סרט חייזרים חדש

מיכאל1411

New member
למה סולד?

סרטי האימה של השנים האחרונות מתמחים ברובם כמותחנים גראפיים/פסיכולוגיים בלי שמץ של רצון להבהיל, לצמרר, להפחיד.
בסרטי פאונד פוטג', הטובים בהם, אני מקבל את מבוקשי. סיפור מסתורין עם דמויות ריאליסטיות ותחושה כאילו הכל קורה בזמן אמת
ואתה לוקח חלק פעיל בעלילה.

gavrik

New member
כי למעט סרטים מאוד ספיציפיים,

דוגמת פרוייקט המכשפה מבלייר וקלוברפילד, בהם האלמנט הזה באמת מוסיף ותורם, בשאר נראה כאילו סתם דחפו אותו.
את כרוניקל למשל, אהבתי למרות האלמנט הזה ולא בזכותו. אני חושב שהסרט יכול להיות יותר טוב אם היה מצולם רגיל.
זה כמו האופנה הזאת של התלת מימד, שסתם מכניסים לכל סרט שני למרות שהוא בעצם לא עושה כלום למעט אולי איזה סצינה של שלוש שניות בכל הסרט.
זאת דעתי בכל אופן, אולי לא נחשפתי מספיק לסרטים טובים מהז'אנר הזה.

מיכאל1411

New member
אבל אתה מתייחס לסרטים מהז'אנר שכולם מכירים

עושים עשרות ומאות סרטים כאלה מכל העולם, אני יכול להמליץ לך על אחד מצוין מיוון או ספרד או סלובקיה או צ'ילה, לא חסר.
יש הרבה טובים אי שם, מי שרוצה ומתעניין יכול למצוא

מיכאל1411

New member
אבל אתה מתייחס לסרטים מהז'אנר שכולם מכירים

עושים עשרות ומאות סרטים כאלה מכל העולם, אני יכול להמליץ לך על אחד מצוין מיוון או ספרד או סלובקיה או צ'ילה, לא חסר.
יש הרבה טובים אי שם, מי שרוצה ומתעניין יכול למצוא

gavrik

New member
אכן

כפי שציינתי, לא נחשפתי למספיק סרטים מהסגנון.
אבל עדיין אני מאמין השימוש בזה במספר לא מועט של סרטים לא מוסיף ערך מוסף.
היו הרבה ביקורות שלך על סרטים מהז'אנר והכנסתי לרשימת ההשלמה שלי כמה מהם... אז נראה

מיכאל1411

New member
בסופו של דבר

רבים מהם הם סרטי נישה לקהל מאוד מסוים, סרטים לפסטיבלים של אימה או הוצאות הישר לבלו ריי/דיוידי.
אלו עליהם אני ממליץ, שמקבלים לפחות ציון 6, ראויים מאוד מאוד לצפייה. לא טורח לדבר על הגרועים

למעלה