ועוד משפט שכתבתי
"שלטו בי וישלטו לי לעד, כי איני מבין דבר אחד? איך את חיי אני יסלול בחברה? כל כך נוקשה אני יתברג באופן עצמי או יברגו אותי? ובאיזה צורה והאם זה בכלל נורא? כפי שאומרים אתה שונה אבל אנחנו שווים, תהיה כמונו אל תפחד, אל תהיה שוטה לשנות לא תוכל את מר המזל כי מהי הבנה? שאין בה שליטה על עצמך? אז על אחר תשלוט ידידי? אתה חלק מקבוצה חסרת עמודת שידרה אתה טוען, אול אתה שוטה? שאת זה תוכל לתקן, שתין מה לקחת היום? עוד כדור נדחוף לך אותו לעומק הגרון, מי אתה טיפש? שאותנו תגרש? שליטה היא עניין טבעי ובך סה מובן מאליו אתה חלש רדוד, נתמרן אותך לעד ככה הם החיים שאתה לבד."
זה משפט אם שאלות שכתבתי לעצמי וזה דבר שמטריד אותי בעצם, האם אני חלק מאין הצגה גדולה? חלק מהתאופרה? אול שאולי שאולי היו לו תפקיד? גם הזטור ביותר לפחות להרגיש שייך? אז אני יאמר אולי כן אולי לא העיקר לחלום אולי זה ישנה, אבל זה קשוק לרצון ואם יש לי אותו? אולי ישתנה אבל צריך קבוצה שלמה שתרתם למאבק נלחם בהם ונצצח רק אם נהיה מאוחדים. זהו שפכתי את ליבי ומזהה לחלוטין אם חלק דבריםן של אחי האוטאיסטים.
המשפט שלי בעניי די אדיוטי, אולי חלכם תאהבו אבל שוב סך הכל רגשות לא יותארר ולא פחות.