סרט חמוד + חידה

אכן מצחיק,

ואין לי מושג מה הטעויות ומה המקום. מכיוון שזה נראה כמו שלכת בסתיו, אז אם זה בחצי הכדור הצפוני, וכותרות הסרט כתובות באנגלית (אם ישנם קולות - אינני שומע אותם), אולי זה פשוט באנגליה או בארה"ב?

souhami

New member
גיליתי טעות אחת

באיש רואים איש אחד עם מה שנראה כמו פיצול אישיות בדקה 2:17 ניתן לראות את היד של אחד מהם בזמן שהתמונה מראה את הפנים של השני, אני מזכיר לכם שיש רק אדם אחד

souhami

New member
טעות נוספת נדמה לי...

הסרט ללא ספק מתרחש בעונת הסתיו או החורף אבל אפשר לשמוע ציפורים... (אני לא מדבר על העורבים)

FuryUri

New member
יש המוני פעמים שזה קורה.

בס"ד. במיוחד בסוף המשחק כשהוא עובד עליו. זה הרעיון... אומנם טעות לוגית, אבל זה הרעיון...

FuryUri

New member
צודק דווקא! ../images/Emo127.gif

בס"ד. חשבתי שיש עוד פעמים וזה הרעיון. אבל לא
. טעות שלי! מודה ומתוודה!

עריסטו

Active member
../images/Emo127.gif + רמזים ../images/Emo58.gif

איך זז רץ? שימו לב לקופסת הכלים. שימו לב לצללים.

souhami

New member
יש אחד שראיתי

קופסת הכלים מתמלאת רק בכלים לבנים אך היא צריכה להכיל גם את הלבנים וגם את השחורים!

souhami

New member
זאת לא הכוונה...

הקופסה מלאה עד אפס מקום אבל היא צריכה להכיל כמות פי 2 גדולה

AlonGG

New member
או שפשוט...

היא נופלת על הריצפה, אבל בסוף הסרט כשהמצלמה מתרחקת אין שם כלום היא פשוט נעלמה וכל הכלים הלבנים יחד איתה.

FuryUri

New member
אהה!

בס"ד. את הראשון אני אמרתי. הרץ זז בצורה לא הגיונית. ולא רק זה, הוא אוכל חייל שלא היה קיים בכלל במשבצת הזאת. יקופסא, בכל המהלכים שלאחר אכילת הפרש הראשון לא מתמלאת עד שרואים אותה ממש בסוף כשכבר כמעט ולא נשאר בו כלום. כלומר, לאן נעלמים החיילים שנאכלו? בנוסף, עוד משהו, שאני לא בטוח אם הוא קביל
. בשניות שלפני ה 2:19 רואים שהמלכה על הלוח, ולפני שהיא נאכלת, ב 2:19, רואים לממש קצת זמן טיפה מהשפיץ של הקופסא, ורואים שם סוף של כלי שלפחות לי נראה כמו הראש של המלכה, שנמצאת על הלוח >< צללים. נסתכל על הזוויות של הצללים ב 2:19 3:12 3:44. נראה שב 3:12 הזווית של הצל השתנתה , ואז ב 3:44 חזרה. מהלך שלוקח יום שלם... ולא ראינו לילה באמצע! בנוסף לכל מה שאני מצאתי, יש פה הרבה יותר מ3 טעויות

FuryUri

New member
עבדת עלינו. יש יותר משלוש ../images/Emo6.gif

בס"ד. בשנייה ה 1:09 נראה לי, רואים שלא הוזז שום חייל ליד המלך והאיזור שם. לעמת זאת, בשנייה ה 1:40, רואים שהחייל שהוזז הוא מול המלך. לא הגיוני! בשנייה ה 2:14, כשעוד ראינו את כל המהלכים שהתרחשו לפני, רואים שהוא מחזיק חייל שהוא אכל איתו על משבצת כלשהיא. אם זהו הרץ,איך הוא הגיע איתו מהפינה השחורה ע"י החיילים לשם תוך מהלך אחד? אם זה הפרש(אני בדיוק רואה מה זה...)לאן נעלם הרץ? וגם את מה הרץ/פרש אוכל? לא היה שום דבר בשורה השלישית במקום הזה... אז יכול להיות שזה כבר שלוש... ועוד אחד. בשנייה ה2:22 אנחנו רואים בבירור שהמלך עומד על המשבצת השחורה ליד הפינה.(בתמונה שבה הסתירה לא רואים בבירור, ופה ההוכחה החותכת) בשנייה ה 2:25 רואים שהמלכה מאיימת על המשבצת הזאת. מהלך לא הגיוני שהוא ישאיר את המלך באותה משבצת!(ולא יכל להיות שום חייל שהסתיר את המלך מהמלכה וזז, כי החייל אכל את המלכה(מה שמעביר אותנו לסתירה נוספת), ואין שום חייל בטווח שיכל לעשות את זה) עוד. בשנייה ה2:24 רואים שחייל כלשהוא אוכל את המלכה. בשנייה ה2:25 לא רואים שום חייל שנמצא במשבצת עליה עמדה המלכה . (אפשר לראות היכן היא עומדת בשנייה ה 2:18). אפשר להגיד שזו המלכה, פשוט התבלבלו אחר-כך במיקום, ואז במקום שתי סתירות(זו והקודמת) יש לנו שתיים. עוד! בשנייה ה 2:34 הוא אומר לו לא להזיז את המלך לכיוון מסויים. אבל בשנייה ה 2:28 אפשר לראות שאין שום חייל שמאיים עליו. בקשר למקום. כמה תשובות אפשריות. בשרתים של פיקסר, שזה אנערף איפה. או שזה בשרתים של תפוז, בישראל (תלוי איך מסתכלים על זה, יכול להיות זה או התשובה הראשונה) או, שזה מתרחש במקום דמיוני. או, שזה בסה"כ סרט ממוחשב, וזה לא מתרחש
.

souhami

New member
אני אחסוך לעריסטו עבודה ../images/Emo3.gif

בדקה 1:01 ניתן לראות שהוא הזיז את החייל מול המלך... שום טעות בדקה 2:14 הוא אוכל עם הרץ של המשבצת הלבנה... תסתכל בדקה 2:11 אפשר לראות את הרץ השני באיזור, והוא אוכל חייל שהבחור השני הזיז תור לפני בדקה 2:24 אם תסתכל טוב תראה שהוא אוכל עם המלכה השחורה אחרי התנועה של המלך הלבן, המלכה מאיימת על המלך אחרי התנועה שלה ולא לפני סתרת את עצמך בהוכחה הזאת כי המלכה אכלה את המלכה
למרות שאתה צודק ויש פה טעות כי המלכה השחורה נמצאת משבצת אחת לפני המשבצת שבה הייתה המלכה הלבנה. הטעות הזאת מקובלת עלי. ובטענה האחרונה שלך אתה צודק אלא אם הוא סתם מנסה להלחיץ אותו...

FuryUri

New member
בסדר...

בס"ד. אומנם רואים שהוא הזיז בדקה ה 1:01. אבל תסתכל בדקה ה1:09. לא הוזז שום חייל. חזרה בזמן? בדקה ה 2:14, אולי זה הרץ הלבן. זה לא עונה על השאלה לאן נעלם הרץ של המשבצת השחורה? כאן הם עוד לא דילגו על שום מהלך... בדקה ה 2:24. זה בדיוק מה שאמרתי. ובטענה האחרונה, לא הגיוני שהוא סתם מנסה להלחיץ. כי אם אני זוכר נכון, זו הדרך הנכונה להיחלץ מהשח...
-.-

souhami

New member
אתה צודק

באמת רואים ששום חייל לא זז דרך אגב אני טעיתי! מדובר ברץ השחור שאוכל את הפרש והרץ של המשבצת הלבנה נמצא ליד המלכה... אתה נראה לי מתבלבל עם המשבצת של הפרש שהיא ריקה

FuryUri

New member
לא....

בס"ד. יש פרש שהלבן מזיז בהתחלה. הראשון שהוא מזיז. רץ על משבצת שחורה אוכל אותו. אחר-כך הוא נעלם מהמשבצת הזו לשום מקום.

למעלה