סרט בלו ריי מלא...

hagrisha

New member
סרט בלו ריי מלא...

יש לי סרט בפורמט בלו ריי מלא שאין לו כתוביתית בעיברית (יש כתוביות בשפות אחרות),יש לי כתובית בעיברית בנפרד לסרט הזה (אמורה להיות מסונכרנת -כי הכתובית לגרסת MKV שקודדה מהגרסת בלוריי מלא שיש לי). האם יש דרך כל שהיא לראות את הסרט עם כתובית הזאת בטלויזיה?
אני מנגן את הסרט עם נגן בלו ריי תלת מימד (הסרט תלת מימד). (יש ברשותי צורב בלו ריי ו דיסקים בלו ריי של 50 גיגה-במידה וזה יכול לעזור-הסרט "שוקל" 47 גיגה).

גיליום

New member
תכניס את התכובתיות אל תוך ה-MKV

ישנה תוכנה חינמית ופשוטה יחסית, שמאפשרת הכנסת הכתוביות אל תוך קובץ ה-MKV באופן שיוצר ערוץ כתוביות נפרד בתוך ה-MKV (זה מהיר, לא לוקח הרבה זמן). לאחר הכנסת הכתוביות אל תוך ה-MKV, אם תצפה בו במכשיר שתומך ב-MKV ובכתוביות בעברית, תראה את הסרט כמו שאתה רוצה..

בברכה,
גיליום

גיליום

New member
השם של התוכנה להכנסת הכתוביות

התוכנה החינמית שמאפשרת להכניס כתוביות לקובץ MKV נקראת: mkvtoolnix
ניתן למצוא אותה בעזרת חיפוש פשוט בגוגל.

בברכה,
גיליום

hagrisha

New member
תודה על התגובה...

אבל הסרט שיש לי הוא בלו ריי מלא!-לא קובץ של MKV אני מקיר את התוכנה-במקרה שלי היא לא יכולה לעזור לי (אני צריך משהו שבעזרתו אני יוכל להתמין כתוביות בתוך סרט בלו ריי מלא בדומה למצב שבו רוצים להתמין כתוביות בתוך דיסק DVD-אני יצרתי קובץ ISO מתוך דיסק בלו ריי שלי כך שאני יכול "לשחק" עם הקבצים שלו ואחר כך לצרוב ).

גיליום

New member
במקרה כזה,אתה צריך תוכנה ליצירת BR

לפי מה שאני מבין, אתה רוצה ליצור BR המתבסס על הקיים, בתוספת כתוביות משלך. לשם כך, אתה זקוק לתוכנה שיודעת ליצור BR. אני לא כל-כך מכיר את התחום, אף-פעם לא הייתי צריך ליצור BR, אבל אני מניח שזה דומה לתוכנות ליצירת DVD. אתה בוחר סרט, בוחר כתוביות, מסמן פרקים וכדומה, בסוף התוכנה מייצרת מכל ההגדרות, את הדיסק המבוקש.
לא התעסקנו עם יצירת BR בפורום בעבר, אלא בעיקר ביצירת קבצים למחשב שאליהם מוסיפים כתוביות. לפיכך, אני מציע שתנסה למצוא תוכנה חינמית ליצירת BR (גרסת ניסיון של תוכנה מתאימה) ותנסה ליצור BR חדש בעזרתה.
בכל אופן, אולי במקרה מישהו אחר מכיר תוכנה מתאימה ליצירת BlueRay ויענה לך..

בברכה,
גיליום

HassiD

New member
מקווה שזה עוזר

לא ביצעתי את זה בעצמי, אבל גיגול קצר (יחסית), הניב את המדריך הזה (באנגלית), הכולל צילומי מסך...

hagrisha

New member
תודה רבה לכולם...

עזרתם לי מאוד. אני ינסה לפעול לפי המדריך בתגובה אחרונה-למרות שהוא כצת מסובך אבל נראה לי שזה בדיוק מה שאני מחפש.

למעלה