סרט ענק!!!!!

DankaN5

New member
סרט ענק!!!!!

וואי סרט כל כך טוב הצחיק אותי בטירוף....ווו...ממ כן אני מודה בראד נראה טוב..א=ב=ל זה לא מצדיק את שתי הפרחות שישבו מאחורי וכל שניה: איזה חתיך עע איזה חתיך...וואי!
בכל מקרה הקטעים עם אנג'לינה- שאני חושבת שזו פעם ראשונה שהיא הופיעה על תחילת הסרט ולא עשרות דקות אחרי,והייתה סקסית בטירוף כל כך!אלוהים איזה אשת סקס ובאמת סרט מעולה כל כל הקטעים גם הפעולה היה ממש טוב...
אוך אנג'לינה אוהבת אותך!שלא תפרוש לנו
שווה לכל מי שעדיין לא ראה
(או שזאת רק אני?)

crazy4AJ

New member
באמת אנשים מעצבנים...

מה הקטע לדבר באמצע הסרט? חוץ מזה אני מסכימה, פעם ראשונה אחרי הרבה זמן שמראים אותה על ההתחלה וזה באמת שינוי מרענן...

crazy4AJ

New member
לא אמרנו הסרט היחיד שמראים אותה

אלא בהרבה זמן זה הסרט שמראים אותה על ההתחלה וטומב ריידר היה לפני מלאאאא זמן, אז באמת הגיע הזמן....

תקווה4

New member
באמת סרט ממש יפה!!

ולי היו איזה ערסים מעצבנים שכל פעם שראו את אנגלינה אמרו כוסיייתוכל שניה צחרו צוק מזויךף כזהמזה עיצבנו אותי עוד שניה ותקעתי להם פופקורן בתחת!!!

E

Elektra Natchios

Guest
../images/Emo3.gif אני היחידה שישבה

בקולנוע עם זוגות של אנשים מבוגרים(מאוד)
אני חושבת שהיו 10 אנשים בכל האולם!

crazy4AJ

New member
חחח בטח הלכת מוקדם לסרט...

כשאני הלכתי לסרט במוצ"ש ב- 22:00 האולם היה מפוצץ! אפילו ביציע התחתון היו אנשים!

E

Elektra Natchios

Guest
אהה.. הלכתי ב-19:15

בערך..

crazy4AJ

New member
אה, לא כזה מוקדם...

חשבתי הלכת בחמש או משהו, אבל בעצם אז יש ילדים קטנים אז לא משנה...

limors2

Well-known member
במוצ"ש תמיד האולמות מלאים..../images/Emo54.gif

כמעט תמיד...
וכמעט לכל סרט שמציג.....

limors2

Well-known member
איך הגעת לתחת שלהם?../images/Emo11.gif../images/Emo54.gif

אני ראיתי את זה בסוף לפנייך. אז האאא

limors2

Well-known member
ואני ראיתי את זה ביום שזה יצא../images/Emo54.gif

ביום חמישי

FIRE GODDESS

New member
גם כשאני ראיתי אז בנות דיברו -מישו

השתיק אותן...."בנות, אפשר אולי לקבל קצת שקט?" והקטע הוא שהן לא דיברו בשקט....הן דיברו כאילו בסבבה שכל העולם ישמע...

DankaN5

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

כן אבל אני הייתי ב10 בערב-לילה אתמול והיו זוגות מבוגרים ואולי 2 זוגות צעירים ובסה"כ עד 15 איש הייתי אומרת...טוב אולי כי זה היה הקולנוע בחורב(?) באמת אבל שווה כל רגע! הדיאלוגים ביניהם קורעים ממש

mor1212

New member
גמאני הייתי לפני כמה ימים:]

אוחחחחח איזה סרטטטטטטט!!! כל הסרט ישבתי ככה
ככה
ו|עוד פרצוף המום|! באמת סרט מדהים:) לנו היו מלאןןןןן זקנים אבל גם היו המון ערסים ופקאצות.. אבל רק חברה של סבלה אותם כי הערס שישב לידה כל הזמן הזיז ת'רגל שלו וזה הציק לה חחחח ואוו באמת היה מדהים! אחרי הסרט היא אמרה לי שכל הסרט הזלתי ריר *וירטואלי*!

סוזן50020

New member
וואלות...אני ישר אחרי משחק כדורגל

ביום רביעי שזה יום בכורה לסרט הזה...אז המשחק(זה משחק כדורגל של חברים שלי) הסתיים בתשע וחצי, והיינו לחוצים לנסוע הביתה ולהתקלח ולהחליף בגדים. כבר הגענו בזמן לאולם וגילינו לשמחתנו שעדיין נותרו כרטיסים והאולם היה כמעט פפפפול...אז נכנסנו וישבנו בנחת והתחלנו לצפות. כבר על תחילת הסרט התחלנו לצחוק לאור חוש הומור השחור שלהם. שמנו לב לקליק ביניהם..מה שמאד בנה את הסרט. בהמשך נהנינו יותר עם יותר אקשן ומתח. נהנייינו...ובסוף סרט יצאנו מבסוטים בטענות שזה אחלה סרט וחזרנו על קטעים בעצמנו. אז ביום ראשון באותו שבוע אני הלכתי לסרט אחרי צבא עם אימי שהתלהבה גם וראינו שוב... חברה מתוקה שלי קנתה לי דיוידי של סרט וראינו בערב עם חברים את הסרט ונהנינו גם...והדיוידי נשאר אצלי ואני אראה אותו שוב מתישהו. זו כל היסטוריה שלי עם הסרט הזה... P: טוב יאללות...אני צריכה ללכת לישון ולהתחיל להתרגל לעובדה שאהיה חופשייה מצבא עוד שבוע,פשוט לא ייאמן...

למעלה