סרט ערפדים חדש - Fright NIght

סרט ערפדים חדש - Fright NIght

עכשיו - זה סרט ערפדים כמו שסרט ערפדים צריך להיות! אמנם זה רימייק לסרט באותו השם משנת 1985, שנקרא בעברית "ליל האימה (מי מפחד מהשכן ממול)", אבל זה לא ממש משנה.
עלילה כמו בסרט המקורי, גם הפעם מדובר בנער בתיכון שמגלה לפתע שהשכן שלו ערפד רצחני. הבעיה היא שאף אחד לא מאמין לו, וזה מתדרדר כשהערפד שם את עיניו על האמא ועל החברה של הנער. האם הוא יצליח להציל אותם?
שחקנים/במאי את תפקיד הנער מגלם אנטון ילצ'ין, שמתחיל להסתמן כסוג של כוכב עולה בהוליווד. בתפקיד הערפד חסר הרחמים - קולין פארל, שתמיד טוב לראות על המסך. עוד שחקנים בסרט: טוני קולט בתור האמא (מהסדרה "טרה"), כריסטופר מינץ-פלסה (מקלאבין, מ-Superbad), ודיויד טננט (ד"ר הו). הבמאי של הסרט הוא קרייג גילספי, שביים את לארס והנערה האמיתית וגם כמה פרקים של הסדרה "טרה". טריילר בבקשה, הנה הטריילר תאריך יציאה בארה"ב הסרט אמור לצאת ב19.8.11 עדיין לא ראיתי תאריך יציאה בארץ

קרניjack

New member
נשמע מעניין!

לא מכירה את הסרט המקורי, אבל בהחלט נראה טוב ומאמינה שיגיע לארץ... משעשע שקולין פרל משחק את הערפד, ואת השחקן הילד, אני מכירה מ"צ'רלי ברטלט" שלא אהבתי ובאופן מפתיע גם פה בסרט קוראים לו צ'רלי... בכל מקרה נשמע מבטיח, ונחמד שגם משחזרים סרט ישן, ושגם מחזירים קצת מהערפדים הישנים והטובים לעומת הז'אנר החדש...

אנטון ילצ'ין (צ'ארלי)...

נוטה להיות מעצבן. ראיתי אותו בעוד 2 סרטים ונראה לי שזה הליהוק שלו חחחח וכן, מזל שמחזירים את הערפדים הישנים קצת!

Berethor

New member
הערפד הרע נראה לא פראייר

אומנם אני מעדיף ערפד בתור הדמות הראשית ולא בתור הנבל, אבל עדיין נראה שהערפד שם לא יעשה להם חיים קלים. אהבתי איך הוא יודע על הבחור הכל, ואיך הוא פיצץ להם תבית ותפס תחץ ביד, עכשיו זה בדיוק מה שהיית רוצה לראות מערפד. רואים שהוא יודע לא רק לנשוך..

הערפד בתו הנבל

לדעתי עדיף לרוב. למרות שגם כשהערפד הוא הנבל, הוא עדיין דמות ראשית למדי ולפעמים מאפיל על הגיבור גם!

Bartal j

New member
הערפד בתור האיש הרע!! יאיי כבר שיפור

הערפדים מחזירים לעצמם את כבודם האבוד. לא עוד מתבגר מאוהב חסר תועלת שבנות מפנטזות על גופו המנצנץ להחליא

קרניjack

New member
כן, מפתיע אותי ששיחזור סרט כזה כשאנחנו בפיק

של סירטיי אקשן-ערפדי-אהבה

Berethor

New member
לא קצת נסחפת ../images/Emo6.gif

למה כל ערפד מודרני או 'לא רע' משווים לדמדומים...

Berethor

New member
אני מעדיף תקונספט של הנרי מקשרים אפלים

הוא אומנם 'ערפד טוב', יעני הוא מוסרי, הוא לא הורג חפים מפשע שלא לצורך, מתוך רשעות, סאדיזם או אגואיזם טהורים. אבל עדיין את יכולה לראות בו את כל הצדדים האפלים, הקשוחים והערפדיים, והוא גם לא מתלונן כל הזמן על כך שהוא ערפד, מפלצת, שהוא מעדיף היה להיות אנושי ושיט כזה
. למעשה בדיוק כמו בציטוט שיש לי כרגע, השקפת עולמו של הנרי אומרת, 'שנכון אני מפלצת', אבל אם אני לא מתנהג כמו מפלצת, לא נשלט רק על ידי צרכים ודחפים 'מפלצתיים', אז עדיין לא הכל אבוד. הוא אפילו שותה דם ישירות מאנשים, אבל מבלי להרוג אותם
. נראה לי קונספט מאוזן בהחלט, ללא הקיצוניות 'לטוב' או 'לרע' שכה אוהבים לעשות. אה ויש לו נשמה
, בונוס.

Berethor

New member
../images/Emo58.gifכן זה מהסדרה ../images/Emo13.gif

הנרי אמר את זה בפרק עם ערפד אחר בשם אלכסנדר, הערפד השני היה ערפד צעיר, שלא ניחן בהרבה שליטה עצמית ודחיית סיפוקים, אם כי התברר בסוף שהסייר של הנרי אשמה בחלק מהרציחות ובכך שהוא לא רצה להיות ערפד. אחרי שהנרי הבין את מצבו ושהוא לא עשה זאת בזדון, הוא הציע לו תדרך האחרת לחיות בתור ערפד, וללא צורך להרוג בשביל דם, אבל שאלכסנדר סירב, גם משום שחשב שבמלא הוא מפלצת וגם משום שלא רוצה להיות ערפד, הנרי נאלץ להרוג אותו(כמו שהוא התכוון במקור).

Bartal j

New member
אוי הנריי אני אוהבת אותו..

למה לקחו לי את קשרים אפלים למה.. אנשים לא יודעים איכות מהי!

קרניjack

New member
כשזה מגיע לערפדים זה הרבה פעמים גרוע

לפחות לא כדי גרוע כמו סרטי זומבים, אבל נו

Bartal j

New member
יאיי לפחות משהו לצפות בו נראה סרט טוב../images/Emo13.gif)

נראה לי שראיתי את הסרט המקורי פעם.. יאללה שישחזרו

למעלה