סרט ענק ! פשוט ענק ! ! !

צוחה

New member
סרט ענק ! פשוט ענק ! ! !

אני וחבר שלי שכרנו סרט לDVD, קוראים לו Snatch עם בראד פיט ועוד כמה וזה סרט כזה גדול !!!! ואני ממש הצטערתי שלא ראיתי את זה בקולנוע כי זה סרט אדיר, ממש מצחיק הסרט מתרחש באנגליה, ככה שכל הסרט הוא גם במבטא אנגלי קצת כבד חוץ משל בראד פיט שאותו בכלל אי אפשר להבין כי הוא משחק צועני ומדבר ממש ממש ממש מהר מומלץ ביותר 5
מתוך 5 10
מתוך 10 100
מתוך 100

חזיר בר

New member
בהחלט לא.

סרט נחמד והכל,אבל נראה יותר כמו קליפ מגניב שהאריכו אותו לשעה וחצי,וכל צירופי המקרים וזה,נעשה יותר טוב בסרט הקודם של גאי ריצ´י,לוק סטוק.

צוחה

New member
סנדי בר.....

סליחה חזיר בר.... רק מהזוויות של הצילום לאורך כל הסרט אני מביא לזה 5
ים עלילה אחלה ואיך שכל מצטרף בסוף לתמונה אחת גדולה פשוט אדיר נ.ב אני גם לוקח את לוק סטוק מספריית ה DVD כי באמת שמעתי שזה טוב

מימי

New member
לא אהבתי.

כלומר- אהבתי את בראד פיט, אבל כל השאר היה די מחורבן. היה משעמם, והפסקתי באמצע. אפילו בראד אהובי לא הצליח לגרום לי להמשיך לראות.

IC4

New member
כן אהבתי.

אם לא מסתכלים על הסרט הזה כ"ווואיי וווואיי איזה סרט הכי ענק בעולם" אז זה בהחלט סרט חמוד ביותר אין בו ממש הרבה מה לא לאהוב ובטח אין סיבה להפסיק באמצע (כמובן שאני אומר את זה רק בגלל הקטע שכל הסיפורים מתחברים לרגע אחד) משום מה זה הומור שהזכיר לי פרקים בסיינפלד אהבתי את הקטע של ה DESERT EAGLE אבל זה בגלל שפעם התענינתי באקדחים (אגב לפטריוטים מביניכם "העם האמריקאי זה עם עלוב" אז זה אקדח ישראלי)

חזיר בר

New member
גם שאני לא מתעניין באקדחים

זה באמת היה קטע מגניב. בכלל היו שם הרבה קטעים נחמדים, שלא יצרו מכלול מדהים. כל הקונטין טרניטנו וננה בייס האלו עושים הומור שדומה לסיינפלד. גם הוא בעצמו סך הכל.

IC4

New member
חזיר אתה מחובר בלילות?

או שלמר דקל יש בית ספר ? אם כן שלח אימייל או ICQ

חזיר בר

New member
אז כמו שאמרתי

יש לי בית ספר אומנם, אבל הוא לא ראשון בסדר העדיפויות שלי בחיים. אני לא אתן לך את הכל אבל זה משהו כזה,סדר העדיפויות שלי,השלישיה הפותחת: 1)איתי כרמלי הרביעי ליולי 2)כדורסל 3)אוכל

ylikonen

New member
תגובה

קודם כל צוחה אתה לא השכרת את הסרט אלא אני קניתי אותו. דבר שני אני פשוט רוצה להגיד שהסרט באמת סרט מצוין

צוחה

New member
WTF אתה עושה פה ???

חחחחחחח אני פשוט לא רואה אותך בתור איש של פורומים היהיהיהיהי מה עם fifawc ?

ylikonen

New member
תודה

עכשיו אני מרגיש הרבה יותר טוב תודה רבה צחי שהחלטת סוף כל סוף לא לשקר ולהתחיל לדבר טיפה אמת תודה רבה לכולכם ובקיצור שוב תודה

ylikonen

New member
דכגדג

ואם אתה רוצה לדעת מה עם הפיפא למה שלא תרים טלפון או שתתפוס אותי באיי סי קיו

בןלי

New member
סרק נחמד אבל

הבעייה אצלו שהוא לא מספיק מקורי. הסרט הקודם של הבמאי גאי ריצי היה ממש ממש דומה(לוק סטוק ושני קנים מעשנים). גם מבחינת עלילה גם מבחינת סגנון הצילום ואפילו מבחינת השחקנים. אני אישית נהנתי הרבה יותר מלוק סטוק. אפרופו שחקנים - בלוק סטוק יש סטינג משחק דמות מגניבה וקולית לאללה.

למעלה