אם את מתכוונת סרט "אמיתי"סרט על בעיות פוריות
שלום לכולן! אני מחפשת בשביל עבודה שאני עושה לאוניברסיטה המלצה סרט העוסק בבעיות פוריות וכיצד הן משפיעות על הזוגיות. אודה על המלצות בהקדם!!!
התכוונתי לסרטאם את מתכוונת סרט "אמיתי"
ולא דוקומנטרי, היה פעם "מייבי בייבי", אם אני לא טועה. אבל זה היה סתם סרט אויר, לא משהו רציני.
אני חושבת שכן - לא ממש זוכרתהתכוונתי לסרט
דרכו אפשר להציג את הבעיות שמלוות בני זוג שמתמודדים עם בעיית פיריון: המתחיים, הקשיים בתקשורת, ההתרחקות ו/או ההתקרבות, ההתמודדות עם הלחץ החברתי וכו'. האם מייבי בייבי עונה על הגדרה זו??? תודה
נהדר תודהאני חושבת שכן - לא ממש זוכרת
אבל אולי כדאי לך לצפות בסרט הזה ביחד עם מישהי שעוברת את התהליך, והיא תוכל לתת לך את חוות דעתה בכל סצינה, עד כמה היא נכונה, מוקצנת או אולי ההיפך. אני מתנדבת לעשות את זה איתך - אם תרצי.
אני גרה במודיעיןנהדר תודה
האם את תל אביבית??? כי אני כן, ואם גם את כן, אולי נוכל באמת להפגש השבוע ולצפות בסרט ביחד...
נושא העבודהאני גרה במודיעין
זה לא כל-כך רחוק, ואפשר לתאם משהו. דרך אגב, מה הנושא הספציפי של העבודה? את לא מעוניינת גם בראיונות?
לא אכפת לי להגיע לתל-אביבנושא העבודה
כיצד בעיות פוריות משפיעות על הזוגיות לימודי תואר שני בהתערבות עם זוגות ומשפחות. אני בעצמי קרובת משפחה של מישהי שסבלה הרבה שנים מקשיי פוריות, אבל לשמחתה ושמחת כולנו, היא הצליחה להרות וכיום יש לה תינוקת מקסימה. כך שאני קצת מכירה את מה שקורה לזוגות. פשוט בשביל העבודה זה יותר קל להפנות את המרצה לראות סרט, מאשר לכתוב לה במילים את מה שאני יודעת שקורה. אולי בהזדמנות אחרת אני אכתוב שוב על זה, ואז אשמח לראיין זוגות. תודה בכל מקרה. והאמת היא שאני בעצמי אמורה ללדת כל רגע (שבוע 40), אז לא בטוח שאני אתרחק מבית החולים בתל אביב. שוב תודה![]()
OK - והלוואי ותדבקילא אכפת לי להגיע לתל-אביב
אולי אדבק ממך בהריון...
אני מובטלת החל מהיום...OK - והלוואי ותדבקי
OK. עד היום לא היתה לנו טלויזיה (אני ובעלי סטודנטים), אבל היום אמרתי לבעלי שאולי כדאי להחזיר אותה כדי שאוכל לראות את הסרט. אם אכן נצליח להחזיר אותה היום, ונצליח לחבר את הוידאו, ואני אוציא את הסרט מהאוזן השלישית - אולי באמת אזמין אותך לכאן לראות אותו איתי... באילו שעות את פנויה? את עובדת או שאת בבית? בואי נתעדכן בהמשך היום, ונראה אם אנחנו מצליחות לתאם למחר - מחרתיים.
ורדה !אני מובטלת החל מהיום...
אבל הבן שלי חולה בבית. מקווה שביום שלישי הוא כבר ילך לגן. אם לא, אפשר גם בשעות הערב.
מירי, אנחנו שכנותורדה !
את מציינת את זה בצורה כל כך לקונית, רציתי לכתוב לך כמה אני מצטערת ואז החלטתי לשוטט קצת בפורום "הורים אחרי" כדי לבדוק אם שם שחררת קצת תחושות ושמחתי לשמוע שאת בעצם שמחה לסיים את עבודתך. בכלל בתור אשת השבוע, למדתי להכיר איתך הרבה יותר והכי התלהבתי מכל הקורסים שלקחת לגבי הורות, הצבת גבולות ופענוח ציורי ילדים..... מאחלת החלמה מהירה לבנך, ושתנצלי את הימים היפים האלו שנחתו עלינו באמצע החורף אם כבר את לא נעולה לך במשרד !![]()
ורדה - אכן שכנות!מירי, אנחנו שכנות
איך יכול להיות שאנחנו לא נפגשות? אני גרה בגבעה C ואיפה אתם? אולי אפילו נפגשנו בלי לדעת... תודה על האיחולים. הוא כבר בריא אבל החלטתי להשאיר אותו עוד יום אחד איתי ליתר בטחון (אני פשוט נהנית ממנו...).
אכן, זה נכון!ורדה - אכן שכנות!
אנחנו גרים בכליל החורש ליד המודיעין סנטר, וממש נשמח להיפגש!!! אני חושבת אבל לא בטוחה שראיתי אותך פעם במפגש של "הורים אחרי" בעננים, זה היה די מזמן כשעוד הייתי משתתפת פעילה שם בפורום (היום כבר לא נעים לי....) אבל לפי התיאורים של "אשת השבוע" נראה לי שאני זוכרת נכון! אז מתי?
לא זוכרת זברהאכן, זה נכון!
זה היה המפגש הראשון שהשתתפתי בו, ועדיין לא הכרתי אף אחת. וכשדיברתי אח"כ עם רחל של ענבל, וסיפרתי לה מי היה ועם מי דיברתי, הרגשתי שאני מתבלבלת כי דיברתי הרבה עם משי של גיא, אבל זכרתי שהיתה גם מירי של גיא וכבר לא הייתי בטוחה אם אני צודקת. אני התחפשתי לזברה, אם זה עוזר לך להיות בטוחה.
אכן זו אני!לא זוכרת זברה
אבל זוכרת אותך כדקה ורזה ואז עם שיער שחור ארוך מסתובבת עם מצלמה. זו את? גם לי די יצא סלט אז מכל השמות והפרצופים והניקים, ומאז לצערי לא השתתפתי במפגשים נוספים. אני מחפשת עכשיו גינות ציבוריות כייפיות במודיעין כי זו שבעמק איילון ליד המודיעין סנטר מפוצצת אחרי הצהריים, יש לך רעיונות? אפשר אם בא לך לקבוע איזה אחר צהריים לרעות באחו באיזו גינה - הימים עכשיו כל כך יפים ואמרת שהבראתם !
וואוווורדה - אכן שכנות!
אנחנו גרים בכליל החורש ליד המודיעין סנטר, וממש נשמח להיפגש!!! אני חושבת אבל לא בטוחה שראיתי אותך פעם במפגש של "הורים אחרי" בעננים, זה היה די מזמן כשעוד הייתי משתתפת פעילה שם בפורום (היום כבר לא נעים לי....) אבל לפי התיאורים של "אשת השבוע" נראה לי שאני זוכרת נכון! אז מתי?
האם את מכירה סרט דוקומנטרי???אם את מתכוונת סרט "אמיתי"
ולא דוקומנטרי, היה פעם "מייבי בייבי", אם אני לא טועה. אבל זה היה סתם סרט אויר, לא משהו רציני.
maybe babyסרט על בעיות פוריות
שלום לכולן! אני מחפשת בשביל עבודה שאני עושה לאוניברסיטה המלצה סרט העוסק בבעיות פוריות וכיצד הן משפיעות על הזוגיות. אודה על המלצות בהקדם!!!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.