סרט מסקרן

schlomitsmile

Member
מנהל
סרט מסקרן
אותי לפחות

http://www.autisminlove.com/media.html

ועוד באותו עניין- סרט עלילתי שמבוסס על סיפור אמיתי
(הקישור לחלק הראשון, יש שם המשכים)
https://www.youtube.com/watch?v=DuGTGEAXvQU

no ease

New member
כמה גדולה וקשה הבדידות
אני לא מפסיקה לבכות וזה רק מצפיה בפרומו של הסרט

לדעתי לא צריך מחקרים ולא צריך שום דבר מלבד קשר אנושי חם ואוהב. כל השאר יבוא ויפתר מעצמו.... Autism IS love

schlomitsmile

Member
מנהל
קשר אנושי חם ואוהב-
, לגבי הבדידות-
נראה לי שזה קצת יותר מורכב...
יש שם למשל איש אחד שאומר שלא בהכרח הוא חייב זוגיות כדי להיות מאושר,
הוא כן היה רוצה הזדמנות להתנסות בעניין

הוא למשל לא נראה גלמוד ואומלל, למרות שחי לבד.
יש שם גם זוג של א"סים (גם בסרט השני).
ועם זאת, יש כמובן גם בדידות זועקת...

בדידות זה חלק בלתי נפרד ממני אולי כל חיי
ועל זה אני יאמר" הבדידיות היא כמו סכין קילוח היא יכולה לגלח את שערות פנייך, אבל באותה מידה לפצוע ולגרום נזק, הכל קשור לעוצמה בה היא מכה בך או אתה מכה בעצמך, בדידות היא מקום טוב לשות בה זמן קצוב, אבל להיכלע לתכו מחוסר רצון הוא המכה הקשה ביותר עברתי בדיוק כמו מוות או מותי שימשיך לנצח. זה ציטוט שלי לא יודע אם הוא יפה אבל ככה אמרתי לקרמנלוגית שלי, לאחר שכתבתי לה מכתב על סיפור חיי

ועוד משפט שכתבתי
"שלטו בי וישלטו לי לעד, כי איני מבין דבר אחד? איך את חיי אני יסלול בחברה? כל כך נוקשה אני יתברג באופן עצמי או יברגו אותי? ובאיזה צורה והאם זה בכלל נורא? כפי שאומרים אתה שונה אבל אנחנו שווים, תהיה כמונו אל תפחד, אל תהיה שוטה לשנות לא תוכל את מר המזל כי מהי הבנה? שאין בה שליטה על עצמך? אז על אחר תשלוט ידידי? אתה חלק מקבוצה חסרת עמודת שידרה אתה טוען, אול אתה שוטה? שאת זה תוכל לתקן, שתין מה לקחת היום? עוד כדור נדחוף לך אותו לעומק הגרון, מי אתה טיפש? שאותנו תגרש? שליטה היא עניין טבעי ובך סה מובן מאליו אתה חלש רדוד, נתמרן אותך לעד ככה הם החיים שאתה לבד."

זה משפט אם שאלות שכתבתי לעצמי וזה דבר שמטריד אותי בעצם, האם אני חלק מאין הצגה גדולה? חלק מהתאופרה? אול שאולי שאולי היו לו תפקיד? גם הזטור ביותר לפחות להרגיש שייך? אז אני יאמר אולי כן אולי לא העיקר לחלום אולי זה ישנה, אבל זה קשוק לרצון ואם יש לי אותו? אולי ישתנה אבל צריך קבוצה שלמה שתרתם למאבק נלחם בהם ונצצח רק אם נהיה מאוחדים. זהו שפכתי את ליבי ומזהה לחלוטין אם חלק דבריםן של אחי האוטאיסטים.

המשפט שלי בעניי די אדיוטי, אולי חלכם תאהבו אבל שוב סך הכל רגשות לא יותארר ולא פחות.

עוד דבר קטנטן
אם בא לכם, אני יכול לפרסם פה שיר אחד שלי שדיבר כל המצב שלי באחת מהתקפות הגרעות ביותר בחיי, מצב שחשתי רע מאוד עד רגשות של אובדן, מצב קרטי מאוד שאני משער שאדם שלא חווהכ תחושה דומה, לא יכול להבין ולהזהות איתי, ןעוןד רציתי לספר שאני במהלך יותר נכון הפסקתי של כתיבת ספר, שבעניי הוא מאוד קה לעיכול יש לי את החלק הראשון שלו המוזה קצת לא טובה ולא הצלחתי להמשיך לפתח תרעיון, אבל אפ תרצו אחרי שיחזרו לי את החומר כי םפירמו לי את המחשב אני יפרסם אותו פה וישמח לשמוע חוות דעתך והערות בנות, אמא נורא התלהבה אמרה קצת פילוסופי יותר נכון הרבה פילוסופי גם המשפטים האלו( שאני חושב שהם ממש לא ומאוד רגנשים ואפילו סובלים מין אוולות כזאת) אבל בעניין הסיפור ובהחלק עצמנו ממנו אני די מרוצה ,.

ענתנוי

New member
משחק החיים
כולנו חלק מהצגה אחת גדולה, אבל יש לנו חופש בחירה כי יש תיאטרון החיים ויש תיאטרון החברה.
במשחק החברתי המוות הוא סימבולי, במשחק החיים הכל אמיתי....
"בדידות" היא מציאות חברתית בלבד, ולכן זו רק אשליה.
"בדידות" היא החומה שמגינה עליך מקשרים לא רצויים, אם תהפוך אותה למסננת, למסך שנסגר ונפתח, לתריס שעולה ויורד, למראה שמשנה את שקיפותה - תוכל לבחור את התפקיד החברתי שלך....

אני שמח שהזכרת לף והשיר יפה( השיר באמת מרגש)
זה מבטא את מה שאני מרגיש בצורה טובה, רק שהמשפט שלי(שוב שאני כתבתי) מביע במדיוק את אשר אני מרגיש ומנסה להות כמה מהפרט לכלל, זהמה שעשה אותו יפה לפי מה שמעתי מאמא או מחברים אחרים.

למעלה