forglemmigej
New member
סרט מענינן
אתמול בלילה צפיתי בטלויזיה ופתאום אני שומעות צלילי שפה מתוקה בעיני,כמובן שזה היה עברית
והנושא היה על זוג הומואים שחיבתל אביב (נראה ככה) שאחד מהגברים הוא מגרמניה ולשני קוראים איתמר. קיצר הם רוצים ילד ולאיתמר יש ידידה דפנה שמסכימה להיות האם ואחרי שיולד התינוק היא תיתן להם אותו כאשר איתמר יהיה האב. טוב עוברים הימים וחולפים הלילות ונולד תינוק חמוד בשם טל. כל המעורבים בפרשה נקשרים לתינוק מאד כי הוא באמת מאמי אמיתי ומגיב יפה לכל אחד. רואים גם את תהליך הברית מילה והגבר הגרמני כמעט מקיא כשהוא רואה את זה (הוא לא יהודי). נראה שכל המשפחות גם של דפנה וגם של שני הגברים מקבלות את הנושא בשויון נפש. אחרי כמה זמן דפנה אמורה למסור את טל התינוק לזוג הגברים אבל היא נקשרת אליו ולא מוכנה להפרד ושם באמת פורצת בעיה כי זה לא פשוט בכלל. הם אף הולכים למשפט או למגשר אבל שום דבר לא עוזר. בינתיים טל כבר בן שנה והוא ממש ממש משגע והגברים מטפלים בו כל כך יפה שנצבט הלב. ולמה שמחתי שהראו את הסרט הזה פה בדנמרק כי היה חשוב לי שידעו שישראל היא הרבה יותר מתמונות של אוטובוסים מתפוצצים או חיילים במחסום שתמיד הראו פה בטלויזיה. לסרט קראו בדנית 3 חלומות וותינוק. מישהו שמע על זה?
אתמול בלילה צפיתי בטלויזיה ופתאום אני שומעות צלילי שפה מתוקה בעיני,כמובן שזה היה עברית