סרט עם 23.976 fps בהמרה ל DVD

סרט עם 23.976 fps בהמרה ל DVD

ע"י התוכנה TMPGEnc מה אני אמור לסמן בתוכנה ראו תמונה נ.ב ניסיתי כמה וריאציות ולא כ"כ הלך, הסרט קירטע. תודה לעונים

kkdd

New member
אצלי אין את האפשוריות שלך אבל אנסה

לעזור כפי שאתה רואה מתואר בתמונה שסימנתי את המספר 25 אז תחפש באחד מהם את 23... אם אין שם אז תמתין למישהו שכן יכול לעזור. אולי תעיין במאמרים השונים בקטגורית DVD אולי שם מוזכר משהו בנושא

תודה רבה ...לא נראה לי שזה אפשרי ..

ראה תמונה מה שנשאר לי זה לשנות את הפריים של הסרט... או אם יש רעיונות אחרים.. תודה

Ncoder

New member
מה זה ???? ....

אני לא יודע איך בדיוק קודדת ל-MPEG2 בסופו של דבר אבל ניתן ומומלץ מאוד להמיר את הסרט ל-FPS המקורי (23.976). את צריכה ב-TMPGEnc לבחור ב-NTSC DVD ואז בשלב ה-3 להיכנס לאפשרות קידוד Video ולסמן שם Puldwon 3:2 וב-FramRate לסמן 23.976 עם הכנה ל-29.976 (יש שם כמה אפשרויות), בצורה כזאת את מקודדת את הסרט ל-23.976 אך ה-DVD ינגן את הסרט ב-29.976 (ואז TMPGEnc DVD Author אמור לאשר זאת) .

תודה רבה .... הצלחתי חלק...

Puldown 3:2 מצאתי, אבל את החלק השני לא מצאתי..fps זה קבוע למה אתה מתכוון ? בתמונה בכיוון הנכון ? תודה רבה לך נ.ב. אני ממין זכר

../images/Emo65.gif תודה רבה ../images/Emo24.gif

אל תשאל איזה אילתורים היו לי היום ... אבל לפחות למדתי איך מחברים שני סרטים בעלי פריימים שונים, ורזולציות שונות.. תודה רבה לך

למעלה