות, אבל עוד לא יצא לי להתקל בקבצים פגומים אז אני לא יכול להבטיח שזה יעבוד ב100%.

kkdd

New member
בוקר

ב VDMOD את יכולה לתקן פרימים פגומים בסרט לפי המאמר שציינת בעזרת MASK אבל את אמרת שאת רוצה לחתוך 3 שניות מהסרט יש במאמרים הסבר על חיתוך סרטים בעזרת HOME ו END.

adi007

New member
אוקיי..

ניסיתי עם VirtualDubMod והיה כתוב לי שיש פריים 1 פגום ועוד 48 undecodable. ואז כשלחצתי mask selected frames זה נתן לי שגיאה (בתמונה). אתה יכול למצוא לי את המאמר של חתיכת הסרט? כי לא מצאתי...

adi007

New member
הצלחתי!

הצלחתי עם ה-home, end! תודה! רק שאלה אחרונה, חתכתי בסוף 10 שניות, איך אני מתאימה את הכתוביות לסרט? הרי חתכתי 10 שניות אז הכתוביות לא יתאימו... הייתה לי פעם תוכנה לסדר את זה אבל אני לא מוצאת אותה. יש הצעות?

kkdd

New member
קודם כל אחלה סרט

ואחלה ריקודים יש שם והשירים? סוף הדרך. אני עדיין ממליץ לך לנסות שוב את ה MASK, בלי להזיז קדימה ואחורה את הסרט פשוט תעשי סריקה שימצא את הפגומים (שוב) תעשי MASK, תשימי כתוביות ומה שבא לך ו.. תשמרי. כאשר את טוענת את הסרט ב VDMOD ויש הודעה של "כן/לא" אז תבחרי ב לא

adi007

New member
לא הצליח. אבל..

הצלחתי עם תוכנה אחרת AviSplitter, פיצלתי את הסרט ל-2 חלקים ועם זאת הורדתי את ה-10 שניות הלא רצויות ואז חיברתי עם הסרט מחדש עם AviJoiner! וזה עבד! :)

למעלה