סרט יפאני
לא יודע כנראה בהשפעת הסיפורים שהיו השבוע על סרטים נזכרתי לפתע בתקופת האוניברסיטה ..ידידה שלי חובבת סרטים חיפשה פרטנר לסרט יפאני "נהר הבוץ" ללא תרגום אמרה משהו מיוחד אקירה קורסואה אני בתור חובב סרטים מושבע הסכמתי מייד "היה לה חזה משהו
" קיצר אמרה נפגשים בקולנוע משהו סינמטק איך שאני מגיע אני רואה אותה בחברת בחורה ג´ינג´ית אבל אמיתית ולידה בחור שחור אחרי זה התברר מגאנה"הפועל הזר הראשון" "היי" אני אומר הבחור מגיב בהיי הבחורה מסבירה לי שהבחור אינו דובר אנגלית לא עיברית רק משהו שפת הזולו והוא חבר של הג´ינג´ית שאלתי לתומי איך הם מתקשרים? ענתה לי בידענות אין שפה לאהבה והמשיכה לספר כי הם גרים בפארק הירקון כי ההורים שלה לא מסכימים לקשר הזה..אני בכאילו הכל בסדר הפסקתי את החקירה נכנסנו לסרט שלוש שעות חיכיתי להתחלה (הכל היה התחלה
) לא הבנתי מילה הכל היה יפאנית....באמצע הסרט שאני בוהה לצדדים קלטתי את הסיטואציה שאני נמצא בה חבורה של אנשים שאינם מכירים אחד את השני בחור אחד מגאנה שאינו יודע לתקשר עם החברה שלו וכולנו יחד נמצאים בסרט יפאני שאף אחד מאיתנו לא מבין על מה מדובר והכל בגלל מה??? פרצתי בצחוק לא יכולתי לעצור לא יכולי להסביר מהבושה כמובן..סדרן הוציא אותי מהקולנוע ככה זה שמנסים להיות ידען בעינייני קולנוע
לא יודע כנראה בהשפעת הסיפורים שהיו השבוע על סרטים נזכרתי לפתע בתקופת האוניברסיטה ..ידידה שלי חובבת סרטים חיפשה פרטנר לסרט יפאני "נהר הבוץ" ללא תרגום אמרה משהו מיוחד אקירה קורסואה אני בתור חובב סרטים מושבע הסכמתי מייד "היה לה חזה משהו