סרט על טמפל גרנדין

mayarel

New member
סרט על טמפל גרנדין

זו הפקה דיי ישנה בשם "the woman who thinks like a caw". קיבלתי המלצה ונהנתי מאוד ומעבירה הלאה. תמיד אוהבת את סיפורי השמים הם הגבול, אבל יש כאן גם מידע מאוד מעניין מההתנסות שלה כילדה ובוגרת עם אוטיזם. google.com/videoplay?docid=-1063749803579204077&sourceid=searchfeed

גאמי

New member
היא נפלאה מאיה!

לדעתי היתה בארץ לפני כשנתיים או משהו כזה אשה מדהימה!

mayarel

New member
כן אני יודעת ../images/Emo13.gif

קראתי מאמרים וספר שלה בשם "השפה הסודית של בע"ח ומאוד נהנתי. היה מדהים עבורי לקרוא על חשיבה בתמונות (ולא בשפה) ולהבין שרותם חווה את כל העולם בצורה אחרת לגמרי ממני כי הבסיס של כל דבר וכל חוויה הוא באיזו מחשבה לא ?

גאמי

New member
אז בואי אגלה לך משהו מאיה

גם התפיסה שלי הרבה יותר טובה כאשר היא שמיעתית ולא קריאתית למשל, כמו כן אני זוכרת הרבה יותר טוב דברים שאני רואה מאשר קוראת היית מאמינה שיש לי קושי בהבנת הנקרא? לגבי שפה באם היא מדוברת אני מאוד עירנית כאשר היא כתובה זה מאלץ אותי להתרכז שבעתיים ולחזור על כל משפט פעמיים בעיקר בספרות. למה אני מספרת לך את זה? כי כך היה וכך יהיה לעולם. אנשים שונים חווים את העולם מתוך חושים שונים, בטח שהבסיס של כל דבר הוא באיזה אופן הוא נקלט. לכן אמת היא לא דבר מוחלט, למרות שיש אנשים שסוברים שיש רק אמת אחת....שלהם בדרך כלל. כמובן שלי אין בעיה כזו כי אני תמיד צודקת.

mayarel

New member
וואו גם את תמיד צודקת ? ../images/Emo8.gif

תמיד כיף לפגוש עוד אנשים מסוגי..

vered73

New member
ספר נהדר. נותר אור חדש על הילדים

ועל מדוע ההגדרה הפסיכיאטרית/התנהגותית "קשיי הסתגלות/קושי במעברים" הוא בסופו של דבר ענין של אור וצל.

mayarel

New member
ניסיון שני

אם זה לא מצליח מאוד מאוד פשוט להגיע לסרט, פשוט כותבים בגוגל the woman who thinks like a cow ומתקבל דף חוקי ובחינם שמציג את הסרט. http://video.google.com/videoplay?docid=-1063749803579204077&pr=goog-sl

למעלה