סרט על סכינאות

A Broken Mirror

New member
סרט על סכינאות

מזמן מזמן ראיתי סרט על סכינאות שמאוד גרם לי להתלהב...
היה שם בחור שמישהו לימד אותו להלחם עם סכין (הראו את תהליך הלמידה), ואח"כ אותו בחור הלך לעשות קרב עם מי שהיה הכי טוב בזה בארץ\בעולם באותה תקופה וכנראה הכניע אותו אם אני זוכרת נכון. נשמע מוכר? יש לכם מושג מה זה הסרט הזה?
(התמונה לא קשורה - מ"ראיון עם הערפד"
, הספר הזה וספר ההמשך ממש טובים)

floppy disk

New member
שאלה שתעזור לענות לך

הוא הלך לעשות קרב עם הטוב בארץ/בעולם כקרב ידידותי או כקרב על החיים ועל המוות?

A Broken Mirror

New member
לא קרב ידידותי בכלל

קרב על החיים ועל המוות נראה לי
מי שהוא הלך להלחם איתו היה איש רע, אם איני טועה.

ננדין

New member
יכול להיות שזה THE HUNTED

אני לא ממש בטוח אבל הסרט הזה נשמע לי ממש דומה למה שתיארת: http://www.imdb.com/title/tt0269347/ http://en.wikipedia.org/wiki/The_Hunted_%282003_film%29 וקצת קליפים מההכנות לחימת סכין לסרט: http://www.sayoccombatchoreography.com/Scc_clips.html אם זה לא זה אז אני ממליץ על הסרט בלי קשר בגלל סצינות לחימת הסכין היחסית טובות שיש בו... רון

A Broken Mirror

New member
זה לא נראה דומה...

אבל תודה רבה בכל מקרה
אגב בסרט שראיתי הייתה סצנה שהוא התאמן מול המראה ועשה מין כאלה "איקסים" (X) כמו שהמורה שלו לימד אותו. נשמע מוכר..?

fa jing

New member
טובים נגד רעים.....

סכינים..... אני חושב שזה אחד מהטרילוגיה של BLADE בכיכובו של ווסלי סנייפס. זה הניחוש שלי. חנן

עוד שתי מילים על הסרט

כי יש לי שתי דקות - לפני שאני יוצא מהבית
הסרט הינו משנת 1989 ואת הייעוץ המקצועי בנושא הסכינאות, נתן קריס קנט (JKD ). זה אמנם לא קנדידט לאוסקר או משהוא דומה, אבל כסרט "מקצועי": ניתן לאמר כי מדובר בסרט הבכינאות הטוב והמדוייק ביותר שנעשה על לסרטם של בניסו דל טורו וטומי לי ג'ונס . הסרט מצולם על רקע נופיה היפים של דרום אמריקה וברקע מוסיקה נהדרת.

A Broken Mirror

New member
וואי, תודה רבה ../images/Emo13.gif

אך אין לי מושג אם זה אכן זה... ניסיתי לחפש קטעי וידיאו\טריילר של הסרט הזה ולא מצאתי...

קאם קאם, מיי סאן

זה הסרט - תנוח לה דעתך הקטנה. יש לי אותו בוידאו ואם זה מאוד חשוב לך - דבר איתי.

A Broken Mirror

New member
אני בת ../images/Emo13.gif

ולא עד כדי כך חשוב. מדוע אתה כה משוכנע, הרי הוצעו עוד אפשרויות?

הכי טוב, בנות ../images/Emo45.gif

כי ראיתי את הסרט הרבה פעמים
... תזכרי שזאת ההתמחות שלי והיא כוללת גם... סרטים
: התלמיד שנלחם במורה שבמורה... לימוד זויות ההתקפה דרך ה- X וכיוב'... זה הוא סרט ז'אנר: סרט אפל על אמנות שהיא ללא ספק ANDER DOG בעולם אמנויות הלחימה... מחתרתית משהוא, ולדעתי הסרט משקף זאת אל נכונה.

A Broken Mirror

New member
המורה של המורה היה רע?

ולגבי זווית ההתקפה, אני זוכרת שהמורה של התלמיד הסביר לו למה צריך לתקוף כך, ליד הצוואר, כי ככה אין הרבה דם...
אם אני לא טועה... או שהפוך, אולי הוא אמר שככה יהיה ממש הרבה דם ושזה לא כדאי. אני לא זוכרת. ראיתי את זה באמת באמת מזמן. היה את זה בסרט שדיברת עליו?

גרגמל הרשע ../images/Emo191.gif

וכן: את זוכרת נכון. הרמיוס מסביר לצלם כיצד תוקפים מזויות שונות... כיצד מבצעים פגיעות צוואר ספציפיות - וכיוב' דברים רעים שזה לא המקום ללמדם. בכלל: סרט ממש לא פוליטיקלי קורקט

roy33itc

New member
התכוונת שהאמנות הפילפינית היא אנדר

דוג? אשמח אם תסביר ותפרט.

כן.

זו אמנות שצמחה מהעוני - מתוך אלימות הרחוב... לא מתרגלים אותה אנשים יפים (חוץ מבייבי, אחותה ועוד כמה), אין בה ביגוד יפה, טכסים מרשימים ולא תמצא בה את שאר הרוח שתצאנה לך אמנויות כמו טאי צ'י / אי יי דו ... במובן הזה: זה קצת כמו איגרוף חובבני, אני חושב.

למעלה