סרט חמוד + חידה

lupoN

New member
באמת סרטון אנימציה חמוד../images/Emo13.gif

והעצים נראים כמו מייפלים בסתיו. מנחשת שבקנדה...

lupoN

New member
אז...

כרמים / עלי גפן אדומים בצרפת, אולי? לפחות המוזיקה עושה רושם כזה...

lupoN

New member
רק ש..

גפנים אמורים להיות מטפסים ולא עצים, כך ש... אולי עדיף שאשב בצד...

Tesseract

New member
אני יכול לנחש

שעריסטו התכוון למשהו ספציפי במשחק (מהלך מסויים, צורת הכלים וכו') שמרמז על האיזור.

עריסטו

Active member
../images/Emo128.gif הרי ברור שהסרט לא מראה

את כל המהלכים במשחק, אלא בדילוגים.

עריסטו

Active member
לדעתי ../images/Emo128.gif

רואים שעד שהוא הגיע לשם דילגו על הרבה מסעים, ובינתיים זזו עוד כלים שמאפשרים לצריח להגיע לשם.

AlonGG

New member
שני דברים מוזרים

1. הצל בחלקו הראשון של הסרט פונה שמאלה ובהמשך הופך כיוון ימינה (הגיוני רק אם המשחק נמשך שעות). 2. בצילום התקריב של הנפילה רואים רק את המלך מתנדנד ללא כלים נוספים סביבו זאת בסתירה לתצלום הגדול שעל פיו הייתה צריכה להיות שם גם המלכה השחורה. לגבי המיקום אני מהמר על רומניה, איפשהו בהרי הקרפטים באזור של דרקולה

עריסטו

Active member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

1. משחק שחמט שנמשך שעות זה דבר שכיח. 2. אני לא רואה סתירה לגבי המלך. רואים רק את המשבצות הקרובות אליו, שהן באמת פנויות. 3. לגבי המיקום - לא...

עריסטו

Active member
במחשבה שנייה - כנראה ../images/Emo128.gif../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif

הסתכלתי שוב ואני חושב שצדקת לגבי המלך. לא שמתי לב לזה... זה לא אחד מהדברים שאליהם התכוונתי, אז נותר למצוא שלוש טעויות (ולמצוא באיזה איזור של העולם התרחש המשחק).

lupoN

New member
המממ...

טוב... אז חיפשתי את התשובות ברשת וגם מצאתי (כן... זו לא חכמה ואני שוטה מופלגת) בהחלט רעיון אדיר לעשות מזה חידה, והסרטון מופלא. טיפונת רמזים, אבל ממש קטנטנים: הטעות המכוונת שורדת זמן קצר מאד על המסך; (ובעצם, זה כל היופי
) לטעות אחרת ניתן להתייחס רק בהפרשי זמנים (ייחודי גם כן) ולמעשה, לא רק אליה...
ולגבי המיקום - הניחוש הבא עליו חשבתי יכול היה להתאים, רק... לא מהסיבות הנכונות
אז מה, אתה בטח הצלחת לעלות על כל התשובות לחידה הזו תוך כמה שניות...

למעלה