סרט גמר שלי

itaigalgal

New member
סרט גמר שלי

אתמול סרט שעשיתי כסרט גמר במגמת קולנוע בתיכון בן-צבי קרית אונו השתתף בתחרות "יצירה צעירה" בפסטיבל ירושלים שנפתח. חולקו פרסים לפי קטגוריות ושלי זכה בפרס ציון לשבח על התסריט הכי מקורי. בכל מקרה, אני מודע לעובדה שסרטי תיכון נורא מביכים ונוסחאתיים (נוכחתי לגלות את זה כשהקרינו את כל הסרטים שם והיו שם המון דברים מאוד מביכים), אבל אני מרגיש שהצלחתי בכל זאת קצת לצאת מהקופסא ולא ליפול לקלישאות (אולי חוץ מהסיום שאני עד היום מאוד לא מרוצה ממנו). אשמח לשמוע מה אתם חושבים כחובבי קולנוע!

http://www.youtube.com/watch?v=lUXyGTH_Qf4

mrpink3

New member
פידבק

בשורה התחתונה לא אהבתי.
אם זה מה שנחשב שם ל'לצאת מהקופסא', כנראה שמה שהולך שם ממש מפעים.

mrpink3

New member
לא אמרתי שזה גרוע

באמת הביצוע נהדר, אבל אני התייחסתי לאמירה שלך כלפי המקוריות.

מה שאני לא אהבתי זה את הרעיון וזה לא כל כך משנה כי המטרה בדברים האלה, אם אני לא טועה, היא להתנסות ביצירה של הסרט עצמו. ויש לי סוג של דה ז'ה וו לגבי הרעיון הזה של בחור מאוהב מתכונן לפגוש מישהי שהוא אוהב וכל מי שהוא פוגש מדבר בגנותו.

itaigalgal

New member
ולצורך העניין -

הרמה של סרטי גמר בתיכונים באמת מזעזעת. בחיי שכולם מנסים לעשות בצורה מאולצת בנושאי "מרגשים" כמו סרטן ושואה וכאלה וזה מגיע לרמות ממש ממש מביכות. בכל מקרה, אני כן שמח על הכנות אבל אשמח לשמוע מה לא מוצלח כדי ללמוד מזה משהו, במקום סתם "לא אהבתי".

aשרון

New member
איתי.....

אם זה מה שיצא לך כסרט גמר בתיכון, אז הסטודנטים לקולנוע שלומדים עכשיו במכללות ובאוניברסיטאות צריכים להתחיל לדאוג .

סרט ברמה גבוהה, רואים את ההשקעה הרצינית החל מהמשחק, לצילום, המוסיקה, הכתיבה והבימוי.
סיפור מעניין לכל אורכו שמועבר בצורה נהדרת. העריכה מעולה והסיפור מראה על הבגרות הנפשית הגבוהה של מי שכתב וביים אותו.
אם לא היו אומרים לי שזה סרט תיכוניסטים הייתי חושב שזו עבודה של סטודנטים בני 25 .

כל הכבוד על העבודה, סרט נהדר .

itaigalgal

New member
תודה רבה! באמת שמח לשמוע.

AsafA55

New member
חמוד מאוד!

עשוי היטב,רעיון חמוד,אהבתי!
עלה והצלח!

timboy123

New member
נחמד מאוד!

סה"כ מאוד אהבתי, וכמו שאמרו כבר לפני-אם כל סרטי התיכוניים היו כככה, מצבנו היה מצויין.
באיזשהו שלב הרעיון שכל הדברים שמזכירים ליפתח את תמר מופיעים פיזית (רעיון שהיה מבריק בהתחלה) התחיל טיפה למצות את עצמו.
סצינת הפתיחה הייתה מצויינת, והרעיון של סצינת הסיום היה נחמד מאוד גם.
רואים שהשקעתם בסרט, כל הכבוד!
בהצלחה בהמשך!

Taker4ever

New member
אהבתי.

סרט נחמד מאוד, הסיום דווקא היה בסדר והלך טוב עם שאר הסרט. כל הכבוד על הביצוע.

למעלה